View Full Version : سوال: در توليد نرم افزار چه مقدار تست انجام مي دهيد؟
hossein taghi zadeh
پنج شنبه 12 خرداد 1390, 13:06 عصر
سه سوال در زمينه تست كردن در توليد نرم افزار و ميزان مفيد بودن آن در انواع نرم افزار ها داشتم. ممنون ميشم اگر تو حل اين سوالات كمكم كنيد. (اين مفاهيم تا حدي مر بوط به Good Enough Software ميشه)
1. شما در توليد نرم افزار چه مقدار تست انجام مي دهيد؟ اصلا گروهي براي تست كردن داريد و چقدر هزينه و زمان براي تست كردن، مي گذاريد؟
2. اگر تست انجام نمي دهيد؛ نرم افزارهايتان چقدر آيا باگ داشتن نرم افزارتان، موجب بي اعتباري شركتتان نمي شود؟
3. اگر تست انجام مي دهيد؛ چقدر از باگهايتان رفع مي شود و آيا زمان و هزينه اي كه براي تست كردن گذاشته ايد به صرفه است؟
JaguarXF
سه شنبه 17 خرداد 1390, 09:52 صبح
سه سوال در زمينه تست كردن در توليد نرم افزار و ميزان مفيد بودن آن در انواع نرم افزار ها داشتم. ممنون ميشم اگر تو حل اين سوالات كمكم كنيد. (اين مفاهيم تا حدي مر بوط به Good Enough Software ميشه)
1. شما در توليد نرم افزار چه مقدار تست انجام مي دهيد؟ اصلا گروهي براي تست كردن داريد و چقدر هزينه و زمان براي تست كردن، مي گذاريد؟
2. اگر تست انجام نمي دهيد؛ نرم افزارهايتان چقدر آيا باگ داشتن نرم افزارتان، موجب بي اعتباري شركتتان نمي شود؟
3. اگر تست انجام مي دهيد؛ چقدر از باگهايتان رفع مي شود و آيا زمان و هزينه اي كه براي تست كردن گذاشته ايد به صرفه است؟
۱. بلی قربان! تست ها متناسب با Requirement هایی که نرم افزار بر اساس آن توصعه داده شده است نوشته میشود. و باید کلیه ریکوارمنت ها رو پوشش دهد.
بله گروهی برای تست کردن هم داریم. گروه تست های Integration va Deployment va Hazard Analysis va Regression را انجام میدهند. حال آنکه برنامه نویس تستهای unit testing, White Box testing and Black Box testing را انجام میدهد.
چقدر زمان میگذاریم برای تست کردن؟! : هر مقدار که طول بکشد تا تستها تمام شود!
۲ . .... صدق نمیکند......شرم آور است!
۳ .... بالای نود درصد رفع میشود. بله. به صرفه است. مگر اصلا میشود تست نکرده هم برنامه داد بیرون. تصورش ترسناک است!
amirjalili
سه شنبه 01 شهریور 1390, 10:35 صبح
واقعا آیا ما تست انجام میدهیم؟!! نه نه نه
بالای نود درصد رفع میشود. بله. به صرفه است. مگر اصلا میشود تست نکرده هم برنامه داد بیرون. تصورش ترسناک است!
من تو معروفترین شرکت های این مملکت بودم اما خبری از تست نبوده. باور کن. البته چرا. بوده اما هر جوری فکر میکنم هیچ کدوم از اصول تست رعایت نشده. هر چی به خودم فشار میارم نمیتونم اسمش رو تست بذارم.
FastCode
سه شنبه 08 شهریور 1390, 03:38 صبح
بدون تست نمیشه که.
همونهایی که میگن تست نمیکنن هم تست میکنن.
من شخصاً هر زمانی که تغییری در برنامه ای میدم ۲ روز پشت سر هم وقتی برنامه اجرا میشه بالای سرش هستم که اگر مشکلی وجود داره رفع کنم.معمولاً بعد از دو روز که کاربر همه تلاشهاش رو میکنه.دیگه خطایی وجود نداره.
و بله, از کاربر به عنوان تستر استفاده میکنم.چون اگر قرار باشه خودم تست کنم درست کار میکنه.چون کاربر مثل من فکر نمیکنه.
از اون بدتر اینه که کاربر ها هم مثل هم فکر نمیکنن.وقتی یک نفر از بخش فروش وارد بخش حسابداری میشه ۱۰۰٪ یک کاری میکنه برنامه خطا بده.اصلاً باور نمیکنید چقدر عجیبه.
وقتی ازش میپرسی چکار کردی خطا داد, میگه کلیک کردم روی گزینه "ثبت".و بعد از یک ساعت جست و جو به این نتیجه میرسیم که کاربر بخش حسابداری همیشه با shortcut ه keyboard از گزینه ثبت استفاده میکرده.
گزینه ۲ و ۳ رو هم با JaguarFX کاملاُ موافقم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.