PDA

View Full Version : مبتدی: کامپایل و لینک کردن در visual c++

f.h1375
چهارشنبه 25 خرداد 1390, 22:51 عصر
سلام دوستان
من برنامه نویسی در زبان سی رو می خوام شروع کنم ولی کامپایل ولینک کردن توی ++microsoft visual c رو بلد نیستم.
لطفا راهنماییم کنین.:گریه::ناراحت:
اگه کمکم نکنی معلوم میشه نمیتونی پیشرفت دیگران رو ببینی.

koobesh
یک شنبه 29 خرداد 1390, 00:28 صبح
سلام
شما منظورتون از کامپایل و لینک کردن چیه؟
اگه می خوای بر نامه ای رو که نوشتی ران کنی
تو ویژوال استودیو یه پروژه از نوع Win 32 و بعد Console Application بساز... برنامتو اونجا بنویس
و بعدش ران کن

saeed_cool68
شنبه 20 خرداد 1391, 12:04 عصر
سلام.مثل اینکه سوال من مربوط میشه به همین تاپیک پس همینجا مطرح میکنم.
من میخواستم برنامه ای رو که نوشتم خط به خط اجراش کنم که تو ویژوال استودیو 2010 کلید f10 این کار رو انجام میده.ولی مشکلی که هست اینه که قبلا یه صفحه ای میومد که مقدار متغیرهارو در هر خط نشون میداد(مثلا خط 5 برنامه a مقدارش 5 بوده بعد خط 10 شده 12) ولی الان چنین صفحه ای نمیاد و فقط صفحه cmd میاد.

zahmatkesh8519
یک شنبه 21 خرداد 1391, 00:18 صبح
سلام.مثل اینکه سوال من مربوط میشه به همین تاپیک پس همینجا مطرح میکنم.
من میخواستم برنامه ای رو که نوشتم خط به خط اجراش کنم که تو ویژوال استودیو 2010 کلید f10 این کار رو انجام میده.ولی مشکلی که هست اینه که قبلا یه صفحه ای میومد که مقدار متغیرهارو در هر خط نشون میداد(مثلا خط 5 برنامه a مقدارش 5 بوده بعد خط 10 شده 12) ولی الان چنین صفحه ای نمیاد و فقط صفحه cmd میاد.

یا break Point روی کد هات مقدار های متغییر ها می تونی ببینی یا ثابتشون کنی و با بار قبلی مقایسه کنی .
وقتی برنامه خطایی منطقی داره بهترین راه برای مسیریابی اجرای برنامه همین کاره .

saeed_cool68
دوشنبه 22 خرداد 1391, 21:37 عصر
سپاس از شما.
ولی با break point یه کم کار کردن سخته.اونی که مد نظر منه یه پنجره است که زیر برنامه اصلی هست و اسامی متغیرها به همراه value ذکر شده که تمامی متغیرها رو یکجا نشون میده که چه تغییری کردن.

#target
سه شنبه 23 خرداد 1391, 12:04 عصر
پنجره watch
در حین اجرای برنامه
Debug > Window > Watch > Watch 1 ..