PDA

View Full Version : شما در ماه چند وب سایت طراحی می کنید؟

idocsidocs
یک شنبه 22 خرداد 1390, 00:33 صبح
اگر به عنوان یه طراح مستقل کار می کنید، لطفا بگید که می تونید در ماه چند وب سایت طراحی کنید؟

منظور من سایتهایی هست که قابلیتهایی مثل فروشگاه، ارسال مقاله، ارسال خبر، وبلاگ، آپلود فایل، عضویت کاربران، آمار، خبرنامه، گالری، درباره ما، تماس با ما و آر اس اس رو یکجا دارن.

BehinAfzar
یک شنبه 22 خرداد 1390, 10:53 صبح
سلام
دوست عزیز این بستگی به سایت و حجم Dynamic بودن سایت داره !
ولی به طور متوسط من در هر ماه یه وب سایت حرفه ای درست میکنم !
موفق باشی

idocsidocs
یک شنبه 22 خرداد 1390, 14:10 عصر
سلام
دوست عزیز این بستگی به سایت و حجم Dynamic بودن سایت داره !
ولی به طور متوسط من در هر ماه یه وب سایت حرفه ای درست میکنم !
موفق باشی
قیمت این وب سایت حرفه ای که طراحی می کنید چقدر هست؟
اگر کدها رو از قبل آماده کرده باشید، در ماه چندتا وب سایت می تونید طراحی کنید؟

JaguarXF
یک شنبه 22 خرداد 1390, 20:17 عصر
من یک سایت رو از چند هفته قبل شروع کرده ام همراه با پنج شش نفر دیگه و قراره تا سال آینده تموم بشه.

idocsidocs
یک شنبه 22 خرداد 1390, 21:07 عصر
من یک سایت رو از چند هفته قبل شروع کرده ام همراه با پنج شش نفر دیگه و قراره تا سال آینده تموم بشه.
سایر دوستان چه نظری دارن؟

mohammadian7
یک شنبه 22 خرداد 1390, 21:12 عصر
ماهی یک یا دو وبسایت البته اگر کار باشه بیشتر هم میتونم طراحی کنم.
قیمت هم بستگی داره به شرکتی که قراره وبسایت براش طراحی بشه و مزایای کار با اون شرکت.

idocsidocs
یک شنبه 22 خرداد 1390, 21:41 عصر
ماهی یک یا دو وبسایت البته اگر کار باشه بیشتر هم میتونم طراحی کنم.
قیمت هم بستگی داره به شرکتی که قراره وبسایت براش طراحی بشه و مزایای کار با اون شرکت.
اگر مشتری براتون باشه، ماهی چندتا وب سایت (با حداقل امکاناتی که در پست اول گفتم) می تونید طراحی کنید؟

چنین وب سایتی حداقل باید 500-600 هزار تومن باشه. توی سایتهای مختلف قیمتها رو که نگاه می کنم برای این سایتها یک میلیون هم می گیرن.

mohammadian7
یک شنبه 22 خرداد 1390, 22:01 عصر
من همه کدهام آماده است و تغییرات کمی در کدها و استایل ها میدم و از cms استفاده میکنم. بنابرین اگر تغییرات و شخصی سازی زیادی در کار نباشه بیشتر هم میتونم طراحی کنم. مهم اینه که کارفرما چه انتظاری از کیفیت و کمیت کارش داره. و اینکه چه فدر به وبسایتش اهمیت میده. کلا فکر کنم به صورت نسبی 4 تا 5 وبسایت در ماه بتونم ایجاد کنم.

idocsidocs
دوشنبه 23 خرداد 1390, 00:42 صبح
من همه کدهام آماده است و تغییرات کمی در کدها و استایل ها میدم و از cms استفاده میکنم. بنابرین اگر تغییرات و شخصی سازی زیادی در کار نباشه بیشتر هم میتونم طراحی کنم. مهم اینه که کارفرما چه انتظاری از کیفیت و کمیت کارش داره. و اینکه چه فدر به وبسایتش اهمیت میده. کلا فکر کنم به صورت نسبی 4 تا 5 وبسایت در ماه بتونم ایجاد کنم.

مرسی سایر دوستان چه نظری دارن؟

دانش آموز
دوشنبه 23 خرداد 1390, 08:35 صبح
ما تو شركت يك cms طراحي كرديم و يك هفته وقت ميبره كه يك وب سايت را با اون طراحي كنيم

idocsidocs
دوشنبه 23 خرداد 1390, 12:45 عصر
ما تو شركت يك cms طراحي كرديم و يك هفته وقت ميبره كه يك وب سايت را با اون طراحي كنيم
شما چند نفره روی سایت کار می کنید تا یک هفته ای تمومش کنید؟

PHP Assistant
دوشنبه 23 خرداد 1390, 17:03 عصر
من از Cheat Sheet هایی که خودم ایجاد کردم استفاده می کنم. اگه قیمت می خواید:
1- طراحی سی ام اس اختصاصی، مدت: 2-5 ماه، قیمت: 500 هزار تومن-1 میلیون
2- طراحی سی ام اس اختصاصی همراه با قالب، مدت: 2-6 ماه، قیمت 600 هزار الی 1 میلیون و 200
3- طراحی قالب وردپرس، قیمت 20 الی 30 هزار تومن، 1 هفته - 1 ماه
4-قالب دینامیک وردپرس، قیمت 40 الی 100 هزار تومن 2 هفته - 1 ماه
5- طراحی پلاگین وردپرس، قیمت 20 الی 40 هزار تومن 1 هفته - 2 ماه
6- طراحی یک سایت با سی ام اس اختصاصی و قالب و پلاگین ها و یوزر اسکریپت روی هم: 1 - 3.5 میلیون تومن، 5 ماه الی 2 سال
7- نوشتن یوزر اسکریپت، 5 روز - 2 هفته، 10 هزار تومن

eshpilen
دوشنبه 23 خرداد 1390, 17:50 عصر
چه سایتی؟
با چه زبانی؟

idocsidocs
دوشنبه 23 خرداد 1390, 18:38 عصر
من از Cheat Sheet هایی که خودم ایجاد کردم استفاده می کنم. اگه قیمت می خواید:
1- طراحی سی ام اس اختصاصی، مدت: 2-5 ماه، قیمت: 500 هزار تومن-1 میلیون
2- طراحی سی ام اس اختصاصی همراه با قالب، مدت: 2-6 ماه، قیمت 600 هزار الی 1 میلیون و 200
3- طراحی قالب وردپرس، قیمت 20 الی 30 هزار تومن، 1 هفته - 1 ماه
4-قالب دینامیک وردپرس، قیمت 40 الی 100 هزار تومن 2 هفته - 1 ماه
5- طراحی پلاگین وردپرس، قیمت 20 الی 40 هزار تومن 1 هفته - 2 ماه
6- طراحی یک سایت با سی ام اس اختصاصی و قالب و پلاگین ها و یوزر اسکریپت روی هم: 1 - 3.5 میلیون تومن، 5 ماه الی 2 سال
7- نوشتن یوزر اسکریپت، 5 روز - 2 هفته، 10 هزار تومن

منظورتون از سی ام اس اختصاصی چی هست؟ به هر حال کد نویسیتون که تغییر نمی کنه. اگر هم بخواید اسم کلاسها و توابع رو عوض کنید، فقط کار خودتون رو زیاد کردید و سی ام اس اختصاصی ایجاد نکردید.

اطلا به صرفه هست براتون که 3 ماه روی یه پروژه یک میلیون تومنی کار کنید؟