ورود

View Full Version : نمایش امضا در foxpro

mfoxpro
شنبه 02 مهر 1384, 08:59 صبح
لطفا کسانی که در رابطه با نمایش امضا در foxpro در داس برنامه ای دارند برای من یک نسخه ارسال کنند.من نیاز مبرم به این برنامه دارم . خواهش می کنم از وعده های بیخودی پرهیز کنید.

با تشکر از همه دوستان

علی کلاهدوزان
جمعه 15 مهر 1384, 10:42 صبح
این کار رو بیخیال شید

امیر تورانی
شنبه 23 مهر 1384, 14:56 عصر
از برنامه DGE استفاده کنید.
موفق باشید.

cybercoder
دوشنبه 02 آبان 1384, 12:20 عصر
اتفاقا این برنامه امضاء شما برای یه صندوق قرض الحسنه نیست؟

از مدیران معذرت که ربطی نداره

new_day
یک شنبه 19 شهریور 1385, 21:36 عصر
با سلام
میدونم مدت زیادی از طرح این سوال گذشته ولی من اخیرا با تغییرات روی فرمت تصویر و استفاده از برنامه های نمایش عکس تونستم نمونه امضا یا حتی تصاویر بزرگتر بصورت سیاه و سفید با
کیفیت پایین براحتی در فاکس داس بنمایش بگذارم و کاربران براحتی میتونند نمونه امضا مشتریان را کنترل کنند
اگه هنوز کسی طالب این مطالب هست بگه تا توضیح بدم و کد مربوطه را ارائه کنم
هرچند اخرین پست این گفتگو سال84 بوده

mehran_337
دوشنبه 20 شهریور 1385, 07:06 صبح
ببین دوست عزیز اگه قرار بود هر کس بقول شما طلبه باشه و در خواست کنه بره دوباره بیاد و شما مطلب بزارین که تا حالا این سایت اینطوری نمی شد. هر کس هر چی بلده می زاده چه کسی ببینه چه نبینه . شاید سالها بعد کسی ازش استفاده کنه.
همونطوری که ما از مطالب سالهای قبل این سایت هم استفاده می کنیم.
شما هم وقتی به مطلب تازه ای برخورد می کنید استخاره باز نکنید مطلب و درج کنید تا همه استفاده کنن
با تشکر

new_day
دوشنبه 20 شهریور 1385, 13:22 عصر
باسلام
اینم کد و فایلهای مورد نیاز

new_day
دوشنبه 20 شهریور 1385, 13:36 عصر
راستی در حال حاضر توسط bitmap نشون میده یعنی روی اون تنظیم شده ولی میتونید از vpic یا sea هم استفاده کنید ولی برنامه sea موجود نداشتم که داخل zip بفرستم اگه مشکلی بود بگید تا اصلاحش کنم ضمنا اینکه پرسیدم اقا مهران قبلا در موردی من مطلبی گفتم توی همین سایت اساتید فرمودند بهتر بود تاریخ سوال را میدیدی بعد جواب میدادی برای همین من میخواستم بدونم کسی نیاز داره یا نه و الا ما هرچه پیشرفت میکنیم از همین سایت و دوستان خوبمونه و هرچی هم یاد بگیریم در اختیار دوستان میزاریم
راستی همانطور که قبلا هم گفتم اگه سیتمتون ویندوز هستش یا با error هنگام نمایش تصویر مواجه شدید
سعی کنید رزولیشن تصویر را روی 75 و سیاه وسفید تبدیل کنید این برنامه بیشتر برای نمایش امضا و عکس سیاه و سفید با کیفیتهای تقریبا پایین میباشد
در فایل اجرایی prg مسیر اصلی را تعریف کنیدو تصاویر را در زیر شاخه bmpیا مسیر را تغییر بدید و فایلهای loder , vpic , bitmap را در زیر شاخه ای با نام utl قرار داده یا مسیر را به ادرس فعلی تغییر دهید

mehran_337
دوشنبه 20 شهریور 1385, 18:42 عصر
با تشکر از دوست خوبمان . بسیار عالی و مفید بود . خسته نباشید مطمئن باشید در زمانی همین برنامه به ظاهر کوچک مشکل خیلی ها را حل خواهد نمود. همچنان که خیلی از مواردی که در اینجا قرار داشت برای من حیاتی بود.
باز هم اط زحمت شما متشکرم

new_day
سه شنبه 21 شهریور 1385, 00:02 صبح
با سلام
اصلا قابل شما را نداشت
اما ادامه مطلب شما میتونید با کلید + و - تصویر را بزرگ و کوچ کنید و اگه بخواهید تصویر در گوشه ای از صفحه نمایش نشان داده بشه باید تصویر را به همان اندازه تهیه و با تعریف پنجره توسط loder یا برنامه مشابه اینکار را بکنید یادم هست که کد ایجاد اون پنجره را قبلا توی همین سایت قرار دادم
البته ادرسش یادم نیست اما اگه توی ارشیو پیداش کردم براتون میزارم