ورود

View Full Version : هدفون بی سیم

hamidhws
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 03:25 صبح
سلام دوستان

میخواستم بدونم میشه مثلا 10 تا هدفون بی سیم رو به یه کامپیوتر وصل کرد؟
اگه جواب مثبته : فرض کنید برای هر هدفون میخوایم یه صدای متفاوت پخش بشه . آیا این کار شدنیه؟

با تشکر

JaguarXF
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 07:37 صبح
دوستان توجه کنند که پاسخگویی به این سوال!! نیازمند دانستن یک مقدمه ای هست از این قرار: http://barnamenevis.org/showthread.php?289318-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D9%87%D9%85%DA%86%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D8%9F-%28%D8%B1%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%B5%D8%AF%D8%A7%29

JaguarXF
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 07:40 صبح
سلام دوستان

اگه جواب مثبته : فرض کنید برای هر هدفون میخوایم یه صدای متفاوت پخش بشه . آیا این کار شدنیه؟

با تشکر

حالا فرض کنیم شد: تو از کجا میخواهی بدانی ویزیتور شماره هفت الان در کدام قسمت موزه تشریف داره و زیر کدام اثر هنری ایستاده که حالا هدفون بخواد براش متن رو پخش کنه؟ کم مونده یک سیستم GPS هم به کمر هم ویزیتور این موزه وصل کنیم که طرف رو رد یابی کنه
آی حال میده سه تا اتوبوس بچه از مدرسه بیاورند گردش علمی داخل این موزه.

salehbagheri
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 12:41 عصر

10 تا هدفون رو میشه با استفاده از آمپلیفایرها به یک کامپیوتر متصل کرد و همچنین میشه از طریق امکانات اون آمپلیفایر صدا رو فقط برای یک نفر یا چند نفر پخش کرد (تنظیمات خروجی) اما اینکه هر نفر یه صدای خاصی رو بشنوه یه خورده ... :متفکر:

hamidhws
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 14:35 عصر
حالا فرض کنیم شد: تو از کجا میخواهی بدانی ویزیتور شماره هفت الان در کدام قسمت موزه تشریف داره و زیر کدام اثر هنری ایستاده که حالا هدفون بخواد براش متن رو پخش کنه؟

فکر این قسمت شده دوست عزیز

10 تا هدفون رو میشه با استفاده از آمپلیفایرها به یک کامپیوتر متصل کرد و همچنین میشه از طریق امکانات اون آمپلیفایر صدا رو فقط برای یک نفر یا چند نفر پخش کرد (تنظیمات خروجی) اما اینکه هر نفر یه صدای خاصی رو بشنوه یه خورده ...
ممنون جناب salehbagheri عزیز

هدف من اینه : فرض کنید به 10 نفر هر کدام 1 هدفون داده ایم و حالا میخوایم در زمان هایی خاص برای هر کدام از آن 10 نفر صوتی پخش کنیم .شما چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟

البته چون اون اصوات از پیش تعیین شده است (یعنی مثلا کلا 20 صدای ضبط شده داریم) نظر من اینه که اصوات رو در mp3 player یا چیزی شبیه به اون بریزیم و به هدفون وصل کنیم. اما چیزی که هست میخوام از طریق کامپیوتر مرکزی اصوات رو مدیریت کنیم (یعنی اون اصوات رو کنترل کنم و تک تک اون mp3 player ها و اصوات داخل اونا رو مدیریت کنم که فلان موقع فلان صوت از فلان mp3 player پخش بشه) برای همین فکر نکنم mp3 player همچین قابلیتی داشته باشه . یه سخت افزار که همچین قابلیتی داره بهم معرفی کنید بی زحمت

با تشکر

FastCode
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 15:02 عصر
aplay , ffplay توی لینوکس این امکان رو دارند و کد باز هستن.میتونید سورس کد هاشون رو ببینید.
vlc هم این امکان رو داره ولی compile کردنش تحت ویندوز واقعاً سخت تر از چیزیه که میشه فکرش رو کرد.توی لینوکس که برای من ۲ ساعت طول کشید تا همه reference ها رو آماده کنم.سایتش میگه توی ویندوز سختتره.
سیستمی که قراره ۱۰ تا فایل صوتی رو همزمان پخش کنه فکر نمیکنم بخواد وظیفه دیگه ای انجام بده که مانع استفاده از لینوکس بشه.

به NFC فکر کردید؟
البته نمیدونم هدفونش هست یا نه ولی باید جالب باشه.