ورود

View Full Version : حرکت کردن یک متن به صورت افقی

akbarg64
یک شنبه 22 خرداد 1390, 19:33 عصر
سلام.خسته نباشید دوستان.من یه متن دارم که توی یک فایل تکست نوشته شده.میخوام این متن تقریبا طولانی به صورت افقی حرکت کنه.ممنون میشم کمکم کنید.

returnx
یک شنبه 22 خرداد 1390, 21:28 عصر
یک textbox تو فرم میزارید ، بعد multiLine رو هم برابر True می کنید ، بعدشم که بقیش مشخصه...
الان دقیقا کجاش مشکل دارید ، بگید تا بیشتر راهنمایی کنیم...

pcdownload.bloghaa.com
یک شنبه 22 خرداد 1390, 23:37 عصر
سلام.خسته نباشید دوستان.من یه متن دارم که توی یک فایل تکست نوشته شده.میخوام این متن تقریبا طولانی به صورت افقی حرکت کنه.ممنون میشم کمکم کنید.
افقی پیاده روی کنه یا افقی بپره؟!!!
بهتره تلپاتی هم یاد بگیریم تا ذهن سوال کننده را بخونیم.

لطفا سوالتونو درست و واضح بپرسید یا کلا نپرسید.

akbarg64
دوشنبه 23 خرداد 1390, 13:26 عصر
ممنون.اما کجاش نیاز به تلپاتی داره؟؟؟؟دارم یه برنامه مینویسم که باید دعای سلامتی امام زمان در فرم اصلی حرکت کنه(به قول شما پیاده روی کنه).به صورت افقی.من این دعا رو توی یک فایل تکست نوشتم.مثل تابلو های روان.

akbarg64
دوشنبه 23 خرداد 1390, 13:32 عصر
یک textbox تو فرم میزارید ، بعد multiLine رو هم برابر True می کنید ، بعدشم که بقیش مشخصه...
الان دقیقا کجاش مشکل دارید ، بگید تا بیشتر راهنمایی کنیم...

ممنون.اما این محتویات فایل تکست رو میخوام در یک لیبل توی فرمم نشون داده بشه که به صورت افقی حرکت میکنه.مشکلم در حرکت کردن اون لیبل هست.

returnx
دوشنبه 23 خرداد 1390, 14:02 عصر
من چند وقت پیش یک Screen Saver درست کردم که همین کاری که شما می خواید رو انجام میده ، یعنی مثل Screen Saver ویندوز Marquee...
البته یکم ، پیشرفته تر...
سورسش براتون ضمیمه کردم...
امیدوارم مشکلتون حل شه...

akbarg64
دوشنبه 23 خرداد 1390, 15:09 عصر
ممنون.میشه در مورد حرکت لیبل توضیح بدین.از چپ به راست باید حرکت کنه.ممنون میشم.

returnx
دوشنبه 23 خرداد 1390, 15:31 عصر
اگه دقت کنید اون یک TextBox هست که Border Style برابر None هست...
اما هیچ فرقی نداره، برای حرکت دادن یک شی روی فرم کافیه Left یا Top اون رو کم یا زیاد کنید....
برای چپ به راست کافیه از این کد استفاده کنید:
Form_Load:

Label1.Left = 0
Timer1.Interval = 10
Timer:

If Label1.Left > Me.Width Then
Label1.Left = 0 - Label1.Width
Else
Label1.Left = Label1.Left + 10
End If
و از راست به چپ:
Form_Load:

Label1.Left = Me.Width
Timer1.Interval = 10
Timer:

If Label1.Left <= 0 - Label1.Width Then
Label1.Left = Me.Width
Else
Label1.Left = Label1.Left - 10
End If
همین.../

zahedi121
سه شنبه 24 خرداد 1390, 08:39 صبح
سلام
چون من هم یک مدتی دنبال سورس این برنامه می گشتم فکر می کنم مشکل اصلی قرار گرفتن حرف به حرف فایل تکست داخل لیبل و بعد حرکت آن باشد.
فرض کنید می خواهید یک نامه را در تابلوهای led نشان بدهید ، باید کلمه به کلمه متن در یک خط حرکت کند و تمام خطوط نامه از فایل تکست خوانده شود.
اگر عزیزی راه حلی داره خیلی ممنون میشم چون همانطور که گفتم من هم برای یک پروژه دنبال این سورس می گردم.
بطور واضح می خواهم مانند زیر نویس شبکه خبر یکسری اخبار از یک فایل خوانده شده و نمایش داده شود.

متشکرم

returnx
سه شنبه 24 خرداد 1390, 10:14 صبح
منظورتون این بود؟

Dim stri As String
Label1.Caption = Empty

Open FileName For Input As #1
While Not EOF(1)
Input #1, stri
Label1.Caption = Label1.Caption & vbCrLf & stri
Wend
Close #1

zahedi121
جمعه 27 خرداد 1390, 13:34 عصر
سلام
با تشکر از دوستان
چرا متن در حال حرکت پرش داره ؟ یعنی مثل وقتی که فیلمهای قدیمی را نگاه میکنیم نوشته انگار یک خطی داره روش حرکت می کنه.
این نمونه را ببینید :
http://www.jetup.ir/do.php?filename=17_06_1113083018281.zip

متشکرم

محسن واژدی
جمعه 27 خرداد 1390, 14:21 عصر
سلام
با تشکر از دوستان
چرا متن در حال حرکت پرش داره ؟ یعنی مثل وقتی که فیلمهای قدیمی را نگاه میکنیم نوشته انگار یک خطی داره روش حرکت می کنه.
این نمونه را ببینید :
http://www.jetup.ir/do.php?filename=17_06_1113083018281.zip

متشکرم
سلام علیکم
متن را در یک PictureBox قرار بدین سپس PictureBox را حرکت دهید در این حالت مشکل برطرف میشود

موفق باشید

zahedi121
جمعه 27 خرداد 1390, 16:08 عصر
سلام
چطوری متن را داخل PictureBox قرار بدم ؟یعنی متن را با فرمت عکس قرار بدم ؟ ببینید من میخوام رکوردهای یک بانک اطلاعاتی به ترتیب نشان داده شود
بقیه برنامه را نوشتم فقط همانطور که در مثالی که گذاشتم می بینید موقع حرکت متن ، نوشته ها پرش داره.
در خاصیت های PictureBox فونت داریم ولی چطوری میشه متن را وارد کرد ؟
اگر امکان داره روی همان سورس یا یک سورس دیگه توضیح بدهید خیلی ممنون میشم.

سپاسگزارم

محسن واژدی
جمعه 27 خرداد 1390, 16:17 عصر
سلام علیکم

سورستون را ویرایش کردم
البته PictureBox از متد Print نیز پشتیبانی میکند اما در لیست توابع آن قابل مشاهده نیست
سورس جدید متن مورد نظر را در یک picturebox چاپ میکند سپس اندازه picturebox را مطابق با آن تغییر داده و در انتها شی Picture شروع به حرکت میکند بدون لرزش متن

راه دیگری نیز برای رفع این مشکل وجود دارد (مثلا قرار دادن کامل برچسب در PictureBox)

موفق باشید

zahedi121
جمعه 27 خرداد 1390, 17:04 عصر
سلام
خیلی متشکرم واقعا مفید بود
از آنجایی که دانستن بهتر از ندانستن است ، چطوری میشه کل لیبل را در PictureBox قرار بدهیم
یک سوال دیگم دارم ، لیست کامل متد های یک شی را چطور میشه داشت؟
سپاسگزارم

محسن واژدی
جمعه 27 خرداد 1390, 17:23 عصر
سلام علیکم

چطوری میشه کل لیبل را در PictureBox قرار بدهیم در مورد قرار دادن برچسب در PictureBox کافیست آنرا به Picture منتقل و تعداد از دستورات موجود در روال Form_Load را حذف کنید که در نمونه زیر قابل بررسی است

لیست کامل متد های یک شی را چطور میشه داشت؟در مورد سوال دومتون راه های مختلفی وجود دارد از جمله مراجعه به MSDN Visual Stadio6 است البته اگر msdn را در اختیار ندارید میتوانید به سایت microsoft مراجعه کنید، به عنوان مثال صفحه زیر کلیه توابع و متد های شی PictureBox را توضیح میدهد
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/zzt5x46b%28v=vs.80%29.aspx

موفق باشید

imanahrami
پنج شنبه 09 تیر 1390, 15:01 عصر
خسته نباشید دوستان من یه کد می خوام که هر وقت برنامه ام باز شد یه متن جدید تو برنامه نشون بده مثلا یه چیزی شبیه نمایش اتوماتیک ذکر ایام هفته

akbarg64
پنج شنبه 09 تیر 1390, 22:23 عصر
سلام.اینو یادم نیست از کجا اوردم ولی فک کنم از توی همین فروم دانلود کردم.