PDA

View Full Version : سوال: در مورد بانك اطلاعاتي Access

MohammadGh2011
چهارشنبه 25 خرداد 1390, 13:54 عصر
به نام خدا
سلام دوستان گرامي لطفا به اين تاپيك جواب بديد:متفکر:
دوستان من ميخوام بانك اطلاعاتي Access رو با ADODC ياد بگيرم.من از 100% شايد 8% از بانك اطلاعاتي چيزي سردر بيارم.عزيزان من ميخوا شما نحوه ارتباط با بانك و درست كردن جدول تو فرم و... از شما اساتيد گرامي بياموزم
لطفا اينجا يكي يكي از كارهايي كه بايد انجام بدم رو بهم بگيد.من مثال هاي سورس هم خيلي دانلود كردم ولي نتونستم باهاشون خودم كار كنم (يعني ارتباط بدم.)
مثلا ميخوام دو تكس باكس، يكي نام و يكي نام خانوادگي و يك دكمه ي ثبت رو تو جدول ثبت كنم و با access ارتباطش بدم.نتونستم خيلي تلاش كردم تا اينو ياد بگيرم لطفا سورس ضميمه نكنيد يكي يكي توضيح بديد كه چه كارهايي بايد انجام بدم تو ويژوال بيسيك و تو برنامه ي access.
(و خواهش ميكنم نگوييد جست و جو كنيد.من خيلي خيلي جستجو كردم و لي به خواستم نرسيدم.)
از همتون ممنونم.

MMR_1344
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 08:45 صبح
به این بخش مراجعه کن

http://barnamenevis.org/showthread.php?147578-پایگاه-داده-در-ویژوال-بیسیک-شروع-تا-پایان

MohammadGh2011
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 11:15 صبح
دوست عزيز چرا اون جوري آدرس گذاشتين نميشه انتخابش كني!(تو نقل قول چرا گذاشتين)؟!:متفکر:
لطفا دوباره بزاريدش ممنون جناب MMR_1344.

من از 100% شايد 8% از بانك اطلاعاتي چيزي سردر بيارم.
در ضمن دوستان اون 8 درصد رو يادتونه بهتون گفتم. الان شده 55 درصد!!!!:تشویق::لبخندساده:

Restlesa
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 13:15 عصر
خب دوست عزیز الان تا چه حدی بلدی ؟؟؟؟
بهم بگو تا از گفتار اضافی جلوگیری بشه

MohammadGh2011
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 14:12 عصر
سلام جناب Restlesa
فرموديد كه تا چه حد بلدم ، من تا حدي بلدم كه بتونم يك جدول تو فرم بيارم و با property pages اون جدول كار كنم و ميتونم با Access ارتباطش بدم البته من با Adodc1 كار كردم و با Adodc بلد هستم.
و اين كار رو هم راحت بلدم:

مثلا ميخوام دو تكس باكس، يكي نام و يكي نام خانوادگي و يك دكمه ي ثبت رو تو جدول ثبت كنم و با access ارتباطش بدم.نتونستم خيلي تلاش كردم تا اينو ياد بگيرم.

و تا حدودي ميتونم جستجو كنم بين داده هاي پايگاه.
سوال:
چيز ديگه اي هم بايد بلد باشم در مورد بانك اطلاعاتي؟
اگه بله از اساتيد گرامي و جناب Restlesa خواهشمنديم تا در اين پست عرض كنند.ممنونم

محسن واژدی
جمعه 27 خرداد 1390, 15:17 عصر
سلام علیکم
وبسایت زیر مطالب خیلی مفیدی را در باب پایگاه داده و ADO ارائه داده است:
http://visualbasic.freetutes.com/learn-vb6-advanced/lesson8/

موفق باشید

MohammadGh2011
جمعه 27 خرداد 1390, 16:15 عصر
خيلي ممنونم جناب آقاي mohsenvj
دوستان گرامي من چند تا سوال ميخوام مطرح كنم اگه موافق باشيد اين سوال هارو من مطرح كنم و اساتيد گرامي پاسخ بدهند

Q1- اين چند خط دستور چي ميگه، يعني چي؟(فقط رنگ مشخص شده يعني قرمز را توضيح دهيد بقيه ي كد را نميخواهد)
Adodc1.ConnectionString = "provider=microsoft.jet.oledb.4.0; data source=" & App.Path & "\mydatabase.mdb"
Adodc1.RecordSource = "table1"
Adodc1.Refresh

Q2- اين كد براي جستجو ميباشد،توضيح دهيد كه نحوه ي كارش چگونه است و استفاده از اين كدها رو هم توضيح بدهيد!؟(رنگ قرمز)
If Text6.Text = "" Then
Adodc1.Refresh
Else
Adodc1.Recordset.Filter = "رديف =' " + Text6.Text + " ' "
Adodc1.Recordset.Filter = "رديف like '" & Text6.Text & "*'"
End If

Q3- لطفا توضيح دهيد كه چگونه هميشه يك شماره (ركورد) به يك ستون از DataGrid اضافه كنم،(خودش اضافه كنه).يعني مثلا من تو DataGrid يك ستون دارم به نام رديف و دو تا ستون ديگه دارم به نام نام و نام خانوادگي و دو تا تكس باكس دارم كه اولي براي نام و دومي براي نام خانوادگي ميخوام وقتي برنامه اجرا شد من هر دفعه كه نام و نام خانوادگي تو تكس وارد ميكنم ديگه رديف رو براش ننويسم خودش هردفه يك شماره 1و2و3 و... رو به ستون رديف هام اضافه كنه!چگونه امكان داره؟

ممنونم كه اين سوال ها رو خوندين

returnx
شنبه 28 خرداد 1390, 09:22 صبح
provider=microsoft.jet.oledb.4.0; data source
برای وصل شدن به دیتابیس شما نیاز داری تا یک Provider رو انتخاب کنید ، که این کد واسه شما Jet4 رو انتخاب میکنه...
و با دستور DataSource شما می تونید آدرس بانک اطلا عاتی رو مشخص کنید...
2-

Adodc1.Recordset.Filter = "رديف =' " + Text6.Text + " ' "

بهتر بود این کد رو تو Tag کد میزاشتید تا واضح باشه الان یکم نا خانا هست اما کار این کد این که جدول رو براتون فیلتر کنه یعنی اون چیزی که شما می خواین رو فقط نمایش بده ، اینجا هم هر چی تو فیلد ردیف برابر Text6 باشه رو نمایش میده...

Adodc1.Recordset.Filter = "رديف like '" & Text6.Text & "*'"

خوب این هم همون کار بالا رو میکنه با این تفاوت که کلماتی از فیلد ردیف رو نشون میده که شبیه textbox6 هستند البته اگه * بعد از Textbox6 باشه میشه هر چی تو textbox بود و بعدش هر کارکتری بود رو نمایش بده...
می تونید فیلدتون رو AutoNumber در نظر بگیرید تا خودش واستون عدد بده ولی امکان داره زمانی که با برنامتون ارتباط بر قرار میکنه ، این کار انجام نشه ...
شما می تونید خودتون یک تابع Auto Number بنویسید تا این کارو واستون انجام بده...

Mr.Unknown
شنبه 28 خرداد 1390, 10:39 صبح
نظر بنده اینکه شما بهتره از AdodB استفاده کنید تا کامپوننت Adodc آموزش رو هم برای یکی از دوستان قرار دادم میتونید استفاده کنید.موفق باشید

http://barnamenevis.org/showthread.php?291976-بک-آپ-گرفتن-از-پایگاه-داده-اکسس-در-حالی-که-چندین-adodc-در-فرمهای-مختلف-با-آن-در-ارتباط-هستند&p=1283842#post1283842

MohammadGh2011
شنبه 28 خرداد 1390, 14:56 عصر
ببخشيد جناب Mr.Unknown
ميشه تو ضيح بدين AdodB وAdodc چين و فرق بينشون چيه و چيكار ميكنن؟
البته من Adodc كار ميكنم تا حدودي ميدونم چيه.فقط شما توضيح بدين و بگيد از كجا بايد بيارم و...
چون من از بانك اطلاعاتي چيز زيادي نميدونستم الان يه كمي ميتونم باهاش كار كنم
ممنون