PDA

View Full Version : سوال: اتصال به بانک اطلاعاتی سرور شبکه

moslehif
سه شنبه 24 خرداد 1390, 15:22 عصر
با عرض سلام.

من میخوام توسط ip به یک بانک اطلاعاتی سرور شبکه وصل بشم و با برنامه کلاینت روی بانک اطلاعاتی سیستم سرور اطلاعات ثبت کنم باید از کدام ابزار برای این کار استفاده کنم؟ در حال حاضر برنامه رو روی سیستم سرور share می کنم و از روی کلاینت لینک (شورت کات) برنامه رو اجرا می کنم و اطاعات روی سرور ثبت میشه. ولی می خوام این کار رو بدون share انجام بدم. بعنی روی کلاینت ip سرور رو وارد کنم و وصل بشه. بانک اطلاعاتی که ازش استفاده می کنم اکسس و ADOConnection. با همین ADO میشه یا نه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر.

Felony
سه شنبه 24 خرداد 1390, 15:36 عصر
اگر اصرار به استفاده از اکسس به عنوان بانک اطلاعاتی دارید باید بانک اکسستون رو Share کنید و بعد در ConnectionString در قسمت آدرس به صورت شبکه آدرس بدید ، مثلا :

\\192.168.0.1\D$\Mydatabase.mdb

در غیر این صورت بهتره از SQL Server استفاده کنید .

moslehif
سه شنبه 24 خرداد 1390, 15:53 عصر
با تشکر از شما دوست عزیز. من میخوام بدون share این کار رو انجام بدم. وقتی که share نباشه تو قسمت connection string ip قبول نمیکنه. میدونم با ADOConnection نمیشه.

Felony
سه شنبه 24 خرداد 1390, 16:16 عصر
با این اوصاف باید از SQL Server استفاده کنید .

moslehif
سه شنبه 24 خرداد 1390, 20:17 عصر
ولی من زیاد دیدم که بانک اطلاعاتی اکسس بوده و تو محیط شبکه هم دارن باهاش کار می کنند. من فقط میخوام به جای ادرس بانک اطلاعاتی ادرس ip سیستم سرور و مسیر بانک رو بدم.

Felony
سه شنبه 24 خرداد 1390, 20:40 عصر
خوب من هم که راه حل رو بهتون گفتم یا باید پوشه بانک رو به اشتراک بزارید یا به سیستم کلاینت مورد نظر دسترسی Full Control برای استفاده از سیستمی که بانک روش قرار داره بدید .