View Full Version : تنظیمات چاپ DataReport
ehsanocx
یک شنبه 08 خرداد 1390, 21:25 عصر
سلام
دوستان اطلاعات رو توی دیتا ریپورت نمایش میدم
اما نمی دونم چرا از چپ و راست اطلاعات 3 سانتیمتر تقریبا فاصله داره از لبه کاغذ. می خوام اطلاعات با فاصله 1 سانتیمتر از لبه از چپ و 1 سانتیمتر از راست چاپ بشه
چطوری می تونم این کارو کنم؟
دیتاریپورتم landscape
butterfly8528
دوشنبه 09 خرداد 1390, 14:31 عصر
سلام .
خاصیت های LeftMargin و RightMargin گزارشتون در دیتا ریپورت رو تنظیم کنید .
ehsanocx
دوشنبه 09 خرداد 1390, 15:51 عصر
من این دوتا خاصیت رو صفر کردم اما تغییری در دیتا ریپورتم ندیدم
joofer
سه شنبه 07 تیر 1390, 09:09 صبح
سلام. کسی میدونه چه جوری میشه نوع کاغذ رو توی Data Report تغییر داد؟ عرضش به راحتی تغییر میکنه ولی هر کار کنی به طول برگ A4 در میاد. من میخوام اگه گزارش به دو صفحه هم رسید باز هم طولش مثلا نصف A4 بشه.
zahedi121
چهارشنبه 08 تیر 1390, 16:43 عصر
سلام. کسی میدونه چه جوری میشه نوع کاغذ رو توی Data Report تغییر داد؟ عرضش به راحتی تغییر میکنه ولی هر کار کنی به طول برگ A4 در میاد. من میخوام اگه گزارش به دو صفحه هم رسید باز هم طولش مثلا نصف A4 بشه.
سلام
تا اونجا که یادمه data report سه تا خاصیت مهم برای این موضوع داره height,width,report width ضمنا در خاصیت section اصلی هم height داریم ،
شما خاصیت height خود data report و section ها را تغییر بده اگر درست نشد بگو بررسی کنم ، ببخشید الان نمی تونم .
موفق باشم
zahedi121
چهارشنبه 08 تیر 1390, 16:45 عصر
سلام
دوستان اطلاعات رو توی دیتا ریپورت نمایش میدم
اما نمی دونم چرا از چپ و راست اطلاعات 3 سانتیمتر تقریبا فاصله داره از لبه کاغذ. می خوام اطلاعات با فاصله 1 سانتیمتر از لبه از چپ و 1 سانتیمتر از راست چاپ بشه
چطوری می تونم این کارو کنم؟
دیتاریپورتم landscape
سلام
فکر کنم لیبلها تون را با فاصله از کنار صفحه گذاشتید ، اگر فایل را ضمیمه کنید بهتره.
موفق باشید
hamed_air_line
چهارشنبه 04 آبان 1390, 10:54 صبح
اگه کسی میدونه روش چرخوندن کاغذ را بگه من هم خیلی لازم دارم
من یک گزارش می خوام بگیرم که به عرض زیادی نیاز داره
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.