ورود

View Full Version : چاپ يك فاكتور ساده (گرفتن اطلاعات از ديتابيس) :ضروريه دوستان!

Ebrahim_Rayaneh
یک شنبه 22 خرداد 1390, 15:41 عصر
سلام
يه برنامه دارم كه يه سري مشخصات خريدار و كالاهايي كه ميخواد بخره رو از ورودي (ديتاگريدويو)ميگيره و يه شماره فاكتور ارائه ميده.حالا وقتي دكمه چاپ رو مي زنم بايد يه فاكتور ساده (در عين حال زيبا) در كاغذ A3 بايد چاپ شه.من ويژوال سي شارپ و ado.net زياد كار كردم اما متاسفانه هيچ وقت كريستال ريپورت كار نكردم ، و وقتي هم براي خوندن كتابها و مقالات در اين زمينه ندارم.وقتي هم كه اينترنت رو سرچ كردم با انبوهي از اطلاعات سطح بالا برخورد كردم.خواهشا شما اين تاپيك رو به علت اينكه ممكنه تكراري بوده باشه حذف نكنيد:لبخندساده: ، همين طوري كه گفتم چيز پيچيده اي نمي خوام : فقط اندازه كاغذ ، زيبايي ، در عين حال سادگي!و در ضمن فارسي بودن هم يادتون نره.
اگه قطعه كدي باشه ازتون ممنون ميشم.اگه فوري نبود اين تاپيكو ايجاد نمي كردم.دوستان خواهشا منو بي پاسخ نزارين.واقعا احتياج دارم:گریه:

Ebrahim_Rayaneh
دوشنبه 23 خرداد 1390, 12:30 عصر
كسي جواب نميده؟خواهشا كمك كنيد .فوريه!:گریه:

iman_22a
دوشنبه 23 خرداد 1390, 13:12 عصر
كسي جواب نميده؟خواهشا كمك كنيد .فوريه!:گریه:

سلام . بعید می دونم کسی جواب بده . مجبوری وقت بذاری خودت مشکلتو حل کنی . اینجا کسی پروژه آماده تحویلت نمیده . اگر مشکلی برات پیش بیاد ، سوال می کنی و انشالله بچه ها جواب میدن . کلمات فوری و ... کارساز نیست عزیز دل برادر

Ebrahim_Rayaneh
دوشنبه 23 خرداد 1390, 17:16 عصر
سلام . بعید می دونم کسی جواب بده . مجبوری وقت بذاری خودت مشکلتو حل کنی . اینجا کسی پروژه آماده تحویلت نمیده . اگر مشکلی برات پیش بیاد ، سوال می کنی و انشالله بچه ها جواب میدن . کلمات فوری و ... کارساز نیست عزیز دل برادر

اولا شما نبايد جاي ديگران حرف بزنيد .چون شما نماينده ي ديگران نيستيد!
ثانيا من پروژه ي آماده كي خواستم.فقط تو كريستال ريپورت اطلاعاتم خيلي كمه و وقت براي خوندن منابع داخلي و خارجي كم دارم ، چيزي كه من ميخواستم اين بود كه در قسمتي از پروژه ام نياز به چاپ (ايجاد فاكتور ساده) پيدا كردم.
ثالثا اگه قصد جواب دادن نداريد ديگه لازم بزني كه!

iman_22a
دوشنبه 23 خرداد 1390, 20:42 عصر
اولا شما نبايد جاي ديگران حرف بزنيد .چون شما نماينده ي ديگران نيستيد!
ثانيا من پروژه ي آماده كي خواستم.فقط تو كريستال ريپورت اطلاعاتم خيلي كمه و وقت براي خوندن منابع داخلي و خارجي كم دارم ، چيزي كه من ميخواستم اين بود كه در قسمتي از پروژه ام نياز به چاپ (ايجاد فاكتور ساده) پيدا كردم.
ثالثا اگه قصد جواب دادن نداريد ديگه لازم بزني كه!

من منظور بدی نداشتم و ندارم ، نماینده دیگران هم نیستم ، اما می دونم مشکلتون اینطوری مطرح بشه ، احتمال اینکه از دوستان جواب کاملی بشنوین که فوراٌ مشکلتون رو حل کنه کمه . اگر کمی آشنایی با Stimul Report داشتی ، ممکن بود من بتونم کمکت کنم . پس منتظر باشین تا دوستان جواب بدن !

nillofar67
سه شنبه 31 خرداد 1390, 10:30 صبح
منم مشکله آقای ابراهیم........ رو دارم.
لطفا کمک کنید
با crystal , simul هم تا الان کار نکردم