View Full Version : گفتگو: دلیل افت کیفیت سایت برنامه نویس در بخش asp.net بنظرتون چیه؟
spotlight00
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 13:11 عصر
مدیران بخش asp.net
رایگان بودن استفاده
رفتن اعضای فعال از این قسمت
تخصص اعضای ادمین در قفل و حذف پست های شیطانی
تعداد زیاد تاپیک های تکراری
راه حل های خودرا برای بهتر شدن این قسمت بنویسید
افت کیفیت را میتوان از تعداد پاسخ های داده شده به ازای هر تاپیک در سالهای گذشته و اکنون متوجه شد
raziee
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 14:11 عصر
مدیران بخش asp.net
مدیران بخش مسئولیت اجرای قوانین سایت را بر عهده دارند. نه مسئول پاسخگویی به سوالات!!
رایگان بودن استفاده
این سایت از ابتدا رایگان بوده.
ممکنه بعضی از کاربران به دلیل مشکلات و گرفتاری های شخصی مدتی رو در انجمن نباشند ولی کاربران فعال این تالار کم نیستند.
بستگی داره که شما تعریفتون از کاربر فعال چی باشه؟
اینکه یه کاربری بیاد و به همه ی تاپیک ها پاسخ بده؟
و یا اینکه فعالیت در جهت بهبود سایت داشته باشه؟
مثلا یه کاربری میاد و پستی که قوانین رو رعایت نکرده گزارش تخلف میده.
تخصص اعضای ادمین در قفل و حذف پست های شیطانی
مدیران بیکار نیستند و یا با کسی خصومت شخصی ندارند که تاپیک ها رو قفل یا حذف کنند.
حتما اون تاپیک خلاف مقررات سایت بوده.
تعداد زیاد تاپیک های تکراری
قبول دارم که تاپیک های تکراری زیاد شدند.
فکر میکنید این موضوع به خاطر چه چیزی هست؟
به غیر از اینکه من و شما به عنوان یک کاربر به جای کمی جستجو و تحقیق اولین کاری که میکنیم اینه که بیایم و تاپیکی رو باز کنیم و بگیم مثلا من میخوام Url Rewritng انجام بدم چجوریه؟
تو ماه گذشته ببینید چند تاپیک مشابه دیده میشه؟
این فقط و فقط به خاطر خود اعضاء هست.
راه حل های خودرا برای بهتر شدن این قسمت بنویسید
افت کیفیت را میتوان از تعداد پاسخ های داده شده به ازای هر تاپیک در سالهای گذشته و اکنون متوجه شد
در این مورد؛ وقتی مثلا بنده میام و تاپیکی از شما رو میبینم با عنوان "کدام سرور ایرانی فناوری لینک linq پشتیبانی میکند؟ (http://barnamenevis.org/showthread.php?291352-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-linq-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%AF%D8%9F)" که چند تن از کاربران پاسخ مناسب و صحیح به شما دادند خوب دلیلی نداره که پست اضافه ای رو بزنم حالا شما بیا و بیغام خصوصی در این مورد بزارید.
در آخر : به جای اینکه هر کاربر بعد از حذف/قفل شدن تاپیکی که ایجاد کرده بود( به دلیل عدم رعایت مقررات) بیاد و تاپیکی رو باز کنه با عناوینی شبیه به:
چرا تاپیک من حذف شد؟
عنوان مناسب بلد نسیتم ، چرا تاپیک حذف شد؟
نظر شما در رابطه با عملکرد مدیران چیه؟
چرا سطح علمی پایین اومده؟
دلیل افت کیفیت سایت برنامه نویس در بخش asp.net بنظرتون چیه؟
اول مقررات سایت رو بخونه.
عنوان مناسب برای سوالش پیدا منه.
کمی جستجو کنه
و.....
مطمئنا کیفیت این تالار بالاتر میره.
شاد و پیروز باشید.
clover
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 21:33 عصر
این بخش اشباع شده، دیگه نیاز زیادی به پاسخ گویی نیست، جستجو در بیشتر موارد کارسازه، اخیرا سوالات هم به شدت تکراری و سطحی شدن.
Mostafa_Dindar
جمعه 27 خرداد 1390, 00:29 صبح
تعداد زیاد تاپیک های تکراریسلام ، من تنها در این مورد پاسخ میدم ، چون در باقی موارد برادر رضیئی پاسخ کاملی دادند و من از ایشون متشکرم .
علت اینکه پستهای تکراری رو حذف نمیکنم به این خاطر هست که از زمان ارتقا به نسخه vBulletin Version 4.0.8 متاسفانه جستجوی فارسی سایت کارایی خوشو از دست داده و بعضا پستهای خودم رو هم نمیتونم پیدا کنم . در این حالت چاره ای ندارم که پستهای تکراری و فاقد محتوای فنی رو که روز به روز هم بر تعداد اونها افزوده میشه رو حذف نکنم . امیدوارم مدیریت برای این مورد تدبیری کرده باشند.
از شما کاربران عزیزی که قوانین فعالیت در انجمن را رعایت میکنید متشکریم .
FastCode
جمعه 27 خرداد 1390, 01:04 صبح
من شخصاً یک دلیل دیگه هم میبینم.
وقتی من مثلاً توی سایتی مثل stackoverflow میخوام پاسخ ارسال بکنم اگر یک کلمه از سوال رو متوجه نشم یا املای یک کلمه از چیزی رو که میخوام بنویسم به خاطر نیارم از کارم صرف نظر میکنم چون اونجا جامعه به پاسخ شما رای میده و بعد ۵ دقیقه ۳ تا downvote میگیرید.
وقتی هم که یک جواب نا مربوط میبینم حتماً از گزینه downvote استفاده میکنم.
این کار باعث میشه هم کسی که پاسخ رو نوشته و هم نفر بعدی که میخوندش متوجه بشه که یک ایرادی داره. حالا میتونه غلط املایی باشه یا اصلاً موضوع رو برعکس توضیح داده باشه..
تا اونحایی که یادمه مدیران یک شب خواب هفت upvote و هفت downvote رو دیدن و سایت هک شد.برای همین این امکان رو حذف کردن.(من واقعاً نفهمیدم چرا حذف شد.)
یادمه توی همین سایت وقتی یک نفر یک چیز اشتباه مینوشت, ۳ ۴ تا downvote که میگرفت, توی پاسخش تجدید نظر میکرد.
raziee
جمعه 27 خرداد 1390, 01:39 صبح
FastCode عزیز متاسفانه در زمانی که امکان Vote وجود داشت این موضوع دیده میشد که برخی کاربران بدون توجه به متن پاسخ و صرفا با توجه به کاربر Vote میدادند.
مشکل اینجا بود که مثلا من چون از شخص شما به هر دلیلی خوشم نمیومد به تمام پست های شما Down-vote میدادم.
این موضوع باعث میشد که کاربران دیگه بیشتر به اشتباه بیفتند. چون مثلا چون پاسخی که صحیح بود 10 نمره منفی داشت و اون پست خونده نمیشد.
فکر میکنم به این دلایل بود که این امکان از سایت حذف شد.
اما یک موضوع دیگه ای رو هم بد نیست به یاد داشته باشیم.
اگر تاپیکی رو باز و سوالی رو مطرح میکنیم و کاربران دیگه پاسخ هایی رو میدند به پاسخ های داده شده دقت کنیم. به پاسخ ها اهمیت بدیم و اگه فرد پاسخ دهنده گفته که به فلان لینک مراجعه کن ، لینک داده شده رو بخونیم. اگر گفته شده بود که در مورد فلان چیز تحقیق کن کمی تحقیق کنیم.
چندین بار برای خود بنده اتفاق افتاده که با تاپیکی جواب داده باشم و لینک معرفی کرده باشم اون وقت کاربر دوباره همون سوال ها رو میپرسه به دلیل اینکه به پاسخ داده شده اهمیت نداده و با دقت نخونده.
به نظرم این موضوع میتونه خیلی از پست های درون یک تاپیک رو حذف کنه.
شاد و پیروز باشید.
FastCode
جمعه 27 خرداد 1390, 02:31 صبح
FastCode عزیز متاسفانه در زمانی که امکان Vote وجود داشت این موضوع دیده میشد که برخی کاربران بدون توجه به متن پاسخ و صرفا با توجه به کاربر Vote میدادند.
مشکل اینجا بود که مثلا من چون از شخص شما به هر دلیلی خوشم نمیومد به تمام پست های شما Down-vote میدادم.
این موضوع باعث میشد که کاربران دیگه بیشتر به اشتباه بیفتند. چون مثلا چون پاسخی که صحیح بود 10 نمره منفی داشت و اون پست خونده نمیشد.
فکر میکنم به این دلایل بود که این امکان از سایت حذف شد.
اما یک موضوع دیگه ای رو هم بد نیست به یاد داشته باشیم.
اگر تاپیکی رو باز و سوالی رو مطرح میکنیم و کاربران دیگه پاسخ هایی رو میدند به پاسخ های داده شده دقت کنیم. به پاسخ ها اهمیت بدیم و اگه فرد پاسخ دهنده گفته که به فلان لینک مراجعه کن ، لینک داده شده رو بخونیم. اگر گفته شده بود که در مورد فلان چیز تحقیق کن کمی تحقیق کنیم.
چندین بار برای خود بنده اتفاق افتاده که با تاپیکی جواب داده باشم و لینک معرفی کرده باشم اون وقت کاربر دوباره همون سوال ها رو میپرسه به دلیل اینکه به پاسخ داده شده اهمیت نداده و با دقت نخونده.
به نظرم این موضوع میتونه خیلی از پست های درون یک تاپیک رو حذف کنه.
شاد و پیروز باشید.
خب.من هنوز این کار غیر خردمندانه رو که شما الان توضیح دادید انجام نداده بودم.و همیشه سعی کردم به محتوا نگاه کنم.
تنها جایی که یادمه این اتفاق زیاد می افتاد بخش اخبار بود.اون روزهایی که دعوا میشد.تا ساعت ۵ صبح هممون بیدار میموندیم تا پست های ۵ صفحه ای بخونیم.یادش به خیر.
به نظر من اگر درصد کمی از افراد هم درست رفتار کنند بقیه تشویق میشن.
mmd2009
شنبه 28 خرداد 1390, 03:50 صبح
با سلام.
یکی از مهمترین دلایل افت بعضی از انجمن این بوده که واقعا اکثر کاربران مصرف کننده شدن و کسی برای پیشرفت سایت کار خاصی نمیکنه. جدیدا مد شده تو سایت کل میندازن واسه اینکه ببینن کی بیشتر از کی حالیشه که واقعا اونجاست که ادم خندش میگیره که میبینه همه(اکثریت) روزی که با این سایت اشنا شدن شاید چیزی بلد نبودن و الان بعد از سال ها چیزی رو که از این سایت به ارث بردن رو اینجا پز میدن و به این توجه نمیکنن که یه روزی اونها هم چیزی بارشون نبوده و کسایی که اونا الان به تمسخر میگیرن در اینده به همون اندازه و شاید بیشتر از اون کسی که میدونه بدونن. به قول معروف نادان ترین انسان کسی هست که میگه میدونم.
در هر صورت ارزوی قلبی اکثر بچه های این سایت ( مثل خودم من) اینه این سایت به درجه علمی فوق العاده ای برسه مثل اکثر سایت های خارجی که واقعا فقط تلاش همه اعضا رو میپذیره و نه تنها مدیران...
Vahid_moghaddam
شنبه 28 خرداد 1390, 17:36 عصر
اینکه چرا این سایت مثل stack overflow نیست، فقط تقصیر مدیران سایت نیست... من با این مشکل روحیه مصرف کنندگی موافقم... مصرف کننده ای که کد حاضر و آماده می خواد...مصرف کننده ای که باید پروژه تحویل بده.. البته این مشکل این سایت نیست...مشکل برنامه نویسیه...تو چند روز گذشته، شرکتی که توش کار می کنم قصد استخدام داشت...افرادی برای مصاحبه اومدن و با اینکه تجربه کاری داشتند، اطلاعاتشون واقعا پایین بود... و یه یخشی از این مشکل بر می گشت به مدیر پروژه ها و برنامه نویس های ارشد. در هر حال به عقیده من هر وقت این روحیه در جا زدن، لقمه آماده خواستن، و باری به هر جهت کاری رو انجام دادن، از محیط های آموزشی و کاری ما بره، این سایت هم می شه یه سایت مرجع حسابی.
amirjalili
سه شنبه 31 خرداد 1390, 16:40 عصر
به نظر من همین مصرف گرایی باعث این شده که فعالیت دوستان با تجربه کمتر بشه.
ببینید من چند سال میدیدم که بچه ها دائم میپرسیدن این خطا یعنی چی؟!
بالاخره بنابر این شد که من یه پست درست کنم با عنوان "مرجع کامل خطا ها و باگ ها".
از بچه ها خواستم بهم کمک کنن که این تایپیک تکمیل بشه. الان تقریبا یک سال از شروع اون تایپیک فکر کنم گذشته. بجز 2-3 تا پست هیچ پست دیگه ای برای کمک ارسال نشد. الان نزدیکه 100 تا خطا توضیح داده شده که گیر آوردن علت کامل این خطا ها خیلی وقت ها وقت زیادی از من گرفته. بعد ها با خودم گفتم بی خیال. خودم کاملش میکنم اما دیگه اون شور و هیجان روز اول رو نداشتم. حالا اگه این مصرف گرایی نبود در عرض 2-3 ماه شاید این کار یک ساله انجام میشد.
بعد علاوه بر مصرف گرایی من چیز دیگه ای که در سایت های ASP.NET و STACKOVERFLOW دیدم این بود که مثلا اگه یه نفر وقتی یه سوالی میپرسید بالاخره یه نتیجه ای از اون بحث ارائه میشه تو اون تایپیک. فرضا فرد به یک مشکلی برخورده. حتی اگه هیچ کس جوابی نمیداد اگه فرد خودش به جواب میرسید , میومد میگفت مشکل چطوری حل شد.
این کار هم به ندرت در سایت دیده میشه.
بعدش هم وقتی لینک میدی بخصوص یه سایت خارجی, انگار به دوستان فحش دادی. اصلا حاضر نیستن خودشون یه پیگیری بکنن.
نهایتا به نظر من یه چیزی مثل همین رای دادن باید باشه و اگه فرد رای منفی زیاد آورد تا یه مدت نتونه تو سایت فعالیت کنه.
بعدش هم هدف برخی از دوستان این شده که رنگ ستاره هاشون رو عوض کنن. حالا انگار جایزه میدن اگه یکی طلایی باشه.واسه همین پست های الکی میدن. میبینی طرف از هر 10 تا پست 5 تا پست غیر فنی داره.
اینا نظر من بود. همین ها باعث شده منی که هر روز اولین صفحه ای که باز میکردم صفحه این فروم باشه الان اینطور راحت هستم که بیشتر با اجنبی ها دوستی کنم و عطای زبان فارسی رو به لقاء ش ببخشم.
returnx
سه شنبه 31 خرداد 1390, 17:34 عصر
نهایتا به نظر من یه چیزی مثل همین رای دادن باید باشه و اگه فرد رای منفی زیاد آورد تا یه مدت نتونه تو سایت فعالیت کنه.
من با این نظر کاملا موافقم ...
اگه یکم قانون های سخت گیرانه تری وضع بشه برای فروم میتونه به قانونمند تر شدن فروم کمک کنه...
البته نه خیلی سخت باشه که باعث محدود شدن فعالیت های کاربرا بشه...
fakhravari
دوشنبه 09 آبان 1390, 03:24 صبح
شنبه 14 آبان 1390, 14:26 عصر
به نظر من مهمترین دلیل بروز این مشکل پر مشغله بودن اعضای فعال این قسمت است.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.