PDA

View Full Version : سوال: اجراي اتوماسيون اداري در شبكه داخلي (محلي)



shaparak
یک شنبه 22 خرداد 1390, 15:21 عصر
باسلام
من يه سايت اتوماسيون اداري براي شكتمون طراحي كردم كه هر تعداد كاربر ميتونند ثبت نام و از آن استفاده كنند . مشكلم نحوه دسترسي كاربران هست كه نمي دونم چطور اين سايت را در شبكه سرور شركت كه ويندوز سرور2003 است تنظيم كنم كه كلاينهاي مختلف بتونن با وارد كردن مثلا آدرسي به سايت كه در سرور مي باشد دسترسي يابند.ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.

r0ot$harp
یک شنبه 22 خرداد 1390, 15:36 عصر
باسلام
من يه سايت اتوماسيون اداري براي شكتمون طراحي كردم كه هر تعداد كاربر ميتونند ثبت نام و از آن استفاده كنند . مشكلم نحوه دسترسي كاربران هست كه نمي دونم چطور اين سايت را در شبكه سرور شركت كه ويندوز سرور2003 است تنظيم كنم كه كلاينهاي مختلف بتونن با وارد كردن مثلا آدرسي به سايت كه در سرور مي باشد دسترسي يابند.ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.


دوست عزیز قکر نمی کنم مکان انجمن رو درست اومده باشین ...

برای دسترسی هم می تونی از IIS استفاده کنی با ماژول php و هم از Xampp .

باتشکر احسان

shaparak
یک شنبه 22 خرداد 1390, 15:56 عصر
و هم از Xampp .

ميبخشين فراموش كردم بگم كه با سايت را با php نوشتم و از آپاچي براي اجراش استفاده ميكنم .
از Xampp چطور بايد تنظيم كنم كه كلاينتها هم بتونن به اين سايت درسرور شبكه دسترسي پيدا كنند

r0ot$harp
یک شنبه 22 خرداد 1390, 17:53 عصر
و هم از Xampp .

ميبخشين فراموش كردم بگم كه با سايت را با php نوشتم و از آپاچي براي اجراش استفاده ميكنم .
از Xampp چطور بايد تنظيم كنم كه كلاينتها هم بتونن به اين سايت درسرور شبكه دسترسي پيدا كنند

شما باید یه رول واسه Firewall و شبکه بنویسین که Xampp رو روی پورت 80 باز نگه داره . و همچنین IIS رو غیرفعال کنید.

باتشکر احسان

eshpilen
یک شنبه 22 خرداد 1390, 21:59 عصر
در فایل پیکربندی آپاچی هم فکر میکنم باید چیزی رو از تنظیم پیشفرض تغییر بدید. یه دستوری داره که بهش میگه روی کدام آدرسها گوش کنه (Listen).
در حالت پیشفرض یه چیزی مثل این هست که فقط به درخواستهای آدرس لوکال جواب میده:

Listen 127.0.0.1:80
بگرد و تست کن اگر موفق نشدی منم تست میکنم بهت میگم. فکر نمیکنم کاری سختی باشه.

shaparak
دوشنبه 23 خرداد 1390, 12:21 عصر
در فایل پیکربندی آپاچی هم فکر میکنم باید چیزی رو از تنظیم پیشفرض تغییر بدید. یه دستوری داره که بهش میگه روی کدام آدرسها گوش کنه (Listen).
در حالت پیشفرض یه چیزی مثل این هست که فقط به درخواستهای آدرس لوکال جواب میده:

Listen 127.0.0.1:80
بگرد و تست کن اگر موفق نشدی منم تست میکنم بهت میگم. فکر نمیکنم کاری سختی باشه.

بله دقيقا دنبال همين هستم . يه تغييراتي بايد داخل فايل http بدم يه بخش از كد . اون كد رو ندارم .
ممنون از راهنماييتون .

eshpilen
دوشنبه 23 خرداد 1390, 18:38 عصر
الان رفرنس رو نگاه و تست کردم؛ ساده تر از این حرفهاست. بجای اون دستور این دستور رو قرار بده:

Listen 80
بعد آپاچی رو ریستارت کن و تمام!
کلاینت های دیگه هم میتونن با IP به وب سرور سیستم شما دسترسی داشته باشن و هم با نام ویندوز اون. بطور مثال:

http://192.168.0.10
http://central


نکته: البته موقعی که این تنظیم رو تغییر دادم و آپاچی رو ریستارت کردم، فایروال ویندوز پیام داد و تایید خواست، که در اینصورت باید گزینهء Unblock رو انتخاب کنید.

shaparak
سه شنبه 24 خرداد 1390, 08:19 صبح
ميبخشين -اينكارو كاردم ولي پيغام زير رو داد
Forbidden

You don't have permission to access /http://index.php on this server.
Apache/2.0.58 (Win32) PHP/5.1.4 Server at 172.16.10.1 Port 80 مشكل از كجا ميتونه باشه . باتشكر و سپاس

eshpilen
سه شنبه 24 خرداد 1390, 10:00 صبح
این آدرسش چرا اینطوریه؟ منظورم /http://index.php هست. بخش نام/IP سرور رو خودتون حذف کردید؟
بعدشم شما فایل کانفیگ آپاچی خودتون رو ضمیمه کنید شاید با تست/بررسی اون بشه چیزی فهمید.

shaparak
شنبه 07 آبان 1390, 15:38 عصر
بسيار بسيار سپاسگزارم . بالاخره جواب داد .