ورود

View Full Version : آموزش: فایل جامع آموزشی Parsix لینوکس (300 صفحه ای )

Hamed_H8
یک شنبه 15 خرداد 1390, 13:17 عصر
پارسی ایکس یک توزیع از سیستم عامل متن باز لینوکس می باشد که مانند دیگر توزیع های لینوکس Base این توزیع بر روی GNU\Linux می باشد . این نسخه همان طور که از نامش بر می آید یک توزیع فارسی است. منظور از توزیع فارسی یعنی از زبان فارسی به طور کامل پشتیبانی می کند و امکان تایپ مستقیم فارسی درتمامی قسمت های آن امکان پذیر می باشد. در این قسمت برای دوستان فایل آموزشی این توزیع رو گذاشتم که بسیار جامع و کامل و با مطالعه اون می تونید به راحتی با این نسخه کار کنید.

مشخصات فایل :
فرمت : PDF
سایز : حدود 7 مگابایت
تعداد صفحه : 300 صفحه

لینک دانلود : http://s1.picofile.com/file/6427463778/parsix_GNU_Linux_www_txt_ir_.pdf.html

Open-Source
یک شنبه 15 خرداد 1390, 17:30 عصر
پارسی ایکس یک توزیع از سیستم عامل متن باز لینوکس می باشد که مانند دیگر توزیع های لینوکس Base این توزیع بر روی GNU\Linux می باشد . این نسخه همان طور که از نامش بر می آید یک توزیع فارسی است. منظور از توزیع فارسی یعنی از زبان فارسی به طور کامل پشتیبانی می کند و امکان تایپ مستقیم فارسی درتمامی قسمت های آن امکان پذیر می باشد. در این قسمت برای دوستان فایل آموزشی این توزیع رو گذاشتم که بسیار جامع و کامل و با مطالعه اون می تونید به راحتی با این نسخه کار کنید.

مشخصات فایل :
فرمت : PDF
سایز : حدود 7 مگابایت
تعداد صفحه : 300 صفحه

لینک دانلود : http://s1.picofile.com/file/6427463778/parsix_GNU_Linux_www_txt_ir_.pdf.html

این جمله شما کاملا به معنی هستش (یا احتمالا من اونو درک نمیکنم. یا شما گنو/لینوکس رو درک نکردید:لبخند:).
باید اینطوری مینوشتنید:
پارسیکس یه توزیع گنو/لینوکس مبتنی بر دبیان میباشد.

گنو/لینوکس توزیع نیست بلکه نام یه سیستم عامل Unix Like میباشد که از هسته لینوکس و اصطلاحا از پوسته گنو استفاده میکند.

در کل تشکر از پستتون.:چشمک:

Hamed_H8
دوشنبه 16 خرداد 1390, 11:55 صبح
با تشکر از دوست عزیز که این مطلبو مورد توجه قرار دادن منظور من هم همین بوده اما شاید جمله بندی من ایراد داشته.
اما بازم برا اینکه خودم بهتر متوجه بشم می گم ، منظورم اینه گنو لینوکس که سیستم عامل و تمامی توزیع های دیگر لینوکس زیر مجموعه این سیستم عامل محسوب می شوند یا اینکه مادر تمامی اونا گنو لینوکس . حالا هر شرکت یا شخصی میاد یک توزیع از روی این سیستم عامل رو با یک سری تغییرات به نام خودش عرضه می کنه! خود گنو لینوکس هم که از Unix الهام گرفته شده و هستش Unix هست یک رابط گرافیکی بهش اضافه شده.
استنباط من از این موضوع درسته یا نه ؟
ممنون.

Open-Source
دوشنبه 16 خرداد 1390, 12:30 عصر
اینجا یه سر بزن:
http://en.wikipedia.org/wiki/Linux
۱۰۰ ٪ متوجه میشی که چی به چی هستش.

ولی:
لینوکس یه هسته سیستم عامل هستش که توسط آقای Linus Torvalds نوشته شد و ایشون در طراحی این هسته ی سیستم عامل ، از سیستم عامل Minix که آقای Andrew S. Tanenbaum آنرا صرفا برای آموزش در دانشگاه در درس سیتم عامل نوشته بود الهام گرفتند که خود Minix نیز از Unix الهام گرفته شده بود. بعد آقای Linus Torvalds توانسستد برنامه هایی رو که توسط پروژه Gnu نوشته شده بود رو روی این کرنل پیاده کنند و بعد با همکاری Gnu یه سیستم عامل کاربردی رو ارائه دادند.
بعد این سیستم عامل رو که از هسته ی لینوکس و پوسته ی گنو استفاده میکرد رو گنو/لینوکس نامیدند و برای راحتی اکثرا به این سیستم عامل لینوکس می گویند.
این سیستم عامل رو شرکت ها و گروه های مختلف برای خودشان توسعه دادند و تحت عنوان یک توزیع از اون استفاده کردند (نه یک سیستم عامل جدید).

سیستم عامل لینوکس بیش از سایر توزیع ها به دلیل استفاده حداکثر از استاندارد POSIX ، شبیه Unix میباشد.
و در ضمن لینوکس فاقد رابط گرافیکی میباشد و رابط های گرافیکی مثل KDE , Gnome به عنوان برنامه های مجزا روی این سیستم عامل سوار میشوند.

امیدوارم مطلب رو رسونده باشم.

Open-Source
دوشنبه 16 خرداد 1390, 12:31 عصر
اینجا یه سر بزن:
http://en.wikipedia.org/wiki/Linux
۱۰۰ ٪ متوجه میشی که چی به چی هستش.

ولی:
لینوکس یه هسته سیستم عامل هستش که توسط آقای Linus Torvalds نوشته شد و ایشون در طراحی این هسته ی سیستم عامل ، از سیستم عامل Minix که آقای Andrew S. Tanenbaum آنرا صرفا برای آموزش در دانشگاه در درس سیتم عامل نوشته بود الهام گرفتند که خود Minix نیز از Unix الهام گرفته شده بود. بعد آقای Linus Torvalds توانسستد برنامه هایی رو که توسط پروژه Gnu نوشته شده بود رو روی این کرنل پیاده کنند و بعد با همکاری Gnu یه سیستم عامل کاربردی رو ارائه دادند.
بعد این سیستم عامل رو که از هسته ی لینوکس و پوسته ی گنو استفاده میکرد رو گنو/لینوکس نامیدند و برای راحتی اکثرا به این سیستم عامل لینوکس می گویند.
این سیستم عامل رو شرکت ها و گروه های مختلف برای خودشان توسعه دادند و تحت عنوان یک توزیع از اون استفاده کردند (نه یک سیستم عامل جدید).

سیستم عامل لینوکس بیش از سایر توزیع ها به دلیل استفاده حداکثر از استاندارد POSIX ، شبیه Unix میباشد.
و در ضمن لینوکس فاقد رابط گرافیکی میباشد و رابط های گرافیکی مثل KDE , Gnome به عنوان برنامه های مجزا روی این سیستم عامل سوار میشوند.

امیدوارم مطلب رو رسونده باشم.

Hamed_H8
پنج شنبه 19 خرداد 1390, 11:38 صبح
ممنون دوست عزیز پس من مطلبو ناقص گرفته بودم اما یه چیزایی از لینوکس دستگیرم شده بود که با این منبعی که شما معرفی کردی اطلاعاتم رو کامل کردم و به دو مبحث پی بردم یکی اینکه لینوکس چی بود و چی هست و از کجا اومده ؟ دومی هم فهمیدم که این آواتار شما ریچارد استالمن بنیانگذار پروژه GNU هست. ! بازم از لطفتون ممنون!