tooptarinha.com
یک شنبه 15 خرداد 1390, 21:04 عصر
سلام دوستان .:چشمک:
يه خواهشي دارم اميدوام كه كمكم كنيد.
من يه كد pop up ميخوام .به اين صورت كه كاملا قابل انعطاف باشه .
مثلا من مشتري دارم كه روزيانه تعداد خاصي آي پي از سايت من ميخواد .من تنها يه كد دارم كه هر لحظه و با هر كليك در هر كجاي سايت، سايت مشتري هم باز ميشه ..
اما ميخوام يه جوري باشه كه در روز اين كد براي هر نفر فقط يك بار اجرا بشه يا به تعداد دلخواد: مثلا روزانه 3 بار براي هر آي پي
و اينكه بشه چند سايت رو ليست كرد و در كد نوشت كه از هر 10 ارسال بازديد كه انجام ميده 5 بازديد به سايتa بده و 3 بازديد به سايت b و 2 بازديد به سايت c
------------------------------------------------------------
من در قبال اين كار شما ميتونم هم مبلغ درخواستي شما رو پرداخت كنم و يا اينكه اگر اگهي يا بنر ميخوايين ميتونين از سايت من استفاده كنين و يا اينكه از همين ارسال بازديد استفاده كنيد براي سايت خودتون يا دوستانتون ..
وبسايت من : www.tooptarinha.com - www.tooptarinha.ir
منتظر جوابهاي شما هستم : لطفا از طريق ايميل يا ياهو مسنجر با من در تماس باشيد .
آيدي ياهو : maximcloob
ايميل: maximcloob@yahoo.com
متشكر .:قلب:
يه خواهشي دارم اميدوام كه كمكم كنيد.
من يه كد pop up ميخوام .به اين صورت كه كاملا قابل انعطاف باشه .
مثلا من مشتري دارم كه روزيانه تعداد خاصي آي پي از سايت من ميخواد .من تنها يه كد دارم كه هر لحظه و با هر كليك در هر كجاي سايت، سايت مشتري هم باز ميشه ..
اما ميخوام يه جوري باشه كه در روز اين كد براي هر نفر فقط يك بار اجرا بشه يا به تعداد دلخواد: مثلا روزانه 3 بار براي هر آي پي
و اينكه بشه چند سايت رو ليست كرد و در كد نوشت كه از هر 10 ارسال بازديد كه انجام ميده 5 بازديد به سايتa بده و 3 بازديد به سايت b و 2 بازديد به سايت c
------------------------------------------------------------
من در قبال اين كار شما ميتونم هم مبلغ درخواستي شما رو پرداخت كنم و يا اينكه اگر اگهي يا بنر ميخوايين ميتونين از سايت من استفاده كنين و يا اينكه از همين ارسال بازديد استفاده كنيد براي سايت خودتون يا دوستانتون ..
وبسايت من : www.tooptarinha.com - www.tooptarinha.ir
منتظر جوابهاي شما هستم : لطفا از طريق ايميل يا ياهو مسنجر با من در تماس باشيد .
آيدي ياهو : maximcloob
ايميل: maximcloob@yahoo.com
متشكر .:قلب: