ورود

View Full Version : حرفه ای: شمسی و فارسی کردن کامپوننت ExpressScheduler Suite v1.1

ahmadbh
جمعه 20 خرداد 1390, 16:33 عصر
سلام خدمت دوستان و استادان گرامی
کامپوننت ExpressScheduler Suite v1.1 با تاریخ و ماههای میلادی کار میکند
برای شمسی و فارسی کردن این کامپوننت نیاز به همکاری شما استادان گرامی میباشد تا همه دوستان بتوانند از این کامپوننت استفاده بککنند
با تشکر از همه امیدوترم که در این امر وفق باشیم

ahmadbh
یک شنبه 22 خرداد 1390, 16:02 عصر
با عرض سلام
فکر نمیکنم کسسی مشتاق به همکاری باشه
کسی به فکر پیشرفت نیست

ahmadbh
سه شنبه 24 خرداد 1390, 20:47 عصر
يك دمو از اين كامپوننت

firststep
چهارشنبه 25 خرداد 1390, 23:03 عصر
دوست عزیز کاشکی این پیشنهادتون رو به همراه ریز کارهایی که قزار انجام بگیره رو قرار میدادین و چه کارهایش از دست خودتون بر میاد >>>>> فک کنم این شکلی بهتر باشه

ahmadbh
دوشنبه 30 خرداد 1390, 11:31 صبح
با تشكر از نظرات شما
شايد بتوانيم با كامپوننتهاي تاريخ شمسي يك بروژه مثل همين درست بكنيم ولي كاش من توانايي اين را داشتم تا اين كار را انجام بدم
پروژه اي كه بتوان رويداد براي تاريخ تعريف كنيم مثل پروژه كه يتوان سر رسيد چك يا روز خاص كه من در سايت جستجو كردم ولي به نتيجه اي نرسيدم
با تشكر از همه

a_mosavian
سه شنبه 31 خرداد 1390, 16:16 عصر
من این کار رو برای خودم در کامپوننت QuantumGrid کردم. ولی چون پایه ای کار کردم روش من باید قابل استفاده در کار شما هم باشه. اگر خواستید می تونید از چت یاهو با من ارتباط برقرار کنید.

ahmadbh
چهارشنبه 01 تیر 1390, 11:17 صبح
با تشكر از شما
لطفا آي دي خود را بگذاريديا در همين پست فايل را ضميمه كنيد تا همه دوستان استفاده كنند

a_mosavian
سه شنبه 07 تیر 1390, 23:37 عصر
با تشكر از شما
لطفا آي دي خود را بگذاريديا در همين پست فايل را ضميمه كنيد تا همه دوستان استفاده كنند
این کار رو نمی تونم بکنم چون چیزی که برای استفاده شخصی طراحی شده اصلا به درد توزیع نمی خوره! تنها روی ورژن 46 کار می کنه و پرونده های اصلی مستقیم دستکاری شده. YahooID من هم زیر نامم باید باشه. اگر شما زحمت تهیه بسته توزیع پذیر (Distributable) رو می کشید در اختیارتون بذارم اگرم نه که هیچ.