ورود

View Full Version : سوال: مشکل در ارسال ایمیل

loo30fer
چهارشنبه 25 خرداد 1390, 15:18 عصر
با سلام خدمت دوستان
من میخوام با این سورس ایمیل ارسال کنم ولی نمیدونم چرا ایمیل ارسال نمیشه و خطا میگیره فکرم میکنم مقداری رو که تو SMTP رو درست وارد کردم و ضمنا Enable POP for all mail رو هم فعال کردم ولی باز نمیشه ممنون میشم مشکل کارم رو باتوجه به سورسی رو که ضمیمه کردم رو بگین. با تشکر.
راستی یک سوال دیگر برای ارسال ایمیل بهترین روش کدام است همین سورس یا استفاده از کامپوننت Indy یا ....؟؟؟

javad p
چهارشنبه 25 خرداد 1390, 15:27 عصر
یه نگاهی به این آدرس بندازید
کامل توضیح داده که چه چیزهایی لازم دارید:
http://delphi.about.com/od/indy/a/email-send-indy.htm

عقاب سیاه
چهارشنبه 25 خرداد 1390, 20:05 عصر
اين تاپيك را هم ببينيد!!
http://barnamenevis.org/showthread.php?276140-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D8%A7-Indy-10-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3-gmail

loo30fer
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 10:39 صبح
ممنون جناب عقاب سیاه سورس جناب کشاورز بهم کمک کرد فقط یک مشکل وجود داشت اونم این که برای دلفی 2010 نوشته شده بود و من اومدم به دلفی 7 تبدیلش کردم و از کامپوننت 9 Indy هم استفاده کردم و فکرم میکنم همه چیز درسته ولی ایمیل رو ارسال نمیکنه نمیدونم چرا ولی همون سورس جناب کشاورز رو که تست کردم ایمیل رو فرستاد. ممنون میشم من رو راهنمایی کنید. با تشکر.
سورس کارم رو هم ضمیمه کردم.

عقاب سیاه
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 12:11 عصر
من فكر كنم اگه Indy 10 را دانلود كنيد و روي دلفي 7 نصب كنيد درست شه!!! (ولي فكر كنم اين فقط پاك كردن صورت مسئله است) چون من تا حالا با indy كار نكردم و براي سورسي گذاشتيد فكر كنم بايد از استايد كه مهارت دارند كمك بگيريد.فكر كنم بايد خود آقاي كشاورز جواب بدند!!! شرمنده! ببخشيد

loo30fer
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 12:53 عصر
من فكر كنم اگه Indy 10 را دانلود كنيد و روي دلفي 7 نصب كنيد درست شه!!! (ولي فكر كنم اين فقط پاك كردن صورت مسئله است) چون من تا حالا با indy كار نكردم و براي سورسي گذاشتيد فكر كنم بايد از استايد كه مهارت دارند كمك بگيريد.فكر كنم بايد خود آقاي كشاورز جواب بدند!!! شرمنده! ببخشيد ممنون , راستش منم فکر میکنم مشکل از کامپوننت باشه چون خیلی گشتم تا این کامپوننت رو از نت پیدا کردم شاید از این کامپوننت تک یوزره بوده ولی شایدم نه خدا داند.
اگه بشه یکی از دوستان با کامپوننت خودش تست بکنه و همینطور جناب علی کشاورز یا دیگر دوستان و اساتید یک نگاهی به سورس من بندازن و مشکل کارم رو بررسی کنن ممنون میشم.

loo30fer
جمعه 27 خرداد 1390, 09:36 صبح
همه سعیم رو کردم که مشکل رو حل کنم که متوجه شدم باید یک کامپوننت دیگر هم وارد برنامه کنم و بعضی تنظیمات اشتباه بود ولی یک مشکل دیگه بوجود اومد اینم وقتی روی دکمه برای ارسال ایمیل کلیک میکنم این پیغام خطا رو میده مشکل از کجاست؟؟؟؟

Project Project1.exe raised exception class EIdOSSLCouldNotLoadSSLLibrary with message 'Could not load SSL library.'. Process stopped. Use Step or Run to continue.

عقاب سیاه
جمعه 27 خرداد 1390, 11:36 صبح
من هم همين مشكل را دارم!!! ولي اگه بعد از پيغام دوباره سعي كنيد رفع مي شه! يعني دوبار ارسال كنيد!!!! :متعجب: :متفکر:
علتش را نميدونم ولي من با يه چرخه، دستور ارسال را كه داخل يك try - except گزاشتم دو بار اجرا مي كنم تا نتيجه درست بده :اشتباه: :لبخندساده:!!! (دوباره پاك كردن صورت مسئله :عصبانی++:)

اگه براتون مقدور تو همون تاپيك اين مشكل را بگيد شايد خود آقاي كشاورز جواب بدند :افسرده:!!!!!!

loo30fer
جمعه 27 خرداد 1390, 12:53 عصر
من هم همين مشكل را دارم!!! ولي اگه بعد از پيغام دوباره سعي كنيد رفع مي شه! يعني دوبار ارسال كنيد!!!! :متعجب: :متفکر:
علتش را نميدونم ولي من با يه چرخه، دستور ارسال را كه داخل يك try - except گزاشتم دو بار اجرا مي كنم تا نتيجه درست بده :اشتباه: :لبخندساده:!!! (دوباره پاك كردن صورت مسئله :عصبانی++:)

اگه براتون مقدور تو همون تاپيك اين مشكل را بگيد شايد خود آقاي كشاورز جواب بدند :افسرده:!!!!!!
منم از بعد مشاهده پیغام اینکار رو کردم ولی باز به نتیجه نرسیدم , یک جستجوهایی در موردش کردم مثل اینکه مشکل از دی ال ال libeay32.dll و ssleay32.dll در کامپوننت Indy 9 هستش ولی مطمئن نیستم و هرچقدرم جستجو کردم تا ورژن دهش رو پیدا کنم و با اون ورژن تست کنم موفق نشدم.
منتظر جواب و کمک شما هستم جناب کشاورز. با تشکر

عقاب سیاه
جمعه 27 خرداد 1390, 12:58 عصر
من اين طور كه مي دونم اين دو تا dll را بايد كنار فايل پروژه تون بزاريد!

loo30fer
شنبه 28 خرداد 1390, 21:57 عصر
من اين طور كه مي دونم اين دو تا dll را بايد كنار فايل پروژه تون بزاريد!
گذاشتم ولی فایده نداشت.
همچنان منتظر کمک شما هستم جناب کشاورز

vcldeveloper
یک شنبه 29 خرداد 1390, 19:51 عصر
Project Project1.exe raised exception class EIdOSSLCouldNotLoadSSLLibrary with message 'Could not load SSL library.'. Process stopped. Use Step or Run to continue.

اون دو فایل DLL، فایل های مربوط به OpenSSL هستند. پیامی که دریافت می کنید به این خاطر هست که Indy 9 و Indy 10 از نسخه های متفاوتی از OpenSSL استفاده می کنند. دو فایلی که من در اون تاپیک قرار دادم، مربوط به Indy 10 هستند، اما Indy 9 نمیتونه از اون DLL ها استفاده کنه. باید در اینترنت دنبال دانلود فایل های OpenSSL برای Indy 9 باشید، و اونها رو با این دو DLL جایگزین کنید.

موفق باشید

imani1983
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 23:17 عصر
برای من هم این پیغام رو میده ؟؟
چی کار کنم ؟
---------------------------
Project1
Could not load SSL library.
OK