View Full Version : how to move thread of mainwindow to Another cpu core
glassysmart
سه شنبه 24 خرداد 1390, 20:29 عصر
سلام
ببخشید که عنوان تاپیک کاملا انگلیسی شد .
من برنامه ای نوشته ام که خیلی باید دقیق کار کند و پردازش های گرافیکی برنامه ام باعث خلل در زمان بندی هایم می شود حال می خواهم که thread هایی که پردازش گرافیکی را بر عهده دارن از بقیه برنامه جدا کنم و به یه core دیگر از cpu انتقال دهم . لطفا راهنمایی کنید
.:saeed:.
یک شنبه 29 خرداد 1390, 11:15 صبح
چند تا راه دارید .
یا کارایی که میخواهید انجام بشه رو توی یه کلاس از جنس QObject تعریف کنید و بعد از تابع moveToThread استفاده کنید.
یا اینکه کلا از کلاس QThread ارث ببرید و تابع run اون رو remimplement کنید.
glassysmart
یک شنبه 29 خرداد 1390, 13:18 عصر
ممنون از جوابتان
منظور من این است که می خواهم مشخص کنم که فلان ترد بر روی فلان هسته اجرا شود . با ایجاد ترد مشکلی ندارم
r00tkit
یک شنبه 29 خرداد 1390, 13:20 عصر
یه بار دیگه سوال رو بخون این اقا نمی خواد thread درست کنه بلکه می خواد Thread Scheduling رو بدست بگیره
Windows Vista allows you to set process and thread affinities. In other words, you can control which CPUs can run certain threads. This is called hard affinity.
اینا رو سرچ کن:
SetThreadAffinityMask
فصل 7 کتاب windows via c/c++ توضیح داده ( خیلی وقت پیش خوندمش دقیق دقیق یادم نیست وگرنه توضیح می دادم )
این مباحث خیلی جالب و پیچیده هستش اینم بخون :
concurrent programming in windows
.:saeed:.
یک شنبه 29 خرداد 1390, 16:15 عصر
حق با شما ست . من اشتباه متوجه شدم. ببخشید.
glassysmart
یک شنبه 29 خرداد 1390, 17:04 عصر
یه بار دیگه سوال رو بخون این اقا نمی خواد thread درست کنه بلکه می خواد Thread Scheduling رو بدست بگیره
اینا رو سرچ کن:
SetThreadAffinityMask
فصل 7 کتاب windows via c/c++ توضیح داده ( خیلی وقت پیش خوندمش دقیق دقیق یادم نیست وگرنه توضیح می دادم )
این مباحث خیلی جالب و پیچیده هستش اینم بخون :
concurrent programming in windows
واقعا ممنونم خیلی کمکم کرد
r00tkit
یک شنبه 29 خرداد 1390, 19:01 عصر
واقعا ممنونم خیلی کمکم کرد
واقعا مثلا چه تاثیری رو برنامت داشت می شه بیشتر توضیح بدی
glassysmart
یک شنبه 29 خرداد 1390, 19:45 عصر
این که چه تاثیری داشت زیاد مهم نیست این که شما وقت گذاشتید و مرا راهنمایی کردید اهمیت دارد و این کمکی بزرگ به من بود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.