View Full Version : بررسی وبسایت
oossaa
سه شنبه 17 خرداد 1390, 22:54 عصر
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
لطفا وبسایت http://imdbpersian.com رو مورد بررسی قرار بدید.
مواردی که بیشتر تأکید دارم:
سرعت بالا اومدن
مشکلات گرافیکی و ظاهری
امنیت
مباحث مربوط به SEO
کارایی و user friendly
با تشکر از دوستانی که وقت صرف می کنند.
oossaa
چهارشنبه 18 خرداد 1390, 08:58 صبح
کسی نبود بره نگا کنه؟!قبلا یه پست اینجوری می زدی 50 تا جواب می اومد از جمله از طرف مدیران تالار!!!
jaykob
چهارشنبه 18 خرداد 1390, 13:20 عصر
سلام دوست عزیز
سرعت : خوب
گرافیک : ضعیف
امنیت : از نظر web application خوبه البته من همه چیز رو تست نکردم اما شماری از حمله ها مثل xss , sql injection و ... بسته شده بودند البته هر کدام راه های bypass هم دارند که باید مفصل تر تست بشود . اما از نظر امنیت سرور فوق العاده ضعیف است . مشکل شدید در دیتابیس ها هست . پورت ها ی خطرناک باز هستند .
seo : از 10 می شه نمره 1 داد خیلی چیز هارو رعایت نکردید
کارایی : خوب در کل ایده و مطالب جالبی هستند .
موفق باشید
blackcats
چهارشنبه 18 خرداد 1390, 20:12 عصر
اما من میگم سرعت خوب گرافیک قابل قبول یکم بیشتر!!
oossaa
پنج شنبه 19 خرداد 1390, 09:59 صبح
با تشکر از دوستانی که وقت گذاشتن
البته گرافیک پروژه چون اطلاعاتی توش نیست مقداری ضعیف به نظر میاد اما اگر اطلاعات توش باشه بهتر خواهد بود. امنیت سرور آیا راهی داره که توسط من بالا بره یا باید سرور رو عوض کنم؟
من تازه از windows application به web application نقل مکان کردم می دونم چطوری خوب و بهینه برنامه بنویسم اما در مورد seo آنچنان تجربه ای ندارم لطفا موارد پیشنهادی خودتون رو اعلام کنین
aserfg
پنج شنبه 19 خرداد 1390, 11:52 صبح
سرعت = فوق العاده خصوصا صفحه اول
گرافیک = خوب
البته بحث امنیت مخصوصا حملاتی که جناب jaykob نام بردند نیاز به ارسال اطلاعات از سمت کاربر هست که بنده قسمتی مثل ارسال نظر یا .. ندیدم که بشه رعایت این مسائل رو از سمت شما بررسی کنم . قسمتهایی هم که وجود داره مثل ثبت نام و... معمولا در سمت کلاینت اعتبارسنجی می شه (و کلا ماهیت این حملات در قسمتهایی مانند ثبت نام و.. معنی نداره ) شایدم خوب نگشتم .
ضمنا دکمه رفرش captcha در صفحه ثبت نام باعث پست بک صفحه می شه !! شما از generic handler برای این کار در صفحه secimghandler.ashx استفاده کردین هندلرهایی که هم زیباتر هستند و هم ایراد مورد نظر رو ندارند زیادند می تونید جایگزین کنید .
موفق باشید .
oossaa
پنج شنبه 19 خرداد 1390, 15:57 عصر
وقتی صفحات ویسایت رو برین مثلا صفحه یک فیلم اونجا قسمتی برای ارسال نظرات و اطلاعات و نوشتن نقد هستش که البته حتما باید کاربر ثبت نام شده باشید.
با تشکر از وقتی که گذاشتید. البته همه ی رفرش کردن ها سمت سرور صورت می گیره فقط یه سری ها حالت ای جکسی مینویسنش که من با توجه به میزان حجم جا به جا شده در هر دو حالت به این نتیجه رسیدم که همین روش سریعتر خواهد بود. زیبایی هم بر می گرده به سلیقه که من ندارم D:
البته اکتفا کردن به سمت کلاینت اصلا اصولی نیست. چون با یه برنامه ی ساده ی socket یا یه مرورگر خیلی قدیمی راحت دور زده می شه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.