ورود

View Full Version : سوال

Mostafa.sodani
پنج شنبه 19 خرداد 1390, 11:21 صبح
دوستان سلام
من با Stimulsoft.Report یه گزارش از شماره پلاک های خودرو تهیه کردم اما مشکلی که داشت این بود که شماره پلاک ها رو به صورت مثلاً ق33312 چاپ میکنه درصورتی که باید بصورت 333ق12 باشه لطفا راهنمایی کنید در ضمن گزارش هام رو از یک دیتابیس می گیرم.

roxe77
پنج شنبه 19 خرداد 1390, 13:42 عصر
منم مشکلم همین بود ! بعد مجبور شدم تیکه عددی و حروفی رو هر کدوم رو تو یه تکست باکس تو استیمول بزارم و بهم بچسبونم!!

iman_22a
پنج شنبه 19 خرداد 1390, 17:48 عصر
دوستان سلام
من با Stimulsoft.Report یه گزارش از شماره پلاک های خودرو تهیه کردم اما مشکلی که داشت این بود که شماره پلاک ها رو به صورت مثلاً ق33312 چاپ میکنه درصورتی که باید بصورت 333ق12 باشه لطفا راهنمایی کنید در ضمن گزارش هام رو از یک دیتابیس می گیرم.

منم مشکلم همین بود ! بعد مجبور شدم تیکه عددی و حروفی رو هر کدوم رو تو یه تکست باکس تو استیمول بزارم و بهم بچسبونم!!

یعنی چی ؟ من هم با شماره پلاک کار می کنم ولی در صورتیکه RTL کنید نباید چنین مشکلی داشته باشین . استیمول هرچی بهش بدی همونو چاپ می کنه .

Mostafa.sodani
چهارشنبه 25 خرداد 1390, 14:18 عصر
سلام
آقای iman_22a من انو هم RTL کردم و هم LTR کردم ولی جواب نداد مجبور شدم که انارو جدا از هم با همون روش roxe77 (http://barnamenevis.org/member.php?147150-roxe77) انجام بدم و جواب داد