ورود

View Full Version : سوال: شما چه قیمتی روی این پروژه میذارید؟

arash020
دوشنبه 16 خرداد 1390, 00:06 صبح
سلام

چند وقتی بود که پروژه ای نوشتم , یه جاهایی مطرحش کردم
گفتن باهات قرارداد میبندیم(البته خودمم تعجب کردم!)
ولی نمیدونم چه قیمتی روش بزارم.
کار اصلی این نرم افزار نمایش حدیث از چهارده معصوم هستش.
البته تنطیماتی مثل قلبلیت خوداجرایی با ویندوز
تنظیم زمان برای نمایش حدیث
تنظیم مدت ماندگاری در صفحه
و چند مورد دیگه هستش...
این برنامه با حدود 2500 حدیث با منبع , کامل ترین بانک حدیث از نظر کمی و کیفی میتونه باشه.
به زبان VB.Net نوشته شده .
شما چه قیمتی روش میذارید؟اصلا به نظر شما ارزش مالی به این صورت داره تو این وضعیت ایران ...؟؟؟

ممنون میشم جوابمو بدین.

Arash020-Eagle computer

Eaglevb.blogfa.con

roxe77
چهارشنبه 18 خرداد 1390, 00:30 صبح
مفت !! پول سی دی

amirjalili
یک شنبه 22 خرداد 1390, 12:25 عصر
آقا جان من بارها گفتم. نمیدونم دوستان چرا باور نمیکنن که در ایران چیزی به نام قیمت نرم افزار وجود نداره. قیمت نرم افزار بستگی به جایی که شما دارید نرم افزار رو میفروشید. من دیدم که همچین نرم افزار هایی رو کسی که پارتی داشته در سازمان های دولتی به قیمت های گزاف 20 میلیون فروخته. باورتون میشه در یکی از وزارت خانه ها مسئول آی تی میگفت بابت یه سایت html ساده با 7 صفحه 100 میلیون پول گرفتن. فکر کردین چرا بدبختیم برای اینکه پول هایی زیادی اینطوری خرج میشه.
قیمت نرم افزار شما اگه در سازمان ها آشنا داشته باشید از 2 میلیون تا 500 میلیون قیمت داره. اگه آشنا نداشته باشید مفته. اگه بتونید به صورت سی دی در انقلاب بفروشید هر سی دی 10000 تومان.

prosoft01
سه شنبه 07 تیر 1390, 17:30 عصر
1- به نظر من هم آقای جلیلی درست میگن اگه پارتی داشته باشی میتونی تا اونجا که پارتی شما برش داره قیمت نرم افزارو ببری بالا وگرنه که باید مفت بدی بره
2- اما روشی که برای محاسبه قیمت نرم افزار در بیشتر جاها استفاده میشه به این صورت هست که شما تخمین می زنید که برای ساخت نرم افزار چند ساعت کاری باید وقت بزارید و وقتی مقدار ساعتی که باید برای اون نرم افزار بزارید مشخص شد باید اونرو در حقوق یک کارشناس برنامه نویس که تقریبا بین ساعتی 5 تا 15 هزار تومان هست ضرب کنی یعنی یه چیزی مثل فرمول زیر:

هزینه نرم افزار = میزان ساعت مورد نیاز * حقوق یک برنامه نویس بابت هر ساعت کار