ورود

View Full Version : مبتدی: تعداد تکرار حروف در TextBox

aliscscsc
شنبه 21 خرداد 1390, 18:02 عصر
سلام
خسته نباشید
قصد دارم آرایه زیر رو بنویسم اما نمیدونم چطوری !؟!؟!؟

میخوام یک TextBox باشه یا توسط InputBox از کاربر یه متنی گرفته بشه . مثلا "asasfsafasfasf" بعد داخل Label به ما بگه که چه کاراکتر هایی چند بار تکرار شدند ؟
یعنی اونهایی که تکراری هستند رو به ما بگه و بگه چند بار تکرار شدند ؟
اگر هم هیچ تکراری نبود ، بگه متن شما هیچ کاراکتر تکراری نداره !

این رو چطوری باید درست کنم ؟

لطفا کمک کنید
با تشکر فراوان

Snoopboy
شنبه 21 خرداد 1390, 18:53 عصر
71022

سلام . این 3 تا سورس توشه که همشون تعداد کاراکتر ها رو بدست میارن و سورس آخر هم برات تعداد حروف بکار رفته در کاراکتر ها رو بدست میاره ببین به دردت می خوره

aliscscsc
یک شنبه 22 خرداد 1390, 09:27 صبح
Snoopboy عزیز ممنون ، همون هایی بود که من مدنظرم بود :)

فقط اونی که من میخوام متاسفانه ارور میده ، هنگام اجرا : Sub or Function not defind

این خط رو پیغام میده : Call CharFrequency ( من فکر کنم این ساب وجود نداره درسته ؟! )

با تشکر فراوان از راهنماییتون

aliscscsc
یک شنبه 22 خرداد 1390, 11:25 صبح
اساتید محترم این برنامه رو با آرایه چطوری میشه نوشت ؟

محسن واژدی
یک شنبه 22 خرداد 1390, 12:28 عصر
Snoopboy
فقط اونی که من میخوام متاسفانه ارور میده ، هنگام اجرا : Sub or Function not defind

این خط رو پیغام میده : Call CharFrequency ( من فکر کنم این ساب وجود نداره درسته ؟! )

با تشکر فراوان از راهنماییتون

سلام علیکم
مشکلی وجود نداشت این تابع را میتوانید در ماژول زیر بیابید:
MCHFREQ -> CharFrequency

در واقع برخی اوقات این خطاهای بیمورد از سوی vb میباشد حتی برخی مواقع در وجود داشتن برخی از توابع خود نظیر "Left" و... نیز به مشکل برمیخورد که البته این مشکلات عدیده موقتی بوده و فقط محدود به زمان طراحیست که با یکبار بسته و باز کردن مجدد vb مشکل برطرفغ میشود

موفق باشید

aliscscsc
یک شنبه 22 خرداد 1390, 16:33 عصر
متاسفانه درست نشد !
100 بار وی بی رو بستم و باز کردم همون ارور رو میده !

MCHFREQ -> CharFrequency کجاست ؟ از کجا میتونم پیداش کنم ؟

محسن واژدی
یک شنبه 22 خرداد 1390, 16:59 عصر
ابتدا چک کنین که آیا ماژولی با نام "MCHFREQ" بارگذاری شده است یعنی آیا ماژولی با این نام در لیست Project وجود دارد یا خیر (برخی اوقات این میتواند بدلیل ضمیمه نشدن برخی ماژول ها باشد)
اگر بارگذاری شده بود به محیط کدها رفته و فرم Find را گشوده و نام CharFrequency را در سطح پروژه جستجو کنید

البته ببخشید که اینگونه مبتدیانه راهنمایی کردم

موفق باشید

aliscscsc
یک شنبه 22 خرداد 1390, 17:23 عصر
دستتون درد نکنه :) من هم اتفاقا مبتدی هستم ، زیاد بلد نیستم . آره پیداش کردم ، مشکل از بارگذاری نشدن اون ماژول در وی بی بود .
اصلا حواسم به ماژول نبود .