ورود

View Full Version : گفتگو: GAME TALK 2 دلیل ضعف بازی های ایرانی؟

REZAsys
سه شنبه 24 خرداد 1390, 19:35 عصر
سلام
game talk 2 سایت game emag

موضوع
دلیل ضعف بازی های ایرانی؟

http://gameemag.org/Khordad/GAME%20TALK%202_HQ.mp3

seyedof
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 11:54 صبح
سلام

من این فایل رو تا یه جاییش گوش کردم ولی اعصابم خرد شد بیخیال شدم بقیه اش رو. متاسفانه خیلی از دلایل و حرفهایی که زده میشه یا قسمتیش یا کلش اشتباهه و فرض اشتباه هم نتیجه درست نمیده.
مشکل اصلی گیم ایران پول نیست. پول مشکله ولی مشکل اصلی نیست (که توی این فایل بارها تاکید شده روش)، ضمن اینکه بازیهای ایرانی مثل گرشاسپ و میترا بدون اسم بردن از اینکه Developer هاش ایرانی هستن و با کلی جعل و دروغ و اینها توی خارج منتشر میشه. دلیلش هم تحریم و مسائل دیگه است.
ممنون علی

REZAsys
شنبه 28 خرداد 1390, 16:31 عصر
سخنان دردناک و در عین حال عادی یک بازی ساز

– ‬‬
“چهار ماهه روی یه بازی سرمایه گذاری کردیم و وقتی می بریم پیش ناشر میگه خیلی خوبه ولی نمیخرن و چرا دوربینش ایزومتریکه و چرا کسی رو نمیکشه میگیم بازی در ژانز کودک و بچه گونه است، میگه بچه ها هم الان کال اف دیوتی بازی می کنند .باور کنید تو دفتر ناشر خشکم زده بود که چطوری میخوام جواب 12 نفر دیگه رو بدم خدایا خودت کمکون کن.”
این متن بدون شرح است. نام بازی ساز و نام بازی را هم نخواهیم گفت. اما باور کنید این مشکل را نه این بازی ساز بلکه بیش تر بازی سازهای داخلی دارند. این مسئله باعث می شود که در آینده صنعت بازی ما محدود شده و ما در سبک های مختلف بازی های خوبی نبینیم.
دنیای بازی

ژوپیتر
شنبه 28 خرداد 1390, 23:56 عصر
همیشه سبک کار به این صورته که ابتدای امر بازاریابی میکنند ببیند کدام نوع بازی خواهان بیشتری داره، اونوقت میرن سراغش. این یعنی هنر و خلاقیت کشک و همیشه دنباله رو هستند. مفاهیم پایه بازی(حالا چه کامپیوتری، چه غیر کامپیوتری) بر اساس خلاقیت ذهنه فرد هست و هدف از انجام بازی تقویت و افزایش این پدیده در ذهن اون شخصه، درسته که بازیهایی مثل COD بازیکنهای بیشتری دارند، اما این امر به خاطر خلاقیتش نیست بلکه به خاطر واقع گراییشه که بیشتر نسل جون رو جذب خودش میکنه. هیچ وقت در خشونت نمیشه خلاقیت رو گنجوند و همین نکته هست که همیشه باعث فاصله بسیار زیاد بازیهای خلاقانه و بازیهای سرگرم کننده میشه. COD تنها شما رو مشغول نگه میداره، اما بعد از 2 ساعت بازی با اون آیا چیز مفیدی از اون یاد گرفتید؟
یک بازی خلاقانه مثل NeverHood (خیلی در زمان خودش عالی بود) باعث میشه شما در زمان انجام بازی از چند بخش مغز خودتون استفاده کنید، حافظه، تصمیم گیری، محاسبه، سرعت عمل و خیلی چیزهای دیگه. بعد از 2 ساعت بازی با اون متوجه میشید که کوچکترین اشیا ممکنه بزرگترین کارها رو انجام بدن، حقه زدن میتونه شما رو از مخمصه نجات بده، بازی با مواد منفجره آخر عاقبت نداره، دروغ بد چیزیه، سعی کن آدم خوب باشی، برای به دست آوردن چیزی که میخوای باید تلاش کنی، خوبی بر بدی پیروزه و خیلی نکات دیگه.
یک بازی ممکنه از نظر گرافیکی یا قسمتهای دیگه با دیگر بازیها قابل قیاس نباشه ولی هر گلی رنگ و بوی خودش رو داره و به نظر من هر نوع بازی که کمی در اون خلاقیت باشه کافیه.