View Full Version : دادن لينك سايت به چند lable
mreza007
چهارشنبه 25 خرداد 1390, 19:00 عصر
همونطور كه از عنوان معلومه من با تايمر 5 تا ليبل ساختم كه هر 1 ثانيه ميرن و ميان ميخوام من پشتشون لينك گذاشتم اما همه لينك هاي ليبل ها ثابت هستند ميخوام لينها فرق كنند ميشه به من كمك كنيد ؟ :گریه:
mreza007
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 11:45 صبح
يعني تو اين سايت به اين بزرگي كسي نيست كمك ما كنه
pcdownload.bloghaa.com
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 14:20 عصر
چون سوالت را چپ راست میپرسی.
ميخوام من پشتشون لينك گذاشت
!!!!!!!!!!!!!!!!
اما همه لينك هاي ليبل ها ثابت هستند ميخوام لينها فرق كنند ميشه به من كمك كنيد ؟
توی سورسی که گذاشتی اثری از لینک نیست.اصلا منظورت از لینک چیه.
خواشا درست و حسابی و کامل سوال بپرس چون کسی حوصله ترجمه و تفسیر سوال کننده ها رو نداره.
اما فکر کنم منظورتو فهمیدم.
اگه منظورت اینه که با کد زیر :
Private Sub L_Click(Index As Integer)
ShellExecute a, b, c, d, e, f
End Sub
همه لیبل ها فقط یک کد را اجرا میکنن میتونی از متغیر ایندکس که گذاشته استفاده کنی:
Private Sub L_Click(Index As Integer)
Select Case Index
Case 0
ShellExecute a, b, c, d, e, f
Case 1
ShellExecute a1, b1, c1, d1, e1, f1
Case 2
ShellExecute a1, b1, c1, d1, e1, f1
End Select
End Sub
وقتی روی لیبل اول کلیک کنی ایندکسش برابر 0 هست و...
mreza007
جمعه 27 خرداد 1390, 01:35 صبح
ممنون از اينكه جواب داديد اما شما اگه اون برنامه رو اجرا كنيد و روي يكي از ليبل ها كليك كنيد مي فهميد منظور من از لينك چيه ؟ وقتي شما روي يه ليبل كليك مي كنيد براي شما سايت باز ميشه و همه ليبل ها يه لينك هستن و من ميخوام لينك هاشون فرق داشته باشه ؟ اميدوارم منظورم رو گرفته باشين
محسن واژدی
جمعه 27 خرداد 1390, 08:55 صبح
وقتي شما روي يه ليبل كليك مي كنيد براي شما سايت باز ميشه و همه ليبل ها يه لينك هستن و من ميخوام لينك هاشون فرق داشته باشه ؟
سلام علیکم
میتوانید آدرس وبسایت را در Tag و یا Caption لیبل قرار دهید که البته Tag ایده آل تر است
و در هربار که قصد تغییر لینک یکی از آنها را داشته باشید محتویات Tag را با آدرس جدید جایگزین کنید
نمونه زیر را بررسی کنید
موفق باشید
pcdownload.bloghaa.com
جمعه 27 خرداد 1390, 18:23 عصر
اما شما اگه اون برنامه رو اجرا كنيد و روي يكي از ليبل ها كليك كنيد مي فهميد منظور من از لينك چيه ؟ وقتي شما روي يه ليبل كليك مي كنيد براي شما سايت باز ميشه و همه ليبل ها يه لينك هستن و من ميخوام لينك هاشون فرق داشته باشه ؟ اميدوارم منظورم رو گرفته باشين
آقا منو بیخیال.خودت یبار همین فایلی را که اینجا گذاشتی دانلود کن و توشو ببین و لیبل هات هم کلیک کن اگه اثری از لینک یا سایت یا هر چی پیدا کردی.به ما هم خبر بده.
راه حلی که من گذاشتم روش ثابت هست یعنی در حین اجرا دیگه نمیتونی لینک ها رو تغییر بدی.واگه قصد تغییر لینک ها رو در حین اجرای برنامه را هم داری میتونی از روش mohsenvj جان استفاده کنی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.