View Full Version : توضیحات مختصر به من
irpersian20
شنبه 14 خرداد 1390, 09:52 صبح
سلام
من یک بروشور از یک آموزشگاه معتبر گرفتم و تو کلاس های برنامه نویسی اینها رو نوشته
میشه توضیح بدید کمی در موردش؟ در مورد کاربرد و زبان برنامه نویسی. اصلا بفهمم جریان چیه؟
پیش نیاز اولی هم برنامه نویسی شی گرا بود.
بقیه هم پیش نیازشون هم Pre هست
ممنون
Pre-MCTS+ Microsoft.Net
Framework 3.5 application
Develompent Foundation
Microsoft.Net Framework 3.5
Windows-Based Cilent
Develompent (c#.Net)
Web Based Cilent Develompent (ASP.Net)
Distributed Application
Microsoft SQL Server
Implementation and
Maintenance
bravia2009
شنبه 14 خرداد 1390, 09:55 صبح
سلام
وقت بخیر
این اموزش ها مربوط به زبان برنامه نویسی مایکروسافت و برنامه نویسی نرم افزار میباشد
شما باید اول انتخاب کنی قصد داری چه برنامه نویسی یاد بگیری نرم افزار یا وب
irpersian20
شنبه 14 خرداد 1390, 10:07 صبح
سلام
وقت بخیر
این اموزش ها مربوط به زبان برنامه نویسی مایکروسافت و برنامه نویسی نرم افزار میباشد
شما باید اول انتخاب کنی قصد داری چه برنامه نویسی یاد بگیری نرم افزار یا وب
داداش وب کوودمش هست؟ نرم افزار کودومش؟
من دانشجو نرم افزار هستم. راستش خواستم اطلاعاتم رو ببرم بالا تو زمینه برنامه نویسی
اما به صورت تخصصی رو نرم افزار کار نکنم. یک دید درست و حسابی که از نرم افزار بدست اوردم. برم دنبال سخت افزار.
irpersian20
شنبه 14 خرداد 1390, 13:18 عصر
هوای تاپیک ما هم داشته باشید ممنون
eshpilen
شنبه 14 خرداد 1390, 17:07 عصر
همش هم نسخهء 3.5 دات نت!
بنظر من باید نسخهء 4 رو آموزش بدن.
تا شما یاد بگیری و جا بیفتی 3.5 کاملا از رده خارج محسوب میشه.
irpersian20
شنبه 14 خرداد 1390, 17:37 عصر
میشه یکم توضیح بدید در مورد اینها
بفهمیم چی به چی هستند
یادگیری اون به چی مسلط میشیم
به درد چه کار و قسمتی میخوره
returnx
شنبه 14 خرداد 1390, 18:53 عصر
شما باید بدونید دات نت Framework چیه !؟
اول لینک زیر رو مطالعه کن تا دقیقا متوجه بشی .net Framework چیه:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%86%D8%A7%D8%B1%DA%86%D9%88%D8%A8_%D8%AF%D8%A7% D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D8%AA
به درد چه کار و قسمتی میخوره
عجب سوالی پرسیدی !؟ نمیشه جواب داد ، همون لینک بالا رو دوبار بخون...
داداش وب کوودمش هست؟ نرم افزار کودومش؟
اگه از نظر نوع برنامه نوسی بخوای چند نوع تقسیم بندی داریم که شایع ترینش اینه:
Win App ( Windows Application( که مسلما برنامه ای که مینوسید تحت ویندوز اجرا میشه...
2-Web App که در این نوع برنامه نویسی که مشخص دیگه منظور برنامه نویسیه سایت هست...
البته این تقسیم بندی یکم کلی هست...
در ضمن بهتره اون Win App رو بکنیم Desktop App...
JaguarXF
شنبه 14 خرداد 1390, 19:09 عصر
سلام
من یک بروشور از یک آموزشگاه معتبر گرفتم و تو کلاس های برنامه نویسی اینها رو نوشته
میشه توضیح بدید کمی در موردش؟ در مورد کاربرد و زبان برنامه نویسی. اصلا بفهمم جریان چیه؟
پیش نیاز اولی هم برنامه نویسی شی گرا بود.
بقیه هم پیش نیازشون هم Pre هست
ممنون
Pre-MCTS+ Microsoft.Net
Framework 3.5 application
Develompent Foundation
Windows-Based Cilent
Develompent (c#.Net)
Web Based Cilent Develompent (ASP.Net)
Distributed Application
Microsoft SQL Server
Implementation and
Maintenance
اوی مای گاااااااااااد! تو خودت دانشجوی نرم افزاری و بعد رفتی یک بروشور از یک آموزشگاه برداشته ای و وقتی داری نگاهش میکنی هم اصلا نمیدونی که توش چی نوشته اومدی تاپیک زدی دربارش و بعد هم میگی آها همینها خوبه بهم بگید کدومش رو برم؟ ولی قبلش هم بهم بگید که اینهایی که میخوام اینهمه پول بدم برم چی هستند اصلا و من خودم نمیدونم چی میخوام برم بخونم شما بهم بگید من چی دارم میخونم و آخرش هم میگه البته من میخوام کار سخت افزار انجام بدهم. پسر یک میلیاردری چیزی هستی ؟
irpersian20
شنبه 14 خرداد 1390, 20:58 عصر
اوی مای گاااااااااااد! تو خودت دانشجوی نرم افزاری و بعد رفتی یک بروشور از یک آموزشگاه برداشته ای و وقتی داری نگاهش میکنی هم اصلا نمیدونی که توش چی نوشته اومدی تاپیک زدی دربارش و بعد هم میگی آها همینها خوبه بهم بگید کدومش رو برم؟ ولی قبلش هم بهم بگید که اینهایی که میخوام اینهمه پول بدم برم چی هستند اصلا و من خودم نمیدونم چی میخوام برم بخونم شما بهم بگید من چی دارم میخونم و آخرش هم میگه البته من میخوام کار سخت افزار انجام بدهم. پسر یک میلیاردری چیزی هستی ؟
خوب بزرگوار من رشته ام ریاضی بوده.
ترم یک که یک درس مبانی کامپیوتر و برنامه سازی بهمون دادن با زبان C
این ترم هم برنامه نویسی پیشرفته با زبان C++
خوب به بنده حق بدهید که باید از یک نقطه بلاخره شروع کنم و دنبالش برم.
خوب شما خودت فکر کنم دانشگاه رفتی . باید بهتر بدونی که چیزی یاد نمیدن و بیشتر وقتمون رو باید فیزیک و ریاضی یاد بگیریم. درس های تخصصی هم که چقدر می رسند درس بدهند؟ اصلا چی درس می دهند؟
خوب شما جای بنده بودید چه میکردید دوست عزیز؟
خوب من میخوام یک سری دوره نرم افزار بروم و دید خوبی نسبت به نرم افزار و برنامه نویسی پیدا کنم و یک چیزی یاد بگیرم از رشته ام.
حالا بعدش میریم دنبال سخت افزار (فعلا که اول راه هستیم.)
والا میلیارد هم نیستم. اما خوب باید بلاخره یک چیزی هم یاد بگیریم.
irpersian20
شنبه 14 خرداد 1390, 21:09 عصر
شما باید بدونید دات نت Framework چیه !؟
اول لینک زیر رو مطالعه کن تا دقیقا متوجه بشی .net Framework چیه:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%86%D8%A7%D8%B1%DA%86%D9%88%D8%A8_%D8%AF%D8%A7% D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D8%AA
عجب سوالی پرسیدی !؟ نمیشه جواب داد ، همون لینک بالا رو دوبار بخون...
اگه از نظر نوع برنامه نوسی بخوای چند نوع تقسیم بندی داریم که شایع ترینش اینه:
Win App ( Windows Application( که مسلما برنامه ای که مینوسید تحت ویندوز اجرا میشه...
2-Web App که در این نوع برنامه نویسی که مشخص دیگه منظور برنامه نویسیه سایت هست...
البته این تقسیم بندی یکم کلی هست...
در ضمن بهتره اون Win App رو بکنیم Desktop App...
داداش من میتونم سوالم رو عوض کنم؟
با توجه به توضیحاتی که من به رفیقم JaguarXF دادم بهتره سوالم رو عوض کنم.
من که ترم 2 نرم افزار هستم. و تا حالا رشته ام ریاضی بوده و سر و ته درس های تخصصی ام 7 واحد C و C++ بوده.
برای پیشرفت سطح برنامه نویسی ام و بیشتر شدن دیدم به برنامه نویسی و به قول معروف یک چیزی یاد بگیرم. باید به نظر شما از کجا و چی شروع کنم؟
این طور هم نبیست که سر اجبار بیام کامپیوتر بخونم. از قدیم علاقه داشتم به رشته کامپیوتر و الان هم خیلی مایلم پیشرفت کنم تو رشته ام.
اگر ممکنه من رو راهنمایی کنید.
یک آموزشگاه دیگه هم هست اینا رو یاد میده
برنامه نویسی c#
برنامه نویسی c++
برنامه نویسی پایه جاوا
مبانی پایگاه داده Sql Server
Win Application c#
برنامه نویسی پیشرفته وب
Sql Server پیشرفته
Oracle
Ajax
حمیدرضاصادقیان
شنبه 14 خرداد 1390, 23:15 عصر
سلام دوست عزیز اولین کاری که باید بکنی این هست که شما تکلیفت رو با خودت روشن بکنی.! فعلا شما یک حالت سردرگم داری و میخوای در همه چیز اطلاعات داشته باشی. اینجوری 24 ساعت کمه. بحث سخت افزار کاملا با نرم افزار فرق میکنه. در همین حد که بدونی فرق کارت گرافیک با صدا ! چیه کفایت میکنه و بتونی یک سیستم اسمبل کنی. نرم افزار خیلی جای کار داره. از تحلیل و طراحی نرم افزار گرفته تا کدنویسی و پشتیبانی و تست کردن و .... شما بهتره اول ببینی میتونی 12 ساعت پای کامپیوتر بشینی و تکون نخوری و روی یک موضوع کار کنی.؟ میتونی روزها و شاید هفته ها با یک مساله سرو کله بزنی که بتونی حلش کنی؟ بعد میریم سراغ برنامه نویسی. حالا باید ببینی در زمینه برنامه نویسی بیشتر به وب علاقه داری یا برنامه های تحت ویندوز یا دوست داری در زمینه برنامه نویسی سیستمی فعالیت کنی. یا اصلا دوست داری وارد کارهای گرافیکی بشی. هرکدوم از اینها مباحث خیلی زیادی دارند و اگر میخوای از اینها پول دربیاری باید در یکی از اینها متخصص بشی نه اینکه فقط بدونی چیکار میکنند. امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه. موفق باشید
irpersian20
شنبه 14 خرداد 1390, 23:32 عصر
سلام دوست عزیز اولین کاری که باید بکنی این هست که شما تکلیفت رو با خودت روشن بکنی.! فعلا شما یک حالت سردرگم داری و میخوای در همه چیز اطلاعات داشته باشی. اینجوری 24 ساعت کمه. بحث سخت افزار کاملا با نرم افزار فرق میکنه. در همین حد که بدونی فرق کارت گرافیک با صدا ! چیه کفایت میکنه و بتونی یک سیستم اسمبل کنی. نرم افزار خیلی جای کار داره. از تحلیل و طراحی نرم افزار گرفته تا کدنویسی و پشتیبانی و تست کردن و .... شما بهتره اول ببینی میتونی 12 ساعت پای کامپیوتر بشینی و تکون نخوری و روی یک موضوع کار کنی.؟ میتونی روزها و شاید هفته ها با یک مساله سرو کله بزنی که بتونی حلش کنی؟ بعد میریم سراغ برنامه نویسی. حالا باید ببینی در زمینه برنامه نویسی بیشتر به وب علاقه داری یا برنامه های تحت ویندوز یا دوست داری در زمینه برنامه نویسی سیستمی فعالیت کنی. یا اصلا دوست داری وارد کارهای گرافیکی بشی. هرکدوم از اینها مباحث خیلی زیادی دارند و اگر میخوای از اینها پول دربیاری باید در یکی از اینها متخصص بشی نه اینکه فقط بدونی چیکار میکنند. امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه. موفق باشید
ایول داداش شما متوجه شدی منظور بنده رو .
ببینید درسته من نرم افزار میخونم اما رشته نرم افزار رو من در حد دانشگاه میخوام و یکم فراتر از اون.
یعنی درس های دانشگاه رو بخونم و پاس کنم اما تو قسمت برنامه نویسی کمی فراتر بروم. منظورم پیشرفت تو همین درس های مرتبط با دانشگاه هست.
مثل C++ و پایگاه داده و این درس های رشته نرم افزار.
یعنی ساده تر بگم من قصد پول در آوردن از طریق برنامه نویسی و طراحی نرم افزار رو ندارم. روحیه ام نمیخونه به کد زدن ساعت ها.
قصد دارم این دوره ی نرم افزار که رفتم و فهمیدم چی به چی هست تا مقطع متوسط متوقف کنمش .
سخت افزار همین طور. برم بفهمم چی به چی هست و به قول شما تا اسمبل سیستم یاد بگیریم. حالا یکم کم یا بیشتر. بعد متوقفش کنم.
دست آخر برم شبکه رو به طور حرفه ای و تخصصی تا آخر ادامه بدهم. یعنی راه اصلی ام رو دیگه بندازم تو شبکه. و بتونم دیگه از طریق شبکه و مسائل مربوط بهش پیشرفت کنم و در آمد زایی.
نه همه چیز رو با هم نمیخواهم. میخوام اول درس دانشگاه و کمی فراتر از اون در زمینه برنامه نویسی C++ و پایگاه داده و ... .
بعد یک سری سخت افزار
اما پیشرفته و تخصصی رو شبکه بزارم. یعنی خودم رو کامل بندازم تو شبکه و مسائلش.
حالا با این تفاسیر من باید کودوم بحث برنامه نویسی رو شروع کنم؟
واقعا ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنند.
returnx
یک شنبه 15 خرداد 1390, 00:14 صبح
برنامه نویسی c#
برنامه نویسی c++
برنامه نویسی پایه جاوا
مبانی پایگاه داده Sql Server
Win Application c#
برنامه نویسی پیشرفته وب
Sql Server پیشرفته
Oracle
Ajax
خوب این بنظر من خیلی بهتره مخصوصا اگه دوره جاوا رو بری ، چراش رو بدن متوجه خواهی شد ، وقتی حرفه ای شدی...
البته اگه بخواین Desktop Application کار کنید...
. باید به نظر شما از کجا و چی شروع کنم؟
والا بهترین گزینه برای شروع همون C++ هست (احتمالا خیلی ها میگن دارم چرت میگم)
شما اگه C++ رو به صورت کامل و اصولی یاد بگیرید بعد بیاید برای ورود به برنامه نویسی تجاری یکی از زبان های Visual رو یاد بگیرید میتونین موفق باشید...
من بهتون پیشنهاد میکنم اگه می خواین Desktop App کار کنید برید به سمت Java ، شاید خیلیا بهتون پیشنهاد کنند که برید C# یاد بگیرید اما یاد گرفتن C# یه جورایی باعث تلف شدن وقتتون میشه ، شما میتونید در زمان کمتری VB.net رو یاد بگیرید که هیج فرقی هم با C# از نظر قدرت برنامه نویسی نداره:
دات نت باعث شد که قدرت برنامه نویسی در زبانهای تحت این چارچوب یکسان شود و تفاوت فقط در نوع کد نویسی باقی بماند. چون ابزار و قدرت در دات نت از خواص دات نت است، نه زبان.دات نت باعث شد که قدرت برنامه نویسی در زبانهای تحت این چارچوب یکسان شود و تفاوت فقط در نوع کد نویسی باقی بماند. چون ابزار و قدرت در دات نت از خواص دات نت است، نه زبان.(Wikipedia(
این ها فقط نظر من بود...
میتونه درست یا اشتباه باشه...
موفق باشید.../
irpersian20
یک شنبه 15 خرداد 1390, 11:25 صبح
ممنون میشم اساتید نظری بدهند تا به جمع بندی برسیم
از دوستانی که پاسخ دادند ممنونم
Mahmood_M
یک شنبه 15 خرداد 1390, 11:53 صبح
شما ابتدا باید زبانهای مختلف رو هرچند مختصر بشناسی و بعد متناسب با هدفت یکی رو انتخاب کنی ، برای کسی که می خواد از صفر شروع کنه این مطلب (http://delphiplus.com/post/10) می تونه مفید باشه .
بعد از اینکه یک دید کلی از زبانهای مختلف بدست آوردی و با توجه به هدفی که توی ذهنت داری و با توجه به مطالب دانشگاه ، می تونی یکی رو انتخاب کنی ، وگرنه اینجا هرکس تقریبا می تونه فقط تجربیات شخصیش رو در اختیارت بزاره !
ولی در حالت کلی زبانی که هم اطلاعات منطقیت رو ببره بالا و هم بهت اعتبار بده ! زبان ++C هست ، اگه فقط برای دانشگاه می خوای برنامه نویسی رو یاد بگیری به این زبان بیشتر فکر کن ولی اگر برای کسب درآمد می خوای برنامه نویسی رو یاد بگیری ( که نمی خوای ! ) من ( بر اساس تجارب شخصی ) زبانهای دلفی یا C#.Net رو پیشنهاد میکنم
موفق باشی ...
eshpilen
یک شنبه 15 خرداد 1390, 13:00 عصر
بنظر من برنامه نویسی یه ذره و یخورده نداره.
نمیشه.
مگر اینکه فقط بخوای بازی کنی باهاش.
شما میخوای با برنامه نویسی بازی کنی؟ میخوای چیکار کنی مثلا و چرا؟
یه برنامهء بدردبخور که معمولا باید نیازی هم پشتش بوده باشه و شما از قبل تعیینش نمیکنی، خیلی وقتا اونقدری با ابعاد متنوع و عمیق خواه و ناخواه درگیر میشه که با یه ذره و یه نمه نمیشه به جای درست و حسابی رسوندش. گاهی توی چیزهای ساده گیر میکنی. و حل اونا برای کسی که دانش و مهارت کافی نداره دشواره و حداقلش وقت و انرژی زیادی میبره. و هرچی در برنامه پیش میری بازم پیچیدگی و موارد اشکال بیشتری پیدا میشه و وصله و پینه ها و روشهای غیراصولی و تصادفی قبلی هم عوارض خودشون رو نشون میدن. و طرف دست آخر پشیمون میشه. اونم آدمی که عادت داره به تنبلی و نصفه و نیمه و سطحی یه چیزی رو یاد گرفتن و انجام دادن.
بعضی برنامه ها هست که بنده مثلا 5 سال پیش آرزو داشتم بتونم بنویسم، و الان بعد از سالها مطالعه و یادگیری زبانها و پروتکل ها و استانداردهای متعدد و خوندن کلی مقالهء جانبی در زمینه های مختلف، تازه میتونم اونا رو انجام بدم.
واقعا با دانش نصفه و نیمه و یه ذره و دو ذره حتی خیلی وقتا برنامه های کوچیک رو هم نمیشه تموم کرد. مگر برنامه های ابتدایی که فقط یه ظاهر دارن و بیشتر وقت و انرژی تلف کردن و برای بازی و الکی خوش بودن هستن تا چیز دیگه.
حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 15 خرداد 1390, 21:43 عصر
دوست عزیز این مطلبی که شما میگی میخوای در حد دانشگاه یاد بگیری به همون کتابهای دانشگاه اکتفا کن و بیشتر از اینم وقتتو نذار( چون نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی) .
خود مبحث شبکه به خودی خود گسترده هست که وقتی واردش شدی تمام وقتتو بگیره. پس نیازی نیست از هرچیزی یک مقداری بدونی. فقط همین که اسمشو شنیدی بدونی کارش چیه کفایت میکنه.وگرنه الان زمان میذاری تا متوسط هرکدوم رو کار میکنی ، 2 ماه که باهاش کار نکردی یک دستورش هم یادت نمیاد. پس الکی وقتتو سرمباحث متفرقه نذار. اگر علاقه ات به شبکه هست اولین دوره Network+ هست .
پس از اون میتونی بری مدارک مایکروسافت در زمینه شبکه رو بگیری. که حتی بهتره دوره های Admin SQL Server رو نیز کار کنی که خیلی توی بحث مدیریت شبکه کاربرد خواهد داشت.
برای کار با شبکه هم شما به زبان برنامه نویسی نیاز نداری.
به خاطر همین گفتم شما اول تکلیفتو با خودت روشن کن.
موفق باشی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.