View Full Version : آموزش: Share كردن اينترنت در يك شبكه Workgroup
larim2007
یک شنبه 22 خرداد 1390, 16:03 عصر
با سلام خدمت همه دوستان عزيز
من يك شبكه Workgroup متشكل از 10 سيستم دارم كه بر روي همه سيستمها به جز يك سيستم ويندوز xp نصب مي باشد و روي سيستم خودم ويندوز سرور 2008 نصب مي باشد ، سيستم من داراي 2 كارت شبكه مي باشد كه يكي متصل به شبكه lan و ديگري وصل به يك آنتن وايرلس مي باشد. (Ip Lan : 192.168.1.241/240 و IP Anten : 192.168.200.50) حالا من به چه طريقي در سيستم خودم (ويندوز سرور 2008) اينترنت را بين تمام كلاينت ها share كنم. البته قابل ذكر است RRS) NAT) راه اندازي كردم كه جواب نداد .
با تشكر
javad2395
سه شنبه 24 خرداد 1390, 11:19 صبح
سلام
دوست عزیز تو تنظیمات وایرلست یه قسمتی هست که ازت می پرسه اینترنت و share بکنی بین یوزرها یا نکنی .دقیق اسم گزینش یادم نیست .
فرزام امیرصالحی
سه شنبه 24 خرداد 1390, 15:17 عصر
دوست عزیز nat بهترین راهه .. منظورت از اینکه میگی خوب جواب نداد یعنی چی ؟ در ضمن میتونی اگه vpn میزنی واسه اینترنت از ics استفاده کنی ولی من همون nat رو پیشنهاد میکنم
larim2007
چهارشنبه 25 خرداد 1390, 08:16 صبح
سلام دوست عزيز آقاي امير صالحي
من جهت گرفتن اينترنت Vpn مي زنم ولي گزينه ics رو امتحان كردم جواب نميده اگه براتون امكان داره آموزش كامل nat رو برام اينجا بگذاريد . (همه تنظيمات سيستم خودم و بقيه كلاينت ها چه جور بايد باشه)
با تشكر
فرزام امیرصالحی
چهارشنبه 25 خرداد 1390, 08:33 صبح
خیلی سادست البته تو همین سایت هم هست آموزشش البته اگه خوب بگردی..تو سرور rras رو کانفیگ کن برای کانفیگ از ویزاردش nat رو انتخاب کن بعدش یه پنجره باز میشه که باید تیک رو روی create demand dial connection بذاری بهد تو قسمت بعد کارت شبکه ای که میخوای بهش اینترنت بدی (داخلی) رو انتخاب کنی بعدش میره تو ویزارد ساختن demand dial connection اونم که مثل ساختن vpn انجامش میدی یعنی Ip و یوزر و پسورد رو میدیو بعدش تمومه . بعد سرورت آمادست فقط یادت باشه اگه vpn تنظیم خاصی تو security داره باید تو propertis کانکشن demand dial هم اعمال شه . بعدش کانکنش میکنی . تو باقی کلاینتها فقط لازمه که gateway رو آدرس سرور بدی . اگه مشکل داشتی بگو
hraeissi
چهارشنبه 25 خرداد 1390, 22:33 عصر
با سلام خدمت همه دوستان عزيز
من يك شبكه Workgroup متشكل از 10 سيستم دارم كه بر روي همه سيستمها به جز يك سيستم ويندوز xp نصب مي باشد و روي سيستم خودم ويندوز سرور 2008 نصب مي باشد ، سيستم من داراي 2 كارت شبكه مي باشد كه يكي متصل به شبكه lan و ديگري وصل به يك آنتن وايرلس مي باشد. (Ip Lan : 192.168.1.241/240 و IP Anten : 192.168.200.50) حالا من به چه طريقي در سيستم خودم (ويندوز سرور 2008) اينترنت را بين تمام كلاينت ها share كنم. البته قابل ذكر است RRS) NAT) راه اندازي كردم كه جواب نداد .
با تشكر
با سلام
راه که برای پخش اینترنت وجود دارد که بسته به این دارد که بخواهید درست و درمون پخش کنید و یا خیر
بطور مثال میتولنید از برنامه های مانند ccproxy استفاده نمائید و یا از خواصیت Bridge در راست کیک هر دو کارت شبکه استفاده نمائید
javad2395
شنبه 28 خرداد 1390, 13:09 عصر
سلام
میشه در مورد ccproxy بیشتر توضیح بدی چه جوری کار میکنه .ممنون میشم
hghyami
شنبه 28 خرداد 1390, 14:11 عصر
تو همین جا من ۳ بر فقط راس رو توضیح دادم... profile من رو نگاه کن و پست هایی که دادم پیدا میکنی...
فرزام امیرصالحی
یک شنبه 29 خرداد 1390, 09:29 صبح
ccproxy نرم افزار بدی نیست ولی مشکلش همون پروکسی بودنشه اگه با این مشکلی نداری میتونی ازش استفاده کنی
hamed_saedi
چهارشنبه 08 شهریور 1391, 15:31 عصر
سلام من یک مودم سیمفونی دارم که تک پورته میخام از طریق یک پورت usb به لب تاب که ویندوس ان xp است میخام وصل کنم باید چیکار کنم لطفآ راهنمایی کنید ممنون
chocklit
پنج شنبه 16 شهریور 1391, 21:59 عصر
I think the problem is you are clicking on "Share" from "Sharing" tab.
Click on "Advanced Sharing" instead.
Click the check box next to Share this folder
Then click on Permissions
I think it is easier to add users here.
Also, you must choose a account that is local to the PC you are sharing from. In my case, both machines have a Philip. So I click add, then type in Philip then OK.
Then go back and give Philip at least "change" permissions.
Also you can not give "PC-B Jack" permission to use PC-A shares, not in a workgroup.
You need to give "PC-A Jack" permission to "PC-A" Shares.
But if "PC-A Jack" and "PC-B Jack" both have the same user name and the same password you may not even need a password when connecting. And if does ask you for account creditials you should be able to just type in Jack and the password. Most of the time that will be enough. If it is still having a problem you may need to type in PC-AJack and the password to connect to PC-AShare. But the PC account is the account on the PC that is doing the sharing not the viewer.
Does this answer your question?
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.