PDA

View Full Version : گفتگو: دبیرخانه تحت وب

vira1368
دوشنبه 16 خرداد 1390, 12:06 عصر
سلام دوستان برنامه نویس!
من میخوام شروع کنم به طراحی یه برنامه دبیرخانه ولی تحت وب. از دوستان میخوام راهنمایی کنن که برنامه باید شامل چه چیزهایی باشه منظورم اینه که چه اطلاعاتی رو میگیره و ذخیره میکنه. اگر کسی هم ایده ای داره اینجا مطرح کنه استفاده کنیم. سعی میکنم مرحله به مرحله برنامه رو اینجا بزارم تا عیب هاش با کمک شما بر طرف بشه.
موفق باشید!

omidquest
یک شنبه 09 مرداد 1390, 23:08 عصر
:قهقهه::قهقهه::قهقهه:

mehrdad85
دوشنبه 10 مرداد 1390, 08:34 صبح
سلام

اول از همه برای یه سری از افراد که وجودشون نه تنها به دیگران کمکی نمیکنه بلکه با حرفاشون سعی میکنن دیگران را مسخره یا دلسرد کنن متاسفم

آرزو میکنم خدای مهربون یه نظری همه به این دوستان که تعدادشون داخل برنامه نویس کم هم نیست بکنه و شفای عاجل عنایت بفرماید
آمین یا رب العالمین

به حضور دوست عزیزم vira1368 عارضم که برای راه اندازی چنین سیستمی چند تا نکته به ذهن حقیر میرسه

اول اینکه تعداد کاربر هایی که قراره همزمان با این سیستم شما کار کنند را هنگام انتخاب تکنولوزی یا متد در نظر بگیر
دوم اینکه پیاده سازی همچین سیستمی میطلبه که یه تعریف دقیق از سیستم داشته باشه و کلیه object ها و method ها را با جزییات مشخص کنی
از uml هم اگه بتونی استفاده کنی که خیلی خوبه
چون طراحیه این سیستم ها یکم زمانبر هستن و فرایند طولانی میشه خیلی کار خوبیه که به صورت مستند این جزییات را داشته باشی
بعد از اینکه که این کار ها را انجام دادی فرم ها را طراحی کن
و نهایتا شروع به کند نویسی c# کن
این پروسه ای هستش که به ذهن بنده رسید
اگه کمک یا راهنمایی از دست ما بر میاد در خدمتیم

موفق و موید باشید

vira1368
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 23:17 عصر
مهرداد جان خیلی ممنونم از توضیحاتتون! برای اون سری افراد هم خودتون رو ناراحت نکنید دیگه برای ما عادت شده.
امیدوارم موفق باشید!

a_123123123123
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 23:36 عصر
سلام
منم فکر میکنم بهتر که از uml استفاده کنین و نیازمندیهای پروژ هات رو پیدا و مرحله به مرحله رو با اون پیش برید

من برای پروژه ام یه uml ابتدایی درست کردم که با پروژه الانم زمین تا اسمون فرق میکنه و شاید تنها شباهتشون اسم پروژه باشه وچون اولین بارمم هست که شروع به برنامه نویسی کردم یه عالم گیج و سردرگم شدم و خیلی جاها به بن بست خوردم
شما اشتباه منو عمرا نکن

موفق باشی

a_123123123123
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 23:38 عصر
وو نهایتا شروع به کند نویسی c# کن

چرا ?????????????????????????????????????/

hjran abdpor
جمعه 14 مرداد 1390, 01:36 صبح
با سلام.
دوست عزیزvira1368 برای طراحی چنین سیستمی ابتدا باید مراحل تجزیه وتحلیل را انجام بدهید که متاسفا اکثرا دوستان این مسائل را رعایت نمیکنند، و بلافاصله شروع به کد نویس میکنن که کاملا اشتباه است .

شما اول بیاد یه تعریف خوب از Web Aplication خود ارائه بدید و برای خودتان تعریف کنید که چه امکاناتی میخواید در سایت داشته باشد (مباحث مربوط به مهندسی نرم افزار) بعد پایگاه داده ان را پیاده سازی کنید و رد مرحله اخر کد نویسی را انجام بدهید.

omidquest
جمعه 14 مرداد 1390, 10:31 صبح
[QUOTE=mehrdad85;1307271]سلام

اول از همه برای یه سری از افراد که وجودشون نه تنها به دیگران کمکی نمیکنه بلکه با حرفاشون سعی میکنن دیگران را مسخره یا دلسرد کنن متاسفم

آرزو میکنم خدای مهربون یه نظری همه به این دوستان که تعدادشون داخل برنامه نویس کم هم نیست بکنه و شفای عاجل عنایت بفرماید
آمین یا رب العالمین

---------------------------------
اولا به شما ربطي نداره خودتو ميندازي وسط
دوم اين دوست عزيز شما كه متاسفانه برادر منم هست يه دزد نرم افزاره كه وقتي ديد دبير خانه تحت وبي كه من نوشتم رو نميتونه به اسم خودش جا بزنه يادش افتاده برنامه بنويسه شاهد اين قضيه هم شهرداري اصفهان
سوما آقاي ويراي عزيز شما اگر به چيزي عادت كردي تمسخر نبوده فقط فقط به خود زني و جلب ترحم ديگران عادت كردي كه بخواي با كوچك كردن خودت ، خودت رو بزرگ كني

hjran abdpor
جمعه 14 مرداد 1390, 15:58 عصر
با سلام. به نظر من بهتر نیس این بحث را تموم کنید وبه جای این حرفها ایدهای خود را به اشتراک بگذارید

vira1368
سه شنبه 18 مرداد 1390, 13:09 عصر
سلام به تمام دوستان عزیز! از همتون ممنون هستم برای تمام زمانی که گذاشتید و به راه حل مشکل من کمک کردید.
همه برای شروع پروژه یجورایی به uml و مهندسی نرم افزار اشاره داشتن که من متاسفانه تا الان اصلا به این مساله توجه نداشتم در هیچ یک از برنامه هام، در نتیجه من شروع کردم به آموزش مباحث uml تا بعد هم ادامه پروژه.

یه مساله دیگه هم اینکه در رابطه بحث های بالا هست، من یه تازه کار هستم و سابقه زیادی هم ندارم و خواستم بگم منم با نظر hjran abdpor (http://barnamenevis.org/member.php?60488-hjran-abdpor) موافقم و هدف من تجربه یه پروژه جدید هستش و میدونم خیلی ها هم این بحث رو مفید میدونن.
باز از همه دوستان متشکرم، موفق باشید.