PDA

View Full Version : زاویه رسم شکل در اپلت

JaVa/sUn
پنج شنبه 12 خرداد 1390, 18:20 عصر
سلام.
-----
موضوع را اشتباه زدم اپلت، JFrame مدنظرمه
---------------------------------------------------
توی جاوا زاویه بین یکی از اضلاع یک شکل هندسی ، یا عکس توی JFrame با مثلا افق تعریف میشه؟
یعنی تابعی باشه که اون شکل و زاویه شکل با محور xها را بگیره و شکل را رسم کنه؟

اگه نیست این موضوع چه طوری با چرخش دلخواه رسمش کنم؟

منتظر راهنمایی دوستان هستم.

persianshadow
پنج شنبه 12 خرداد 1390, 18:25 عصر
بله در جاوا و در تکنولوژی Java2D شما به سادگی میتونید اشکال هندسی ساده و ترکیبی ایجاد کنید و به اون ها زاویه بدید .
در Java2D محور مختصات از گوشه سمت چپ و بالای صفحه نمایش شما به عنوان مبدا شروع میشود و شما می‌توانید اشکال
را بر آن اساس ترسیم کنید.

JaVa/sUn
پنج شنبه 12 خرداد 1390, 18:33 عصر
بله در جاوا و در تکنولوژی Java2D شما به سادگی میتونید اشکال هندسی ساده و ترکیبی ایجاد کنید و به اون ها زاویه بدید .
در Java2D محور مختصات از گوشه سمت چپ و بالای صفحه نمایش شما به عنوان مبدا شروع میشود و شما می‌توانید اشکال
را بر آن اساس ترسیم کنید.

منظور من این است که مثلا یک عکس که قالب خاص خودش را دارد را می خواهم با استفاده از زاویه تعریف شده در جاوا از حالت نمایش استاندارد خارج کرده و بچرخانم .
اگه میشه مثلا یکی از متدها را که زاویه برایش تعریف شده و برای چرخش عکس می توانم استفاده کنم ازش برایم بگذارید.

ممنون برای پاسخ سریعتان
-----
موضوع اشتباه زدم JFrame منظورم بود!

persianshadow
شنبه 14 خرداد 1390, 18:27 عصر
ببینید من به شکل کلی بهتون میگم. برای اینجور کارها شما در اصل باید ترسیم کنید و در اینجا باید اون تصویر رو ترسیم کنید.

خب پس ابتدا باید متد paint مربوط به JFrame و یا فرضآ JPanel رو override کنید به شکل زیر :‌

public void paintComponent(Graphics g) {}

خب در جاوا کلاسی وجود داره به نام AffineTransform اگه دربارش مطالعه کنید کل این مشکلات شما حل میشه به این شکل که :

AffineTransform aff = new AffineTransfrom();

aff.rotate(20);

میبینید که این کلاس قابلیت چرخش رو به شما میده البته این ها که گفتم برای راهنمای مطالعه شما بود.

و اگه درباره این موارد مطالعه کنید که همه شون بخشی از Java2D هستند شما به سادگی یک عکس و هر

شکلی رو میتونید بچرخانید و به اون زاویه بدید.