ورود

View Full Version : سوال: این خطا به خاطر چی هست فكر كنم مربوط با كامپوننت هست

akar_program
شنبه 07 خرداد 1390, 23:49 عصر
[DCC Error] F_Main.pas(602): E2003 Undeclared identifier: 'shlCB_DriveList'
شاید اونی كه‌ نویشته‌ الا ن ببیند بگد این نمیشه‌ دروست كرد:لبخند:

لطفا رهنمای كنن

یوسف زالی
یک شنبه 08 خرداد 1390, 09:05 صبح
سلام.
کامپوننتی که نصب کردید باید آدرسش رو تو search path وارد کنید

Mahmood_M
یک شنبه 08 خرداد 1390, 15:46 عصر
وقتی یک خطا رو برای بررسی قرار میدید ، باید شرایطی که خطا در اون ایجاد شده رو هم بیان کنید ! ، خطای ذکر شده چه موقعی نمایش داده شده ؟ ، روی چه خطی از کد ؟ ، در چه یونیتی ؟ ، کامپوننت جدیدی نصب کردید ؟ و ... !

akar_program
یک شنبه 08 خرداد 1390, 18:14 عصر
سلام دوستان اون مشكلی تقریبن حل شود الان این مشكیل دارد این عكس پاین ببینید ممنون رهنمای كامل بكنید

یوسف زالی
دوشنبه 09 خرداد 1390, 08:10 صبح
سلام.
شما وقتی کامپوننتی نصب می کنید معمولا باید آدرس مسیر DCU های کامپوننت رو یا تو library یا search path به برنامه بشناسونید.
این احتمال هست که مسیر ها رو نشناسه.

akar_program
دوشنبه 09 خرداد 1390, 18:00 عصر
سلام ممنون ولی نمیدونم مالی چه‌ كامپوننتی هست ان برنامه‌ كسی برام نویشه‌ 1 سال بیش تا ال ان كار نكرد فكر نكنم جوابم بدهت بیهش زنگ میزنم جواب نمید ایمل هم جواب نمیده مجتبی تاجك< باز هم نمیخواهید جواب بدید این مالی جه‌ كامپو ننتی هست میدونید دو روز هست بجه‌ ها انجو من میبینن: بابا بیا حلش كون بگو جه‌ جوری حلش كنم ره‌نمای كامل بكنید

Felony
دوشنبه 09 خرداد 1390, 19:30 عصر
سلام ممنون ولی نمیدونم مالی چه‌ كامپوننتی هست ان برنامه‌ كسی برام نویشه‌ 1 سال بیش تا ال ان كار نكرد فكر نكنم جوابم بدهت بیهش زنگ میزنم جواب نمید ایمل هم جواب نمیده مجتبی تاجك< باز هم نمیخواهید جواب بدید این مالی جه‌ كامپو ننتی هست میدونید دو روز هست بجه‌ ها انجو من میبینن: بابا بیا حلش كون بگو جه‌ جوری حلش كنم ره‌نمای كامل بكنید

سلام ،
بنده شما رو نمیشناسم ... ، اگر Ali Gaurd هستید ، اولا جناب عالی ایمیلی به من ندادید دوما پیگیری این موضوع رو با پیغام خصوصی در سایت مربوطه انجام بدید چون به این سایت ربطی نداره و سوما برنامه ای که تحویل شما داده شده به درستی اجرا میشه ، اینکه شما نمیتونید سورس رو کامپیال کنید مشکل من نیست من برنامه رو همراه با سورس و کامپوننت های مورد نیاز بهتون تحویل دادم و لینک کامپوننت هایی هم که حجم بالایی داشتن رو بهتون دادم ، اینکه شما نمیتونید دوباره فایل رو کامپایل کنید دقیقا مشکل خود شماست نه من ...

دوباره تائکید میکنم من هیچ ایمیلی از شما دریافت نکردم ... !

اون acPNG مربوط به کامپوننت Alpha Skin هست که باید نصبش کنید .

اگر باز هم مشکلی بود با پیغام خصوصی مطرح کنید .

Felony
دوشنبه 09 خرداد 1390, 22:36 عصر
اجي اول يه كلاس اكابر برو .فارسي نويسي رو هم تمرين كن.
ایشون ایرانی نیستن ...

سلام ممنون از جوابت این زبون نیاز با كلاس ندارد در 1 ماه یاد گرفتم اینو میدونه‌ بد نیست
راستش اضافه کردن Library Path ها جزء اولین گزینه های یادگیری دلفی و استفاده از کامپوننت های اون هست ، من فایل اجرایی برنامه به همراه کامپوننت ها و سورس رو در اختیارتون قرار دادم و اگر اطلاعات شما در مورد دلفی کافی باشه بدون هیچ مشکلی میتونید اون برنامه رو اجرا کنید .

در هر صورت اگر سوالی داشتید در همون سایت مربوطه با پیغام خصوصی مطرح کنید یا با ایمیل من در ارتباط باشید ، دیگه به سوالی در این مورد پاسخ نمیدم چون پروژه Public نبوده که بخواد Public پیگیری بشه .

akar_program
دوشنبه 09 خرداد 1390, 23:24 عصر
هنوز فایلی اجرای ندادید از انجا بباد بیغام خوصوصی میدم