PDA

View Full Version : گفتگو: تعیین نام کاربری و رمز عبور برای سایت

a_123123123123
شنبه 21 خرداد 1390, 15:07 عصر
سلام خدمت همه دوستان
من برای فرم ثبت نام سایتم گزینه های زیر رو دارم:
نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز عبور
نام
نام خانوادگی
شماره شناسنامه
کدملی
تاریخ تولد
اخرین مدرک تحصیلی
دوره اموزشی
عکس
و...
تعداد اینا خیلی زیاده .من میخوام تا حد امکان کمشون کنم
به همین دلیل تصمیم دارم نام کاربری و کلمه عبور و تکرار رمز عبور رو حذف کنم .
و کدملی کاربر رو بعنوان رمز عبور و نام ونام خانوادگیش رو هم بعنوان نام کاربری تعیین کنم
در ضمن بگم که این سایت برای یه اموزشگاه هستش که کاربرا برای شرکت در کلاسا میتونن از این طریق ثبت نام کنن.
ولی فکر نمیکنم این یه چیز معمولی باشه چون تو هیچ سایتی ندیدم
و فکر میکنم شکل استاندارد سایتا این شکلی نیست
نظر شما چیه؟

amirsite
شنبه 21 خرداد 1390, 15:37 عصر
زمانی باید کد ملی یا هر چیز خاص دیگه مثل شماره شناسنامه رو پسورد قرار بدی که شما از قبل اطلاعات کاربر و از جمله کد ملی رو هم داشته باشی و بخوای براش پروفایل درست کنی و بعد ازش بخوای که در اولین ورودش پسوردش رو تغییر بده.
اما اینکه شما میگی موقع ثبت نام بجای پسورد کد ملی خودشون رو وارد کنند اشتباه محضه ! چون ادمین سایت نباید کاربر رو مجبور به انتخاب یک پسورد خاص بکنه .

a_123123123123
شنبه 21 خرداد 1390, 15:44 عصر
در هر حالتی کد ملی رو باید وارد کنه.چون برای ثبت نامش لازمه
حالا میگم کد ملی همون رمز عبورش تلقی بشه تا تعداد فیلدای ثبت نام کم بشن
راهی سراغ ندارین که من این فیلدارو کم کنم
ماشالله خیلی زیاده

b.paseban
شنبه 21 خرداد 1390, 17:48 عصر
خوب شما میتونید برای ثبت نا فیلدهای اجباری رو ابتدا دریافت کنید و بعدشم برای کاربر یه پروفایل در نظر بگیرین و بقیه فیلد ها رو توی اون پروفایل قرار بدین و از کاربر بخواهید که اونها رو هر موقع خواست پر کنه.
ولی شما بهتره که نام کاربری و روز عبور رو از کاربر بخواهید و بقیه اطلاعات رو داخل پروفایل قرار بدین از کاربر بخواهید برای استفاده از امکانات سایت باید یسری از اطلاعات رو پر کنه(مثل ف ی س بوک).

karim orooji
شنبه 21 خرداد 1390, 21:48 عصر
تعداد اینا خیلی زیاده .من میخوام تا حد امکان کمشون کنم

سلام
همچین زیاد نیست
نهایتاً 15 رکورد رو میخوایی به بانک اضافه کنی

ولی شما بهتره که نام کاربری و روز عبور رو از کاربر بخواهید و بقیه اطلاعات رو داخل پروفایل قرار بدین از کاربر بخواهید برای استفاده از امکانات سایت باید یسری از اطلاعات رو پر کنه(مثل ف ی س بوک).
منم با جناب b.paseban (http://barnamenevis.org/member.php?122455-b.paseban) موافقم