View Full Version : سوال: چک کردن اتصال اینترنت Share شده
loo30fer
جمعه 13 خرداد 1390, 16:22 عصر
با سلام
من میخواستم بدونم چطور میتونم اتصال اینترنت رو چک کنم کلا همه جور اتصالی رو از Dial Up و Adsl گرفته تا اینترنت هایی که Share شده که دیگه کانکشنی وجود نداره ممنون میشم کمک کنید با تشکر.
tdkhakpur
شنبه 14 خرداد 1390, 13:52 عصر
من میخواستم بدونم چطور میتونم اتصال اینترنت رو چک کنم
اتصال به اینترنت ارتباطی به نوع اونها نداره. میتونید این بررسی رو با ارسال IdIcmpClient به یک سایت معتبر چک کنید.
Mask
شنبه 14 خرداد 1390, 14:54 عصر
با سلام.
دوست عزیز جناب imanamami اینجا قسمت دلفیه.
یه کوچه بالاتر اومدی.
کدهایی که مربوط به زبان دلفی هست باید اینجا قرار داده بشه.
uses wininet;
{$R *.dfm}
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
var
connstate: dword;
begin
connstate:=INTERNET_CONNECTION_LAN+INTERNET_CONNEC TION_MODEM;
if not InternetGetConnectedState(@connstate,0) then
ShowMessage('Not Conected')
else
ShowMessage('Conected');
end;
loo30fer
شنبه 14 خرداد 1390, 16:15 عصر
ممنون جناب Gold اگه امکان داره در مورد این کد توضیح بدین که چرا یک متغیر از نوع Dword تعریف کردین و در مورد نحوه کار این دستور توضیح بدین :
INTERNET_CONNECTION_LAN+INTERNET_CONNECTION_MODEM
چون دوست دارم تخصصی در مورد توابع و دستورات بدونم و دلفی رو حرفه ای یاد بگیرم نه اینکه فقط هربار در صورت نیاز کدها رو کپی و پیست کنم و ازش استفاده کنم . با تشکر
Mahmood_M
شنبه 14 خرداد 1390, 17:17 عصر
چرا یک متغیر از نوع Dword تعریف کردین و در مورد نحوه کار این دستور توضیح بدین
تابع InternetGetConnectionState یک تابع API هست که وضعیت اتصال به شبکه ی اینترنت رو چک می کنه ( اطلاعات بیشتر (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa384702%28v=vs.85%29.aspx) )
نوع DWORD به خاطر اینه که متغیر مربوطه باید مقدار ورودی تابع باشه ، چون در خود تابع پارامتر ورودی اشاره گری به نوع DWORD تعریف شده ، مرسومه که در چنین مواردی به طور خاص از DWORD استفاده میشه
البته لازم نیست که قبل از اجرای تابع به این متغیر مقدار داده بشه ! ، چون این متغیر از نوع Out تعریف شده و توسط تابع مقدار دهی میشه ، یعنی بعد از اجرای تابع با توجه به نتیجه ی تابع توضیحی از نوع اتصال در این متغیر قرار میگیره ( البته از نوع عددی ، نه توضیح متنی ! ) ، مقادیر مختلف این متغیر هم در همون صفحه ای که لینکش رو گذاشتم نوشته شده ( از جمله INTERNET_CONNECTION_LAN و INTERNET_CONNECTION_MODEM )
چون دوست دارم تخصصی در مورد توابع و دستورات بدونم و دلفی رو حرفه ای یاد بگیرم نه اینکه فقط هربار در صورت نیاز کدها رو کپی و پیست کنم و ازش استفاده کنم . با تشکر
بهترین راه برای آشنایی بیشتر و بهتر با توابع API نظیر تابع بالا ، مراجعه به مراجعی مثل MSDN هست
* قبلا جواب این سئوال داده شده بود : لینک تاپیک (http://barnamenevis.org/showthread.php?223571-%D8%AA%D8%B4%D8%AE%DB%8C%D8%B5-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA)
چند نکته مهم :
قبل از ارسال تاپیک جستجو کنید
تاپیکتون رو در بخش مناسب ایجاد کنید
این سئوال در مورد شبکه ( اینترنت ) هست در حالی که در بخش مباحث عمومی ایجاد شده !
در صورت تکرار مجبوریم تاپیک رو حذف کنیم
موفق باشید ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.