View Full Version : مشکل استفاده از قالب های اماده
khorshid63
دوشنبه 23 خرداد 1390, 14:24 عصر
سلام دوستان.من برای سایتم میخوام از یه قالب اماده استفاده کنم.
کدهای html قالب رو وارد مستر پیچ کردم.فایل های css , و بقیه فایل های لازم رو به پروژه اضافه کردم.اما صفحم کاملا به هم ریختس!و خیلی از تگ های html رو هم نمیشناسه با این پیام که: ( xhtml 1.0 چنین تگی رو ساپورت نمیکنه)
در ضمن چند تا فایل با پسوند .psd رو باید add کنم.ایا لازمه که فوتوشاب رو سیستمم نصب باشه؟
لطفا راهنماییم کنین.زیاد وقت ندارم:ناراحت:
Javad.Kashi
دوشنبه 23 خرداد 1390, 14:48 عصر
سلام دوست عزیز
1. در استفاده از قالب های آماده باید به این نکته توجه کرد که اگر قالب ltr ( چپ به راست) باشد، باید padding ها و margin ها و علی الخصوص Direction صفحه را کاملا به صورت rtl (راست به چپ) تغییر دهید. ( خیلی مهمه)
2. در مورد ساپورت نشدن بعضی تگ ها هم باید گفت که visual studio عناصر جدید در html5 و css3 را نمی شناسد و برای این منظور می بایست intellisense مربوطه را به Visual Studio معرفی نمایید.(در سایت هم قبلا بحث شده بود.جستجو کنید.)
3.فایل های psd. برای استفاده در فتوشاپ می باشد و برای استفاده از آنها در html ، آنها را به فایل های مناسب مانند Jpeg ، تبدیل نمایید.
یا علی
khorshid63
دوشنبه 23 خرداد 1390, 17:07 عصر
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز!فک کنم مشکلش جدی تر باشه!چون حتی فایل html قالب رو که تو vs باز میکنم.کاملا به هم ریختس.حتی image ها رو که تو پروژه add کردم نمیشناسه.
در ضمن ممنون میشم اگه لینک پست مربوط به معرفی intelligence رو برام بذارین!
Javad.Kashi
دوشنبه 23 خرداد 1390, 18:08 عصر
برای intellisense به این آدرس (http://barnamenevis.org/showthread.php?270899)برو.
در ضمن در آدرس دهی به تصاویر دقت کن و آدرس فعلی را قرار بده.
یا علی
khorshid63
دوشنبه 23 خرداد 1390, 23:58 عصر
بازم ممنون .راستش من قکر میکنم کلا اشتباه کدها رو تو صفحه مستر پیج کپی کردم.اگه لطف کنین مرحله بخهمرحله روندشو بهم بگین ممنون میشم.
و اینکه موقعیت content place holder باید کجا باشه؟
در ضمن من html 5 رو تونستم add کنم.اما css3 رو نه.لینکیم که داده بودین برای تبدیل css2 به css3 به صورت دستی بود که من دستوراشو نمیدونم.
راه دیگه ای نداره؟
از لطفتون واقعا ممنونو!
khorshid63
سه شنبه 24 خرداد 1390, 19:28 عصر
دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه!خیلی کارم گیره!!!:ناراحت:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.