PDA

View Full Version : Update نرم افزار كه در اختيار كاربران قرار دارد

ariobarzan
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 08:10 صبح
با سلام
من يه برنامه براي كاربران يه شبكه محلي در يك شركت بزرگ نوشتم كه فايل exe اون رو روي كلاينت هاي زيادي كپي كردم و در حال استفاده هست . مشكل اينه كه وقتي ور‍ژن جديد تهيه ميشه بايد روي تك تك كامپيوتر ها در شبكه ورژن جديد كپي بشه كه خيلي وقت گيره
چه راه حلي هست كه نرم افزار قابليت آپديت شدن توسط كاربر رو داشته باشه( البته اگه نسخه جديد وجود داشته باشه.)
من توي بانك اس كيو ال يه فيلد براي تعيين ورژن نرم افزار در نظر گرفتم كه برنامه در شروع كار اين فيلد رو ميخونه و با ورژن خودش مقايسه ميكنه اگه كمتر بود به كاربر پيام ميده كه بايد از آخرين نسخه استفاده كنه و بعد با كپي آخرين نسخه ديگه اين پيام رو نمي بينه .
تعيين آخرين نسخه (مقدار قرار گرفته در اين فيلد) هم به كمك نرم افزار مديريتي كه دست مدير سيستم هست تعيين ميشه.
حالا من ميخوام اين كار اتوماتيك بشه يعني خود نرم افزار آخرين نسخه رو در اختيار كاربر بزاره
ممنون

Felony
جمعه 27 خرداد 1390, 11:37 صبح
همین دیروز پکیج psTools رو به یکی از کاربران معرفی کردم : http://barnamenevis.org/showthread.php?291725-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%B3%DB%8C%D8%B1-Share-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C

میتونید فایل آپدیت رو برای سیستم های کلاینت ارسال کنید .

ar_mokhtari
یک شنبه 29 خرداد 1390, 16:04 عصر
درود و عرض ادب
من هم برنامه با مشخصات شما رو تو يك شركت با 7 كلاينت دارم. اما براي همه كلاينت ها از Shortcut استفاده كردم نه exe. بدين ترتيب فقط يك بار فايل exe آپديت بشه همه آخرين ورژن رو استفاده ميكنن. شما با shortcut مشكل داشتي؟

ariobarzan
پنج شنبه 09 تیر 1390, 22:04 عصر
با تشکر از توجه شما
منظور شما اینه که یک فولدر روی شبکه Share بشه و فایل روی اون باشه و همه کاربر ها اونو اجرا کنند؟

- آیا وقتی تعداد کاربر ها زیاد باشه مشکلی پیش نمی آد؟
- در صورتی که فایل توسط کاربران در حال استفاده باشه آیا میشه اونو پاک کرد و فایل جدید رو جای اون گذاشت؟

hp1361
جمعه 10 تیر 1390, 09:00 صبح
با سلام

من یه سوال دیگه ای در این رابطه داشتم:آیا آبدیت نرم افزار به معنی اینه که تمام فایل اجرایی که در نسخه جدید اماده شده باید دانلود بشه؟آیا نمیشه طوری برنامه اپدیت رو نوشت که فقط تغییرات جدید به فایل اجرایی الحاق بشن؟

ممنون

Felony
جمعه 10 تیر 1390, 11:25 صبح
با سلام

من یه سوال دیگه ای در این رابطه داشتم:آیا آبدیت نرم افزار به معنی اینه که تمام فایل اجرایی که در نسخه جدید اماده شده باید دانلود بشه؟آیا نمیشه طوری برنامه اپدیت رو نوشت که فقط تغییرات جدید به فایل اجرایی الحاق بشن؟

ممنون
بله میشه ، باید قسمت هایی که قراره به روز رسانی بشن از فایل اجرایی برنامه مستقل باشن ، مثلا داخل DLL پیاده سازی بشن و برای به روز رسانی فایل DLL رو دانلود کنید و جایگزین DLL فعلی کنید .

hp1361
جمعه 10 تیر 1390, 11:53 صبح
بله میشه ، باید قسمت هایی که قراره به روز رسانی بشن از فایل اجرایی برنامه مستقل باشن ، مثلا داخل DLL پیاده سازی بشن و برای به روز رسانی فایل DLL رو دانلود کنید و جایگزین DLL فعلی کنید .

سلام مجدد

خوب فرض کنیم من به برنامه ام یه فرم اضافه کردم.ایا این فرم درون فایل اصلی برنامه قرار میگیره یا میشه طوری پیاده سازیش کرد که درون دی ال ال هم قرار بگیره؟

Felony
جمعه 10 تیر 1390, 13:36 عصر
ایا این فرم درون فایل اصلی برنامه قرار میگیره یا میشه طوری پیاده سازیش کرد که درون دی ال ال هم قرار بگیره؟
میشه داخل DLL هم پیادش کرد .

ar_mokhtari
شنبه 11 تیر 1390, 10:06 صبح
با تشکر از توجه شما
منظور شما اینه که یک فولدر روی شبکه Share بشه و فایل روی اون باشه و همه کاربر ها اونو اجرا کنند؟

- آیا وقتی تعداد کاربر ها زیاد باشه مشکلی پیش نمی آد؟
- در صورتی که فایل توسط کاربران در حال استفاده باشه آیا میشه اونو پاک کرد و فایل جدید رو جای اون گذاشت؟

دقیقاً، یک فولدر Share میشه و شما همه Shortcutها رو از اون استفاده میکنید و برای 10 تا 15 کلاینت تجربه من میگه مشکلی از لحاظ سرعت نخواهید داشت. برای جایگزینی هم اگر در حال استفاده حتی یکی از یوزرها باشه شما اجازه Replace رو نخواهید داشت. در این موارد من اسم فایل اجرایی (در حال استفاده) رو Rename میکنم و بعد فایل جدید رو در همون پوشه کپی میکنم تا هر کاربری بعد از یکبار باز و بسته کردن exe (هر زمان) از فایل جدید استفاده میکنه. حالا این بستگی به شما داره ... اگر کار با حساسیت بالا و تغییرات زود به زود در دست طراحی دارید حتماً به سراغ Dllهای کنار برنامه برید همونطور که جناب تاجیک فرمودند.
موفق باشید