View Full Version : راه اندازی سایت جوملایی
r_zamani
یک شنبه 08 خرداد 1390, 12:25 عصر
سلام دوستان
من تازه با جوملا اشنا شدم. اگر یک سایت باهاش طراحی کنم. چه طوری سایتو آپلود کنم؟
یعنی کدوم پوشه ها باید روی هاست آپلود بشن؟
این "هاستینگ جوملا" که میگن یعنی چی؟ یعنی یه هاست معمولی که خودمون خریدیم از سایت جوملایی پشتیبانی نمیکنه؟
golnouri
یک شنبه 08 خرداد 1390, 19:34 عصر
اول باید دیتابیست و با استفاده از PHP My Admin ومپ سرورت Export کنی. بعد یه دیتابیس به همون اسم تو هاستت ایجاد کنی و دیتا بیس export شدت و اونجا آپلود کنی و تمام پوشه ها (از Adminestrator تا ...) توش آپلود کنی.
البته تو فایل Configuration باید اطلاعات هاست و دامینت و وارد کنی.
بعد از این کارا وقتی آدرس سایتت و بزنی و یه admin تهش اضافه کنی وارد کنترل پنل سایتت میشی.
موفق باشی.
r_zamani
دوشنبه 09 خرداد 1390, 07:30 صبح
ممنون
یه چیزایی دستم اومد.
فقط یه سوال: دیتابیسمو اونجا باید آپلود کنم یا اینکه import کنم؟ لابد یه جایی داره واسه ایمپورت کردن آره؟
بعد اینکه تمام پوشه ی www رو آپلود کنم و البته قبلش باید بدونم که این هاست از جوملا پشتیبانی میکنه! درسته؟ اینو از کجا بفهمم؟
golnouri
دوشنبه 09 خرداد 1390, 08:45 صبح
آره دوست عزیز یک جایی برای Import داره البته باید ببینی پنل مدیریت هاستت از چه نرم افزاریه (CPanel یا ...)
تمام پوشه هات و تو WWW ، HttpDocts آپلود می کنی.
اگه هاستت از دیتابیس MySql پشتیبانی میکنه و همچنین مقدار فضات بیشتر از 70 MB میشه جواب میده (اکثر پروژه های جوملا بیشتر از 40MB میشه حجمشون)
برای استفاده از هاست مجانی و ... از Gigfa.com استفاده کن ( از جوملا و ... پشتیبانی میکنه)
موفق باشید
z.mina
جمعه 09 دی 1390, 13:53 عصر
سلام.من در مورد جوملا کمک میخوام.
من تازه با جوملا کار کردم و یه سایت طراحی کردم اما نمیدونم باید چطوری آپلود کنم؟
از xampp استفاده کردم و حالا هم برنامه cute ftp رو دانلود کردم واسه آپلودش.اما از دیتا بیس و اینچیزا اصلا سر در نمیارم.کسی میتونه منو دقیق راهنمایی کنه
ممنون از لطفتون.
zeinab-es'haghi
شنبه 10 دی 1390, 10:53 صبح
سلام دوستان
من تازه با جوملا اشنا شدم. اگر یک سایت باهاش طراحی کنم. چه طوری سایتو آپلود کنم؟
یعنی کدوم پوشه ها باید روی هاست آپلود بشن؟
این "هاستینگ جوملا" که میگن یعنی چی؟ یعنی یه هاست معمولی که خودمون خریدیم از سایت جوملایی پشتیبانی نمیکنه؟
آموزش های کامل جوملا در این سایت آمده :http://www.mambolearn.com/v2/tutorials/joomla-cms/getting-started-joomla/62-install-joomla-15-farsi-with-cpanel-11
zeinab-es'haghi
شنبه 10 دی 1390, 10:55 صبح
سلام.من در مورد جوملا کمک میخوام.
من تازه با جوملا کار کردم و یه سایت طراحی کردم اما نمیدونم باید چطوری آپلود کنم؟
از xampp استفاده کردم و حالا هم برنامه cute ftp رو دانلود کردم واسه آپلودش.اما از دیتا بیس و اینچیزا اصلا سر در نمیارم.کسی میتونه منو دقیق راهنمایی کنه
ممنون از لطفتون.
آموزش های کامل جوملا در این سایت آمده :http://www.mambolearn.com/v2/tutorials/joomla-cms/getting-started-joomla/62-install-joomla-15-farsi-with-cpanel-11
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.