ورود

View Full Version : ویرایش و حذف محتوای فایل در c++

arashmanteghi
شنبه 21 خرداد 1390, 20:20 عصر
سلام و خسته نباشید به دوستان. من برنامه نویس c++ نیستم و این پست رو برای یکی از دوستانم میزارم.توی پروژه ای که کار با فایل هست (دفترچه تلفن) توی عملیات ویرایش و حذف مشکل داریم.مشکل هم از اونجایی شروع میشه که باید جستو جو کرد. در ضمن این برنامه باید با oop نوشته میشده. کسی میتونه کمکی درباره حذف و ویرایش محتوای فایل برای ما داشته باشه؟

mehdi.mousavi
یک شنبه 22 خرداد 1390, 10:20 صبح
سلام و خسته نباشید به دوستان. من برنامه نویس c++ نیستم و این پست رو برای یکی از دوستانم میزارم.توی پروژه ای که کار با فایل هست (دفترچه تلفن) توی عملیات ویرایش و حذف مشکل داریم.مشکل هم از اونجایی شروع میشه که باید جستو جو کرد. در ضمن این برنامه باید با oop نوشته میشده. کسی میتونه کمکی درباره حذف و ویرایش محتوای فایل برای ما داشته باشه؟

سلام.
ساختار فایلی که ایجاد کرده اید چی هستش؟ در حقیقت اینکه به چه روشی داخل اون فایل بدنبال رکورد مورد نظرتون جستجو کنید، بستگی به این داره که ساختار فایل رو چی در نظر گرفته باشید. در مرحله اول، اگر این یک پروژه دانشجویی نیست، توصیه می کنم که از یک Database Engine استفاده کنید و خودتون مستقیم درگیر ساختار فایل و ... نشید. اما اگر این یک پروژه دانشجوییه، دو راه برای یافتن رکورد مورد نظر دارید. یا دونه به دونه رکوردهای موجود در فایل رو بخونید و شناسه هر رکورد رو با شناسه ای که بدنبالش هستید مقایسه کنید، اگر یکسان بود، File Pointer به رکوردی که دنبالش بودید اشاره خواهد کرد. روش دوم اینه که یک فایل Index بسازید که جایگاه رکورد در فایل اصلی رو بهتون نشون بده. بدین ترتیب، وقتی دنبال شناسه خاصی میگردید، میتونید به فایل Index رجوع کنید، Position مربوطه رو بخونید، و سپس در فایل اصلی به Position مورد نظر برید و رکورد مورد نظر رو با طول معلوم بخونید، ویرایش کنید و ...

موفق باشید.