ورود

View Full Version : گفتگو: ایجاد بخش جدیدی برای انجام پروژه ها

mahziar
جمعه 20 خرداد 1390, 12:51 عصر
با سلام خدمت مدیران سایت برنامه نویس

خوب یه پیشنهاد دارم :ایجاد یه تالار جدید تو سایت برای انجام پروژه ها .

تو سایت برنامه نویس بخش های آگهی های استخدام (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?147-%D8%A2%DA%AF%D9%87%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D9%85) و معرفی محصولات نرم افزاری (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?148-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C) هست و جای یه بخش دیگه خالی هست و اون هم انجام پروژه هاست .

بعضی مواقع پیش میاد که کاربران لازم دارند بخشی از پروژشون رو به فرد یا افراد دیگه به دلایل زیر برای اجرا واگذار کنند :
1- عدم تخصص لازم در اجرای اون پروژه
2- کمبود وقت و نیاز به اجرای سریع پروژه با یه تیم حرفه ای تر
و....

اینجاست که هیچ بخشی نیست که کاربر بتونه خواسته خودشو اونجا بگه .

یه نمونه بگم : ما تو شرکتمون تو مناقصه یه پروژه از سپاه پاسداران مشهد شرکت کردیم و این پروژه شامل دو بخشه یه بخش شامل پروژه تحت ویندوز و تحت وب هست که تو تخصص بچه های شرکت هست و مشکلی تو این زمینه نداریم ولی بخش دیگه پروژه یه نرم افزار تحت جاوا برای موبایله که باید با اون بخش دیگه درارتباط باشه و اینجاست که ما به مشکل برخوردیم :

1- بعلت اینکه این پروژه زمان بندی داره و ما اگه بخوایم کسی رو برای این بخش استخدام کنیم ، زمان رو از دست خواهیم داد .( بعلت زمان سپری شده برای آگهی و گزینش و ...)

2- اگه تازه بتونیم فرد مورد نظرمون رو تو موعد مقرر استخدام کنیم و پروژه رو تو تایم معینش تحویل بدیم ، هیچ معلوم نیست که پروژه دیگه ای تو این زمینه بهمون بخوره که بخوایم از فرد مورد نظر استفاده کنیم .(شما مسایل بیمه فرد ، مالیات و... رو هم درنظر داشته باشین )

3- و....

خوب با این تفاسیری که گفتم ، اگه یه بخش برای این کار تو سایت باشه :

1- این شکلی میشه با شرکت ها و افراد متخصص تو زمینه درخواستی بیشتر آشنا شد و بهترینشون رو برای همکاری انتخاب کرد

2- هزینه ها مدیریت میشه و افراد از درگیری با مسایلی که گفتم ، بی نیاز میشن و میتونن راحت تر کارکنن .

3- یه درآمد زایی هم توسط سایت ، برای کاربرانش انجام شده و مسلما کاربران و بازدید های سایت هم خیلی بالاتر میره .

4- و...

مدیران منتظر نظر شما هستم .

با تشکر .mahziar (http://barnamenevis.org/member.php?58082-mahziar)

vcldeveloper
یک شنبه 22 خرداد 1390, 23:28 عصر
بعضی مواقع پیش میاد که کاربران لازم دارند بخشی از پروژشون رو به فرد یا افراد دیگه به دلایل زیر برای اجرا واگذار کنند :
1- عدم تخصص لازم در اجرای اون پروژه
2- کمبود وقت و نیاز به اجرای سریع پروژه با یه تیم حرفه ای تر
و....

اینجاست که هیچ بخشی نیست که کاربر بتونه خواسته خودشو اونجا بگه .
همچین خدمتی توسط سایت های freelancing ارائه میشه، و در حوزه فعالیت انجمن های گفتگو نیست. ارائه خدمات freelancing هم فقط ایجاد یک بخش برای درخواست انجام پروژه نیست؛ بلکه یک سایت freelancing خوب باید خدمات مختلفی فراتر از گفتگوی بین آگهی دهنده و پیمانکار فراهم کنه، مثلا رسیدگی به شکایات، رسیدگی به پروژه های غیر قانونی، و سایر موراد که نه در حزوه فعالیت های فعلی سایت برنامه نویس میگنجه، و نه سایت برنامه نویس در حال حاضر نیرو و توان پیاده سازی این موارد رو داره.