PDA

View Full Version : یادگیری c++ و یک راهنمایی

144liber
سه شنبه 10 خرداد 1390, 17:31 عصر
سلام
من نرم افزار می خونم. شیراز هستم.
علاقه مند شدم در برنامه نویسی کمی وارد تر بشوم.
خوب تو دانشگاه همون طور که میدونید تا یک جای مشخص بیشتر درس نمی دهند.
من خواستم برنامه نویسی حالا به صورت حرفه ای هم نه .. حداقل در حد متوسط بلد باشم.
و مباحث پیشرفته تر و بیشتر از c++ رو کار کنم و بیشتر وارد جزئیات بشوم.
رفتم مدیریت صنعتی گفت فقط c# داریم و دیباگران هم c++ داشت.
اما مشکل اینجاست اینها هم Level بندی ندارند که مثلا مبتدی متوسط حرفه ای باشه.
همشون یک دوره هستند و از حلقه شروع می کنند و تا بک جای مشخص مثل دانشگاه پیش میروند.
یک جا در شیراز نمیشناسید معتبر باشه که ما دیگه حلقه ها و اینهارو نخونیم حداقل از اشاره گری چیزی شروع کنیم بریم بالا تر.
به نظر شما من چه کار کنم؟:ناراحت:

eshpilen
سه شنبه 10 خرداد 1390, 20:06 عصر
سعی کن خودت شروع کنی از منابع نت و ترجیحا منابع اصلی استفاده کنی.
زبان انگلیسیت به مرور قوی میشه. لغت حفظ کن و از همین حالا سعی کن بخونی و ترجمه کنی.
آدم همینطوری شروع میکنه با سختی و ضعف تا میرسه به جایی که میفهمه این تلاش ارزشش رو داشته و راهی بوده که بهرحال باید طی میشده و الان از نتیجش راضی هست.
بقیش هم که فروم و دوستان هستن گهگاه کمک بگیری و سرفصل برای خودت مشخص کنی.
البته کلاس هم میتونی بری و میتونه خیلی مفید و مکمل باشه.
منظورم اینه که وقتت رو تلف نکن و منتظر نشو؛ شاید اون شرایطی که میخواستی نبود و مهیا نشد به این زودی یا اصلا هیچوقت.

مهران رسا
چهارشنبه 11 خرداد 1390, 11:13 صبح
هیچ دوره یا کلاس آموزشی آماده ای وجود نداره که از شما یک برنامه نویس خبره بسازه . همه چیز با تلاش و پشتکار خودت بدست میاد.

irpersian20
چهارشنبه 11 خرداد 1390, 13:11 عصر
منم سوالم همین هست.
اصلا یک سوال. این دوستانی که اینجا کد های درست و حسابی میزنند و وارد هستند به مباحث . از کجا یاد گرفتند؟
الان ما تا مثلا اشاره گر یاد گرفتیم. باقی موارد که کلاسی نبوده. یعنی دوستان کتاب رو گذاشتند جلوشون و کد زدند و یاد گرفتند و جلو رفتند؟

مرتضی تقدمی
چهارشنبه 11 خرداد 1390, 13:15 عصر
منم سوالم همین هست.
اصلا یک سوال. این دوستانی که اینجا کد های درست و حسابی میزنند و وارد هستند به مباحث . از کجا یاد گرفتند؟
الان ما تا مثلا اشاره گر یاد گرفتیم. باقی موارد که کلاسی نبوده. یعنی دوستان کتاب رو گذاشتند جلوشون و کد زدند و یاد گرفتند و جلو رفتند؟

بله همین طوره. به ما که اشاره گرها رو هم که نگفتند! ما سه ترم فقط داشتیم جمع و ضرب و تقسیم و این چیزا رو یاد می گیرفتیم. خودتون باید برید دنبالش. تو دانشگاه فقط شما رو با این زبون آشنا می کنند.

محسن شامحمدی
چهارشنبه 11 خرداد 1390, 13:17 عصر
فقط و فقط باید فهمت از از برنامه نویسی رو بالا ببری و تجربه عملی کسب کنی(کد بزن،پروژه بساز،سورس پروژه های سورس باز رو بخون،توی پروژه های سورس باز شرکت کن)
و سعی کن با خوندن کتاب ها و مقالات مختلف از افراد خبره و با تجربه فهم و درکت از برنامه نویسی رو بالا ببری مثلا کتاب:
Foundation of Programming
یا
More Joel On Software
که توش نکات واقعا جالبی گفته می شه.

اگر دوست داری سیستمی کد بزنی درکت از سیستم های زیرین رو بالا ببر و مثلا کتاب Windows Internals یا Rookit Arsenal رو بخون.
موفق و موید باشی

irpersian20
چهارشنبه 11 خرداد 1390, 14:14 عصر
ممنون از دوستان.
یک سوال دیگه همون طور که میدونید منابع زیاد هست برای c++
برنامه نویسی شی گرا با c++ از قلزم رو دارم.
به نظرتون با این شرح حال از من با کتاب قلزم برم جلو؟ یا منبع بهتر و کامل تر و قابل فهم تری سراغ دارید؟ اگر منبعی باشه که مثال توش زیاد تر حل کرده باشند خیلی بهتره.
سپاس گزارم.

Salah Sanjabian
چهارشنبه 11 خرداد 1390, 20:23 عصر
ترجه صاحب زمانی رو واسه سی پلاس بخون . قلزم زیاد جالب ترجمه نکرده. کتاب کاملی هم هست .البته بعد اینکه سی پلاس کنسول رو خوب یاد گرفتی تازه اصل کاری شروع میشه و باید بیای سراغ کتابخونه ها و یکی رو انتخاب کنی مثله MFC یا Qt

irpersian20
چهارشنبه 11 خرداد 1390, 20:42 عصر
ترجه صاحب زمانی رو واسه سی پلاس بخون . قلزم زیاد جالب ترجمه نکرده. کتاب کاملی هم هست .البته بعد اینکه سی پلاس کنسول رو خوب یاد گرفتی تازه اصل کاری شروع میشه و باید بیای سراغ کتابخونه ها و یکی رو انتخاب کنی مثله MFC یا Qt
من هم با شما موافقم.
راستش همش میگن قلزم
اما به نظرم خوب ترجمه نکرده قلزم . البته نظرم هست.
من دیتل با ترجمه علیرضا انصاری رو گرفتم. ظاهرا کتاب خوبی هست. برم جلو مشخص تر میشه.