View Full Version : انتخاب کتاب برای ترجمه
علیرضا حسن زاده
پنج شنبه 12 خرداد 1390, 10:25 صبح
سلام
به نظرتون کدوم کتاب در زمینه کامپیوتر اگه الان ترجمه بشه میشه منتشرش کرد و امیدی به فروشش داشت؟
علیرضا حسن زاده
جمعه 13 خرداد 1390, 19:46 عصر
کسی نظری نداره؟
r00tkit
جمعه 13 خرداد 1390, 23:13 عصر
F# , Python , Ruby , Windows System Programming و reversing, code security
من از اینا تا حالا فارسی ندیدم
returnx
شنبه 14 خرداد 1390, 00:14 صبح
البته کتاب خیلی کمی هم به زبان فارسی در مورد VC++ هست...
VC++ هم میتونه گزینه ی خوبی باشه...
r00tkit
شنبه 14 خرداد 1390, 09:13 صبح
Git , Qt, concurrent programming in windows
بازم می خوای :لبخند:
علیرضا حسن زاده
شنبه 14 خرداد 1390, 11:20 صبح
با تشکر از نظرات دوستان ولی موردی که به نظرم میاد (نظر شخصی) کتابهایی که معرفی کردین زیاد کاربردی نسیتن البته از این لحاظ که فروش خوبی داشته باشن؟ به نظر شما اینطور نیست؟
JaguarXF
شنبه 14 خرداد 1390, 19:05 عصر
راهنماییها کشته منو ! اگه کتاب در فلان زمینه کمتر دیدید یعنی که متقاضی کمتر داشته یعنی اگه میبود هم تعداد فروش کمتری میکرد.
عرضه و تقاضا نشنیدید تا حالا مهندسان مملکت؟!!
returnx
یک شنبه 15 خرداد 1390, 21:23 عصر
راهنماییها کشته منو ! اگه کتاب در فلان زمینه کمتر دیدید یعنی که متقاضی کمتر داشته یعنی اگه میبود هم تعداد فروش کمتری میکرد.
عرضه و تقاضا نشنیدید تا حالا مهندسان مملکت؟!!
ما الان بگیم C# یا VB.net حله !؟
دوست عزیز دلیل اینکه خیلی از برنامه نویسای ما فقط با یک سری زبان ماکروسافت کار میکنند دلیلش اینکه از زبان های دیگه اطلاعاتی ندارند،چرا !؟
چون کتاب خیلی کمی در موردشون تو بازار هست ، اگه برنامه نویسای ما در مورد نقاط قدرت این زبان ها اطلاعات داشته باشند دیگه نمیریم دنبال زبان هایی مثل Vb.net و یا C# که در بعضی از موارد واقعا قدرتشون کمتر از زبان های دیگست...
وقتی ما در مورد اینها اطلاعات کسب کنیم ، خود به خود تقاضا هم ایجاد میشه...
اما در مورد C# یا vb.net تا حالا n تا کتاب اومده و باعث شده بازار اشباع بشه و شما اگه کتاب جدیدی بنویسید دیگه براش تقاضا نیست...
JaguarXF
یک شنبه 15 خرداد 1390, 22:09 عصر
ما الان بگیم C# یا VB.net حله !؟
دوست عزیز دلیل اینکه خیلی از برنامه نویسای ما فقط با یک سری زبان ماکروسافت کار میکنند دلیلش اینکه از زبان های دیگه اطلاعاتی ندارند،چرا !؟
چون کتاب خیلی کمی در موردشون تو بازار هست ، اگه برنامه نویسای ما در مورد نقاط قدرت این زبان ها اطلاعات داشته باشند دیگه نمیریم دنبال زبان هایی مثل Vb.net و یا C# که در بعضی از موارد واقعا قدرتشون کمتر از زبان های دیگست...
وقتی ما در مورد اینها اطلاعات کسب کنیم ، خود به خود تقاضا هم ایجاد میشه...
اما در مورد C# یا vb.net تا حالا n تا کتاب اومده و باعث شده بازار اشباع بشه و شما اگه کتاب جدیدی بنویسید دیگه براش تقاضا نیست...
JavaEE, Scala, Spring هم میتونستی بگی!
یکی دیگر از چیزها در جواب دادن مهندسی به سوالی فهم صورت سوال هست. یکبار دیگه بخونیم سوال رو !
به نظرتون کدوم کتاب در زمینه کامپیوتر اگه الان ترجمه بشه میشه منتشرش کرد و امیدی به فروشش داشت؟هدف: فروش کند!
نمیخواد که بیاد به اکوسیستم نرم افزاری ممکلت خدمت کنه و اونها رو با مثلا Maven آشنا کنه!
علیرضا حسن زاده
دوشنبه 16 خرداد 1390, 08:31 صبح
هدف: فروش کند!
نمیخواد که بیاد به اکوسیستم نرم افزاری ممکلت خدمت کنه و اونها رو با مثلا Maven آشنا کنه!
درسته باید من هم بتونم هزینه ای که شرکت برای این قبیل کار های می خواد هزینه کنه رو در حد معقول براورده کنم
در ابتدا می خواستم با یه موضوع جدید شروع کنم که هم مترجم ها و هم همکارانم در یه زمینه جدید هم بتونیم شروع به فعالیت کنیم ولی متاسفانه دیدم که اغلب بنا به دلایلی که به نظرم تنبلی و دید بنیاز بودن از یه تکنولوژی جدید هست نمی خوان به تکنولوژی های جدید خودشون و ارتقا بدن و روی همین #C , ... تعصب نسبتا شدیدی وجود داره
پس به قول دوستمون JaguarXF تغییر اکوسیستم این برنامه نویس های ایرانی کار بسیار مشکلی هست و در حد همین فکر کردن رو بازار فروش بهتره
با تشکر از همه دوستای که جواب دادن
JaguarXF
سه شنبه 17 خرداد 1390, 10:13 صبح
۱- با توجه به اقبال به دات نت در ایران
۲- انتشار موضوعی که هنوز اشباع نشده باشد
اف شارپ به نظر من
amir-yeketaz
چهارشنبه 18 خرداد 1390, 19:14 عصر
این سه مبحث در دات نت=>WPF , ASP.NET MVC , Entity framework - فکر نکنم کتاب خاصی ازشون به صورت ترجمه شده وجود داشته باشه!(هر چند که اولا اهل کتاب خوندن نیستم!(پی دی اف میخونم!) و دوما هم ترجمه شده نمیخونم!)
اگه کتابایه مال انتشارات apress رو ترجمه کنی که خیلی عالیه!
مهران رسا
یک شنبه 22 خرداد 1390, 09:31 صبح
به نظر من روی ASP.NET ، J-query و Ajax تمرکز کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.