ورود

View Full Version : مشکل اتصال با وب سرویس php

romixery
دوشنبه 23 خرداد 1390, 19:39 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز. مشکلی داشتم که بسیار حل کردنش برام مهم هست.
من می خوام با یه کلایت j2se به صورت rpc به یک وب سرویس php متصل بشم. و یه تابعی رو فراخوانی کنم. فایل php را ساختم. wsdl هم آماده است. روی netbeans هم پلاگین jax-rpc رو نصب کردم.
توی پروژم، یک web service client می سازم و آدرس فایل wsdl رو هم میدم. آدرس این فایل اینه:
http://www.pakco.ir/nusoaphelloworld/index.php?wsdl
netbeans هم با موفقیت wsdl رو دانلود می کنه و کدهای مربوطه رو می سازه. ولی مشکل نحوه استفاده از این کدهاست. از هر کدوم که استفاده می کنم خطا میده.
تابعی که در php وجود داره بسیار ساده است. آرگومانی نداره و فقط یک رشته بر می گردونه. یعنی تابع HelloWorld. متن کل این کد php هم به صورت ذیل است:

<?
require_once("nuSOAP/lib/nusoap.php");

//Create a new soap server
$server = new soap_server();

//Define our namespace
$namespace = "http://pakco.ir/nusoaphelloworld/index.php";
$server->wsdl->schemaTargetNamespace = $namespace;

//Configure our WSDL
$server->configureWSDL("HelloWorld");

// Register our method
$server->register('HelloWorld');

function HelloWorld($ins)
{
return "Hello, World! -> ".$ins;
}

// Get our posted data if the service is being consumed
// otherwise leave this data blank.
$POST_DATA = isset($GLOBALS['HTTP_RAW_POST_DATA']) ? $GLOBALS['HTTP_RAW_POST_DATA'] : '';

// pass our posted data (or nothing) to the soap service
$server->service($POST_DATA);
exit();

?>

کسی از دوستان هست که بتونه تابع رو فراخوانی کنه. در ضمن اگر در آینده تابع helloworld یک آرگومان ورودی به صورت رشته داشته باشه، فراخوانی به چه صورت انجام میگیره.
دوستان کمک بزرگی به من می کنن تا این مشکل رو حل کنم. از همه سپاسگزارم.
در بدترین شرایط: در صورتی که این کد php مشکل داره، اگر دوستان کد نمونه ای از php رو می دونن، حالا هر تابعی که باشه، اگه بتونه با j2se لینک بشه، اون رو هم بزارن ممنون میشم.
موفق باشین.

roya2002_80
سه شنبه 28 تیر 1390, 09:35 صبح
سلام دوستان
من می خوام یک وب سرویس برای php بنویسم ، اما نمی دونم چه جوری شروع کنم ، آیا کسی یک مثالی چیزی داره به من بده تا مطالعه کنم ؟

خیلی خیلی ممنونم