ورود

View Full Version : درخواست كد پاپ آپ براي ارسال بازديد به صورت اختصاصي

tooptarinha.com
یک شنبه 15 خرداد 1390, 21:04 عصر
سلام دوستان .:چشمک:

يه خواهشي دارم اميدوام كه كمكم كنيد.

من يه كد pop up ميخوام .به اين صورت كه كاملا قابل انعطاف باشه .
مثلا من مشتري دارم كه روزيانه تعداد خاصي آي پي از سايت من ميخواد .من تنها يه كد دارم كه هر لحظه و با هر كليك در هر كجاي سايت، سايت مشتري هم باز ميشه ..
اما ميخوام يه جوري باشه كه در روز اين كد براي هر نفر فقط يك بار اجرا بشه يا به تعداد دلخواد: مثلا روزانه 3 بار براي هر آي پي
و اينكه بشه چند سايت رو ليست كرد و در كد نوشت كه از هر 10 ارسال بازديد كه انجام ميده 5 بازديد به سايتa بده و 3 بازديد به سايت b و 2 بازديد به سايت c
------------------------------------------------------------
من در قبال اين كار شما ميتونم هم مبلغ درخواستي شما رو پرداخت كنم و يا اينكه اگر اگهي يا بنر ميخوايين ميتونين از سايت من استفاده كنين و يا اينكه از همين ارسال بازديد استفاده كنيد براي سايت خودتون يا دوستانتون ..
وبسايت من : www.tooptarinha.com - www.tooptarinha.ir

منتظر جوابهاي شما هستم : لطفا از طريق ايميل يا ياهو مسنجر با من در تماس باشيد .
آيدي ياهو : maximcloob
ايميل: maximcloob@yahoo.com

متشكر .:قلب:

hamidre13
یک شنبه 15 خرداد 1390, 23:02 عصر
دوست عزیز میشه سوالت رو واضح تر مطرح کنی!
بهترین چیزی که به نظرم میرسه استفاده از کوکی به زمان انقضای یک روز هست!
اگه یکم واضح تر بگی بهتر میتونم کمکت کنم!

tooptarinha.com
دوشنبه 16 خرداد 1390, 05:10 صبح
سلام حميد جان .ممنون كه وقت گذاشتي .واضح ميگم .
من يه وبسايت پربازديد دارم .. و دائم براي بازديد سايت من مشتري مياد .يعني يه سايت مياد و مثلا ميخواد از من كه روزانه 1000 آي پي به لينك ايشون بفرستم.حالا من يه كد دارم كه ميزارم توي قالب سايت و با هر كليك در هرجاي سايت ،سايت مشتري كه درخواست بازديد داره هم باز ميشه .اينجوري كنترلي روي ارسال بازديد ندارم .
ميخوام اين كد اختصاصي كنم و كمي گسترده كنم.مثلا فكر كن 2 تا مشتري براي بازديد دارم در يك روز - يه مشتري فقط آي پي مهمه براش و اينكه يه بازديد كننده 1 بار وارد سايت ايشون بشه از سايت من يا 100 بار هيچ فرقي نداره براش، و يه مشتري هم داريم كه هم آي پي رو ميخواد و هم اينكه ميخواد تعداد دقعات ورودي يك آي پي هم بيشتر باشه تا رتبه آلكساي سايتش بكشه بالا .
الان من ميخوام كد pop up رو كه دارم ،از اين حالت در بياد تا بتونم مديريت داشته باشم در كد ،مثلا بشه در كد 2-3 تا سايت همزمان گنجاند و جوري كد رو تغيير بديم كه مشخص كنيم امروز 20 هزار آي پي داريم، از اين تعداد 30 درصد رو بديم به لينك سايت اول كه در داخل كد گذاشتيم و 70 درصد باقيمانده رو بديم به لينك سايت دوم
مثال : الان سايت نياز روز رو ببنيد ...براي اولين بار كه باز كنيد هر جا كليك كنيد در سايت يه سايت اتوماتيك باز خواهد شد ، رفرش كنيد صفحه رو و الان هم هرجا كه ميخواهيد كليك كنيد يك سايت ديگر اتومايتك باز خواهد شد . يعني هر سايت به مقدار پولي كه ميده بازديد مي گيره ... و ميبينيد كه تا شب روي سايت نيازروز همش رفرش كني ديگه برا شما سايتي اتوماتيك باز نخواهد شد .و اين يعني بازديدكنندگان هم زياد اذيت نميشن ...

لطفا اگه ميتونيد كمك كنيد،خيلي لنگ اين كد هستم .. برام تو ياهو مسنجر پيام بديد .متشكر
به صورتي كه در كد تغيير داده بشه تا به جاي اينكه براي هر كليك سايت مشتري باز بشه براي هر نفر فقط در اولين كليك باز بشه