PDA

View Full Version : راهنمایی برای دوستانی که میخوان تابستون رو صرف یادگیری یک زبان برنامه نویسی کنند

Rejnev
پنج شنبه 26 خرداد 1390, 22:35 عصر
سلام...،
زیاد به نوشته های جدید سر نمیزنم، اما هر دفعه یک پست در مورد اینکه چه زبانی رو یاد بگیرم یا کدوم از کدوم بهتره و ... رو میبینم.
من نظرات شخصی خودم رو میذارم، و به دنبالش دلیل هم میارم، دوستان هم هر کدوم هر زبانی رو دوست دارند و بهش تخصص دارن ذکر کنند و مزایا و معایبش رو هم بگن و همینطور ذکر کنند که با اون زبان بیشتر چه نوع برنامه هایی نوشته میشه...
فقط لطفا اینجا جنگ و دعوا رو با بحث های بیهوده و بی سرانجام شروع نکنید...

زبان پیشنهادی من که روی اون تقریبا تخصص هم دارم، سی شارپ هست.

توسط مایکروسافت توسعه داده میشه و جزو پرطرفدارترین زبانهای برنامه نویسی در توسعه سریع نرم افزاریه.
اصولا برای این که برنامه های نوشته شده به زبان سی شارپ بر روی سیستم عامل ویندوز کار کنند، نیاز به نصب دات نت فریم ورک برروی ویندوز مقصد است. اما نگران نصب اون نباشید، چون ویندوزهای 7 و ویستا به صورت پیشفرض اون رو نصب دارند و برای نصب بر روی سیستم عامل xp هم تنها نیاز به نصب pack دات نت فریم ورک است. بعد از اون برنامه به راحتی قابل اجرا خواهد بود. بعضی ها نمیدونم چرا نصب دات نت یا وابستگی به اون رو کابوس میدونن!!! در حالی که تا به حال برای من مشکل خاصی نداشته، بلکه خیلی مواهب رو هم همراه داشته.
در مقابل امکاناتی که این فریم ورک در اختیار طراح قرار میده، نصب اون چیزی نیست.
برنامه های سی شارپ (و کلا وابسته به دات نت فریم ورک) محدود به اجرا بر روی خانواده ویندوز هستند.
طیف نرم افزارهای ویندوزی مثل برنامه های کار با پایگاه داده ها، برنامه های تحت شبکه، برنامه های اداری، برنامه های سودمند و... و همچنین اپلیکیشنهای تحت وب، مثل وبسایتهای پویا (ASP)، و برنامه های با واسط کاربری پیشرفته WPF، برنامه نویسی برای ویندوز موبایل و... قابل پیاده سازی با این فریم ورک و زبان سی شارپ می باشند.
برای برنامه نویسی به این زبان، IDE بسیار پیشرفته ویژوال استودیو وجود داره که از لحاظ کارایی در سطح خیلی بالا و مطلوبی قرار داره.
از دیگر امکانات پیشرفته این زبان، که نشان از توسعه خردمندانه و کاربردی توسط تیم توسعه دهنده این زبان داره، سینتکس LINQ است که به این زبان اضافه شده و کار با مجموعه داده ها از هر نوعی رو بسیار تسهیل کرده.
به عنوان کوچکترین مثال از LINQ: مثلا برای به دست آوردن اعداد کوچکتر از 10 در یک آرایه از اعداد، نیازی نیست کد جستجو و یافتن و اضافه کردن به آرایه نتیجه رو بنویسید، بلکه تنها با یک تابع و یک عبارت، در نصف خط، حاصل بالا به دست خواهد آمد.
چون تخصص خودم بیشتر پایگاه داده ها و امکانات سی شارپ در اون زمینه هست، در موارد دیگه که تخصص کافی ندارم، زیاد وارد نمیشم.
اگه دوستان سوالی دارن، در میوون بذارن تا اگه تونستم جواب بدم... (کار دارم وگرنه تا صبح ادامه میدادم!)
با تشکر
-----------
آخرین فریم ورک دات نت نسخه 4 هست که هنوز از امکاناتش استفاده نکردم،
Visual studio 2010 هم آخرین IDE این مایکروسافت برای توسعه برنامه های دات نتی هست.
برای شروع میتونید از Visual Studio 2005 استفاده کنید که به همراهش دات نت 2 رو داره.
بعد از تسلط به اون میتونید از امکاناتی که در دات نت 3.5 اضافه شده مثلا LINQ و عبارات لامبدا و Extension method ها، ساخت برنامه های WCF و WPF و ... بهره ببرید.
-----------
دوستان دلفی و جاوا کار هم لطفا امکانات زبان مورد علاقشون رو بذارن،
باز هم میگم، لطفا مقایسه نکنید...

JaguarXF
جمعه 27 خرداد 1390, 08:02 صبح
IDE بسیار پیشرفته ویژوال استودیو وجود داره که از لحاظ کارایی در سطح خیلی بالا و مطلوبی قرار داره.

همین دیروز بعد از هفت ساعت کار یک سری کنترل رو روی یک فرم کپی-پیست کردم ..به لیف یک باگ هنگ کرد . کل فایل دیزاینر رو چنان داغون کرد که دیگه قابل بازیابی نیست. باید از اول روش کار کنم. :گریه:

eshpilen
جمعه 27 خرداد 1390, 11:07 صبح
بعضی ها نمیدونم چرا نصب دات نت یا وابستگی به اون رو کابوس میدونن!!! در حالی که تا به حال برای من مشکل خاصی نداشته، بلکه خیلی مواهب رو هم همراه داشته.
در مقابل امکاناتی که این فریم ورک در اختیار طراح قرار میده، نصب اون چیزی نیست.
من روی سه تا سیستم تلاش کردم نصبش کنم.
روی یکی از اونا چند ساعت نصبش طول کشید و در این مدت دمار از روزگارم درآورد چون مدام پیام میداد که درایو سی جا نداره و منم کلی از فایلها و برنامه هام رو آنیستال یا دلیت کردم. اینقدر اعصابم خورد شده بود و سیستم کند کار میکرد که خیلی هاش رو بجای آنیستال دلیت کردم! بعد تازه چشمتون روز بد نبینه آخرش هم نصب نشد و فضا کم اومد.

روی یکی دیگه هم به همین ترتیب.
مشکل بیشتر فضای درایو سی هست. حجم دات نت خیلی زیاده و هرکاری بکنید و حتی سعی کنید در درایو دیگری تشکیلاتش رو نصب کنید بازم حتما باید حجم زیادی رو در درایو سی داشته باشه و چیزایی توش کپی و نصب کنه.

و روی یکی دیگه هم مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم. چون دات نت 4 روی XP SP2 نصب نمیشه. البته با ترفندی میشه زور چپون کرد ولی بهرحال تضمینی نیست که فردا باعث نقص و باگ نشه (در یکی از فرومهای خارجی سوال کردم گفتن بعضی نقصها و باگهای خاصی داره روی SP2). خلاصه نسخهء 4 دات نت ویندوز ایکس پی SP2 رو ساپورت نمیکنه.

حالا اینا مشکلاتی هست که چند سال دیگه که ویندوزهای 7 و بعدی ها جایگزین بیشتر ویندوزهای ایکس پی فعلی بشن حل میشن (اگر اون موقع هم آپدیت با یه پک نخواد البته - چون ممکنه دات نت بازهم به سرعت تغییر کنه). ولی بهرحال الان وجود دارن و نمیشه گفت وجود ندارن. بخاطر چنتا برنامهء کوچک و ساده باید کل این فریمورک رو نصب کنه کاربر. مشکل فضای هارد. مشکل نسخهء ویندوز. مشکل زمان زیادی که صرف میکنه. اگر دات نت رو نداشته باشه باید بره سی دیش رو بخره یا با اینترنتی که سرعتش بقدر کافی بالا باشه دانلودش کنه (که اونم زمان و دردسر خودش رو داره و برای کاربر عادی انتظار زیادی و کار سختی هست) وگرنه برنامهء شما باید خودش روی سی دی (یا DVD؟) باشه و دات نت هم همراهش. اگر واسه دانلود بذاری که نمیتونی کل فریمورک دات نت رو هم همراهش بذاری توی فایل زیپ!!

تازه نمیدونم واقعا این ویندوز XP محبوب که فکر کنم سرعتش بهتر از 7 هست و روی سخت افزارهای قدیمی تر و ضعیف تر بهتر کار میکنه کی بخواد آمارش بقدر کافی کم بشه.

eshpilen
جمعه 27 خرداد 1390, 12:46 عصر
البته در اینکه با اطمینان خوبی میشه گفت دات نت بخش بزرگی از آیندهء اپلیکیشن نویسی روی ویندوز رو در اختیار میگیره شک چندانی ندارم.
دات نت تمام عوامل لازم برای جا افتادن و گرفتن قاچ خودش از دنیای برنامه نویسی اپلیکیشن رو داره. میکروسافت، ویندوز، و ضمنا ویژگیها و امکانات سطح بالای خودش و فناوریهای نو یا پیشرفته با مزیت های چشمگیر که درش هست.

ولی اینطور هم نیست که واقعیت ها رو نبینیم.
دات نت الان مشکل نصب رو داره بهرحال.
و هنوز زبان و فریمورک های دیگه مزایای خودشون رو دارن و اینطور که میگن (من خودم تست نکردم و ندیدم) در بعضی کاربردها سرعت دات نت کافی نیست.
در آینده هم بهرحال بنظر من دات نت باید در کنار بقیهء ابزارها و زبانها و فریمورک های برنامه نویسی باقی بمونه، نه اینکه کاملا جای همهء اونا رو بگیره.
بخصوص آلترناتیوهای آزاد/بازمتن و مستقل از پلتفرم بنظر بنده خیلی مهم هستن و خواهند بود و درکل به نفع همه هست که این تنوع و استقلال حفظ بشه.

Rejnev
جمعه 27 خرداد 1390, 18:23 عصر
ممنون از همگی،
ظاهرا کابوس ها باز شروع شد! نصب دات نت فریم ورک و ویژوال و ...!!! :قهقهه:
دوستان فقط ایراد میگیرن، کسی پیشنهاد درست درمونی نداد. اگه قرار بر ایراد گرفتن باشه، من هم میتونم از برنامه های متن باز، دنیای ایراد لیست کنم...
به هر حال نمیدنم چرا این مشکلات برای من پیش نیومده!
این تاپیک سعی داره تا یک خط راهنما برای کسانی باشه که میخوان یک زبان رو برای تعطیلات تابستون کار کنند.
در شروع کار هیچ آموزگاری دانشجو رو از مشکلاتش دلسرد نمیکنه.
بیاید حق انتخاب رو به خواننده بدیم. بحث های اینطوری هیچوقت به نتیجه نمیرسه و نخواهد رسید، چون هر کس خودش رو بر حق میدونه.

eshpilen
جمعه 27 خرداد 1390, 22:05 عصر
ببین شما یه تعصب خاصی داری. ما فقط تجربه های خودمون رو گفتیم که برخلاف تجربهء شما بوده. چه ربطی به ادعای برحق بودن یا نبودن داره؟
ضمنا چیزایی که گفتیم مگه غیرواقعی هستن؟ مثلا عدهء زیادی از کاربران از ویندوز ایکس پی استفاده نمیکنن؟ عدهء زیادی SP2 نداران؟ دات نت 4 برای SP2 ساپورت میشه؟ درایو سی همه بقدر کافی جا داره؟ حجم دات نت کمه؟ خیلی سریع نصب میشه؟

Web.Designer01
جمعه 27 خرداد 1390, 23:02 عصر
ویرایش شد...

JaguarXF
شنبه 28 خرداد 1390, 08:30 صبح
IDE بسیار پیشرفته ویژوال استودیو وجود داره که از لحاظ کارایی در سطح خیلی بالا و مطلوبی قرار داره.

اگر تنها یک بار لازم شده بود از یک Diff Tool مثل Beyond Compare, Winmerge, .. استفاده کنی این حرف رو نمی زدی.
این لامصب خودش به اختیار خودش ترتیب تعریف ایونت ها و... در دیزانر رو هم هر دفعه عشقش کشید به هم میریزه .. بیچاره EClipse از این اداها درنمیاره سرمون

JaguarXF
شنبه 28 خرداد 1390, 08:31 صبح
این تاپیک سعی داره تا یک خط راهنما برای کسانی باشه که میخوان یک زبان رو برای تعطیلات تابستون کار کنند.

Spring یاد بگیرند.

OSTADINA
شنبه 28 خرداد 1390, 14:37 عصر
اطلاعات ندید بهتره تا اینکه غلط اطلاعات بدید !
" مایکروسافت سریع ترین در طراحی نرم افزاره ! "

مایکروسافت اصلا خداست. دیگه بقیه زبان ها و ... رو ول کنید بیوفتید رو مایکروسافت !!

من پیشنهاد میکنم دوستان تا میتونن از مایکروسافت و ... فاصله بگیرن.
این همه پلتفرم و ... !

اگر هر کسی قرار باشه زبان تخصصی خودش رو بگه !

نمیشه گفت شما بیا فلان زبان رو یادبگیر چون طرفدار داره و ... !

هرکسی برنامه نویسی رو با هدف خاصی یاد میگیره.

یکی میخواد بزنه تو کار وب ( php از نظر من ! )
و ...

فقط بستگی به خودتون داره.

ببینید میخواید در چه زمینه ای فعالیت کنین، بزنین تو کار زبان های مربوط بهش.

اینکه بدونید کدوم زبان ها مربوط به اون حیطه هستن، با یه برنامه نویس یا متخصص کامپیوتر حرف بزنین

Rejnev
شنبه 28 خرداد 1390, 17:02 عصر
دیشب از مدیر تالار تقاضای حذف و یا قفل کردن تاپیک رو دادم چون عملا از پست دوم به بعد بحث منحرف شد، اما ظاهرا هنوز اقدامی نشده و یا صلاح ندیدن...
راستش حال و حوصله بحث بی خودی با رمان نویسها و بعضی ها که نمیدونم از کجا نقل قول درمیارن و برخی که به نیمه خالی لیوان خیره شدن رو ندارم.
به هر حال اگه تاپیک تا یکی دو روز دیگه پابرجا بود، اگه صلاح دونستم پاسخ های خودم رو میذارم تا شاید لااقل فرهنگ انتقاد درست جا بیفته...

eshpilen
شنبه 28 خرداد 1390, 17:17 عصر
سعی کنید لیبرالیست باشید و تحمل حضور و تفاوت های دیگران و مخالفت رو داشته باشید.
اینجا یک فروم و تالار عمومی است.
و شما خودتان نظری میدهید و ادعایی میکنید، و دیگران هم بصورت برابر حق دارند نظر و ادعای خودشان را مطرح کنند. البته درصورت لزوم با سند و استدلال کافی.
حالا هرکس عادت و روش و طرز بیان خودش را دارد که فکر میکند آنطور درست است یا میتواند به آن صورت ارائه کند.
بهرحال صرف مطرح کردن نمیتواند غیرقانونی و غیراخلاقی باشد.
چرا میخواهید تاپیک قفل شود؟
چرا صدای دیگران خاموش شود؟
آیا نسبت به این تاپیک یا امکان بیان در زمینهء خاصی احساس مالکیت و انحصار میکنید؟
آیا دوست ندارید نظر شما بیش از این زیر سوال برود؟
آیا با درج هر پست اضافه از نظر شما در این تاپیک، مبلغی از موجودی حساب بانکی شما کسر میشود؟
آیا شما به صرف اینکه استارتر این تاپیک هستید حق دارید حیات یا مرگ آنرا تعیین کنید و ما که بعد از شما در آن پست زده ایم حقی نداریم؟
بنظرم اینگونه رفتارها و انتظارات بیجا ناشی از خوی استبدادی است که متاسفانه در وجود بسیاری از مردم ملت ما هست.
شما هم حوصله نداری بحث نکن و نخوان. مجبور که نیستی. ولی حق ندارید آزادی دیگران را سلب کنید.
هرچیزی که خلاف قانون نبود مجاز است.
اگر شما خودت عملی را مرتکب شدی نمیتوانی نسبت به ارتکاب آن از جانب دیگران اعتراض کنی.
مثل همین حالا که شما این صحبت نامربوط را پیش کشیدید و جملات تمسخرآمیزی بیان فرمودید، و بنابراین بنده هم به خودم جرات میدهم و این پست نامربوط به موضوع اصلی تاپیک را درج میکنم. اگر باید قانونی اعمال شود باید پست هردوی ما پاک شود. و همینطور درمورد هر پست دیگری، چنانچه پست دیگران نامشروع است پس پست و مطالب مشابه شما هم نامشروع است.
سعی کنیم منطق و اصول به این سادگی و پایه ای را درک کنیم و بدانها پایبند باشیم.

حالا که این تاپیک بنظر شما کارش تمام است بگذارید حداقل این مسائل را بیان کنیم. چون من فکر میکنم ما در چیزهای خیلی مقدماتی تر و اساسی ایراد داریم که تا این موارد را برطرف نکنیم نمیتوان گفت اصلا میتوانیم منطقی فکر و رفتار کنیم، چه برسد به اینکه درمورد مسائل علمی و فناوری که به منطق کامل و دقیق نیاز دارند و ذهنی ماهر در این امر، درست بحث کنیم و به نتایج صحیح برسیم.

returnx
شنبه 28 خرداد 1390, 18:52 عصر
دوست عزیز جناب Rejnev (http://barnamenevis.org/member.php?99991-Rejnev) :
1-چند نفر اومدن C# رو زیر سوال بردند ، شما یکهو میخوای پست رو حذف کنید !!(هر چند اختیار این کار دارید ولی اصلا با منطق جور نیست ، شما به عنوان یک صاحب نظر که در رشتتون متخصصین و نظر دادید باید از نظرتون دفاع کنید نه اینکه کسای دیگرو متحم کنید...)
2- هر کسی اجازه داره نظر خودش بگه و از نظر خودش دفاع کنه من در جواب پست شما که گفتید C# برای یاد گیری خوب میگم نه ، من میگم Vb.net بهتره ، چرا!؟
چون هر دوی این زبان ها از تکنولوژی دات نت استفاده میکنن و قدرتشون در یک حد با این تفاوت که یاد گیری Vb.net را حت تر و سریع تر هست و همینطور Vb.net بر عکس C# typeSafe نیست و همین امر باعث کد نویسی سریع تر میشه....

دستورات این زبان مشابه بیسیک (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DB%8C%DA%A9) است. چون این زبان جزو مجموعه چهارچوب دات نت است کد تولید شده توسط آن(MSIL (http://fa.wikipedia.org/wiki/MSIL))در بیشتر مواقع فرقی با کدهای تولید شده توسط سی‌شارپ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE) ندارد و کتابخانه‌های تولید شده در هر یک از این دو زبان مستقیماً در دیگری قابل استفاده‌است.

اشتباهی که معمولاً در مورد ویژوال بیسیک دات نت می‌شود این است که با توجه به ویژگی‌های بیسیک کلاسیک که زبانی ساده و مخصوص غیرحرفه‌ای‌ها بود، این زبان نیز غیرحرفه‌ای تلقی می‌شود، در حالی که قابلیت‌های آن کاملاً با سی‌شارپ برابر است.

در مقایسه بین سی شارپ و ویژوال بیسیک دات نت طبق گفته مسئولان ماکروسافت همواره ویژوال بیسیک دات نت از سهولت در کد نویسی بر خوردار بوده است و شباهت آن با ویژوال بیسیک نگارش ششم قابل چشم پوشی نیست

دات نت باعث شد که قدرت برنامه نویسی در زبانهای تحت این چارچوب یکسان شود و تفاوت فقط در نوع کد نویسی باقی بماند. چون ابزار و قدرت در دات نت از خواص دات نت است، نه زبان
3-با این حساب الان منم متحمم چون با نظر شما موافق نبودم دیگه!! (والا من نمیدونم چرا اکثر کسانی که با C# کار می کنند فکر می کنند C# بهترین ...)
امیدوارم نگین دارم کل ، کل علکی راه میندازم ، من فقط نظرم با دلیل واستون بیان کردم...
به قول جناب Eshpilen شما نمی خواین این قبول کنین چون تعصب دارین ...
منم مثل شما تعصب داشتم ، البته روی VB6 ، البته بعد از این تاپیک دیدگاهم عوض شد ، هر چند اون تاپیک هرگز به طور کامل به سوالم جواب نداد اما من روشن کرد:
http://barnamenevis.org/showthread.php?253359-چرا-شرکت-ها-از-برنامه-نویسان-vb-استفاده-نمی-کنند؟&highlight=
4-در ضمن من به کسایی که قصد یادگیری زبانی رو دارن پیشنهاد میکنم به سمت Java برن...
دلایلشم کاملا روشن و واضح است...

Rejnev
سه شنبه 31 خرداد 1390, 23:01 عصر
چرا میخواهید تاپیک قفل شود؟مطمئنم به شما دوستان هدف تاپیک رو بیش از یک بار گفتم، پست 2 و 3 و 5 (فکر میکنم...) موازی با هدف نبودند. با این احتساب، نه تنها قفل، بلکه دوست دارم کلا حذف شه که این نقض از طرف شما دوستان، برای آیندگان پنهان شه.

چرا صدای دیگران خاموش شود؟همچین چیزی گفتم؟!، بر عکس خیلی بحث و دفاع از اهداف و تخصصم رو دوست دارم، ولی نه در اینجا و نه در این تاپیک.

آیا نسبت به این تاپیک یا امکان بیان در زمینهء خاصی احساس مالکیت و انحصار میکنید؟مالکیت که نمیشه کرد، اما دوست دارم تاپیک پربار و مفید باشه، نه گلایه...

آیا دوست ندارید نظر شما بیش از این زیر سوال برود؟نظرم رو زیر سوال نمیدونم.

آیا با درج هر پست اضافه از نظر شما در این تاپیک، مبلغی از موجودی حساب بانکی شما کسر میشود؟بله، نه تنها من، بلکه تمامی کسانی که به این تاپیک با هدف پیدا کردن راه میان، و بی نتیجه برمیگردند، چون پست های فاقد محتوا، باعث اتلاف وقت و انرژی و در نهایت هزینه از کار افتادگی برای من و سایر افراد میشه (حتی خود شما). مثلا به خاطر همین پست، بنده مجبور شدم بیش از یک ساعت از وقتم رو صرف جواب دادن کنم، که با احتساب حداقل درآمد روزانه 15 هزار تومن، حدود 2000 تومن هزینه برای من در برداشت.

آیا شما به صرف اینکه استارتر این تاپیک هستید حق دارید حیات یا مرگ آنرا تعیین کنید و ما که بعد از شما در آن پست زده ایم حقی نداریم؟اگه میداشتم، کلیدهای قفل کردن و حذف تاپیک برام فعال بود (مدیر بخش). اما میتونم روی پستهای بی هدف نظر بدم.
یادتون نره که در پست اول از همه دعوت کردم که در این گفتگو شرکت کنند. حالا چطور این حرف رو به من نسبت میدین؟

بنظرم اینگونه رفتارها و انتظارات بیجا ناشی از خوی استبدادی است که متاسفانه در وجود بسیاری از مردم ملت ما هست.
شما هم حوصله نداری بحث نکن و نخوان. مجبور که نیستی. ولی حق ندارید آزادی دیگران را سلب کنید.با تشکر...
و اما من هم سوالاتی از شما و سایر دوستان دارم:
وقتی که پست دو و سه زده شد، آیا به عنوان یک متخصص دات نت نظر دادین یا به عنوان یک فرد که با هدف راهنمایی شدن(عنوان تاپیک) وارد تاپیک شده؟
چرا مشکلات خودتون رو توی این تاپیک مطرح کردین؟
پیشنهاد میکنم اگه توی نصب دات نت مشکل دارین، یک تاپیک تحت همین نام بزنید و از دوستان راهنمایی بخواین. اگر هم با ویژوال استودیو مشکل طراحی دارید، باز هم میتونید مشکلتون رو با سایر دوستان در میون بذارید.
خدا رو شکر Eclipse رو هم بالاخره دیدم، برای اجرای اون JDK باید نصب شه، و طبیعتا تمامی برنامه های نوشته شده به زبان جاوا هم تا اونجایی که من میدونم نیاز به ماشین مجازی جاوا دارند، حتی کوچکترین برنامه نوشته شده با این زبان... حالا این یعنی جاوا زبان بدیه؟ یا اگه من نتونم ماشین مجازیش رو نصب کنم، اون زبان به درد نمیخوره و مشکل داره؟!
اگه دات نت رو لایق یادگیری نمیدونید، خود رو عاقل تر از هزاران فردی دونستید که دارن با این فریم ورک کار میکنند و پول در میارند، و غیر مستقیم میگید تمامی سی شارپ و ویبی کارها دارن راهی به ناکجا آباد میرن.
فراموش نکنیم که فعلا ما از پهلوی مایکروسافت داریم نون میخوریم.
نگران منفجر شدن و منهل شدن مایکروسافت هم نباشید (یعنی نگران از کارافتادگی ما نباشید)... تا زمانی که همچین پلتفرم فوق العاده ای وجود داره، باهاش برنامه مینویسیم. به محض اینکه از دستمون خارج شد، به یک زبان دیگه سوئیچ خواهیم کرد. کسی که یک زبان رو یاد بگیره، یادگیری زبانهای بعدی براش خیلی آسون خواهد بود.
اگه زبان بهتری میشناسید، که بازار کار خوبی داره و کار باهاش راحته، لطفا پیشنهاد بدید.
اگه خیلی نگران استبداد گرایی امثال من هستید، چرا حق انتخاب رو به خواننده نمیدید؟
من یک زبان رو پیشنهاد کردم، اما شما نه تنها یک پیشنهاد بهتر و واضح و روشن ابراز نکردید، بلکه همون لقمه رو هم از دهان خواننده ها درآوردید.

شما که گفتید C# برای یاد گیری خوب میگم نه ، من میگم Vb.net بهتره این شد یک نظر،
عزیزم،... خود من هم مدت 3 سال با vb6 برنامه نویسی کردم، و با سینتکس vb.net هم آشنام...
در جواب اگه به سوالات من پاسخ بدید ممنون میشم:
1: چرا زبان سی شارپ پدید اومد؟ مگه مایکروسافت وی بی رو نداشت، چه نیازی به یک زبان جدید بود؟
2:چرا آقای موسوی (http://barnamenevis.org/member.php?41233-mehdi.mousavi)(مدیر کل سایت) در این پست (http://barnamenevis.org/showthread.php?71804-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D9%82%D9%88%DB%8C&p=363230&viewfull=1#post363230) پیشنهادشون زبان سی شارپ بوده؟(خط آخر جواب شماره 1) (آیا نظر شخصی حاکمه؟)(من به صورت تخصصی روی تفاوت این دو زبان مطالعه نداشتم و قطعا روی حساب حرف آقای موسوی هم به سمت سی شارپ نرفتم...)
من هم قبول دارم که وی بی سینتکس روون تر و راحت تری داره و برای شروع سریعتر میشه یاد گرفت، اما حالا که سی شارپ رو یاد گرفتم، به هیچ وجه در حیطه ای که برنامه مینویسم مشکل کد نویسی یا یاد نداشتن دستورات رو باهاش ندارم.

منم مثل شما تعصب داشتم ...هنوزم نمیدونم کجا از خودم تعصب نشون دادم؟!!!
در یک جایی من پستی زدم اما جوابی از هیچکس نگرفتم. دوباره هم مینویسمش. اگه تونستید راهنماییم کنید، همین حالا سی شارپ رو کنار میذارم.
سی شارپ رو نه پدر من نوشته نه عموم... چرا باید تعصب نشون بدم؟!
سوالم اینه:
زبانی رو به من معرفی کنید که:
-یک IDE قدرتمند (در حد ویژوال استودیو) داشته باشه(با net beans و eclipse و دلفی و... کار کردم، اما هیچکدومشون به VS نمیرسن. هرچند دلفی هم بی نقصه)
-اون زبان دلفی نباشه (زبان بی نقصیه اما علاقه ای به یادگیریش ندرام)
-امکانات در حد دات نت رو بهم بده
-مخصوص توسعه سریع نرم افزاری باشه
-نیازی به ماشین مجازی نداشته باشه(این مورد زیاد اولویت نداره)
-تکنولوژی جدیدی داشته باشه
-هرچی فکر میکنم نمیتونم از LINQ بگذرم (قابلیت مشابه لینک رو هم داشته باشه)
-و...

4-در ضمن من به کسایی که قصد یادگیری زبانی رو دارن پیشنهاد میکنم به سمت Java برن...
دلایلشم کاملا روشن و واضح است... شما جاوا بلدیدددد؟
کجا دلیل آوردین؟
جدا میگم، من خیلی به این زبان علاقه دارم، Eclipse رو هم دیشب فقط به خاطر برنامه نویسی آندروید دانلود کردم(به چه بدبختی ای تونستم نصبش کنم... اصلا هم بلد نیستم باهاش کار کنم)
.........
دیگه مخم جواب نمیده، دوستان اگه میخوان بازهم از جیبم بزنم و اینجا تایپ کنم (راضی به ضررم هستند)، جواب بدن تا من هم مجبور بشم یک جواب در جوابش بدم...

returnx
چهارشنبه 01 تیر 1390, 01:44 صبح
اولا بگم سوتفاهم نشه ، من قصد مقایسه قدرت های زبان ها رو با هم ندارم چون معتقدم این برنامه نویس هست که به زبان قدرت میبخشه حالا میخاد اون زبان VB6 (که به نظر بعضی ها آشغاله )باشه یا C# یا C++ یا VB.net یا Delphi یا...
دوما من نمیدونم ، شما چرا انقدر تهاجمی پست میدی!؟

1: چرا زبان سی شارپ پدید اومد؟ مگه مایکروسافت وی بی رو نداشت، چه نیازی به یک زبان جدید بود؟

یکی از دلایل اصلیش کوچ کردن برنامه نویسها به Java بود که البته اگه اشتباه نکنم ماکروسافت اول برای جلوگیری از این اتفاق J# داد که بخاطر مسائل حقوقی موفق نبود بعد مجبور شد C# رو بده بد دید نه با دادن C# برنامه نویس های Basic اصلا با سینتکسش حال نمیکنن برای جلب رضایت اونها Vb.net رو داد...
خلاصه ای از رقابت Java و ماکروسافت:

موفقیت و گسترش جاوا و این تفکر و مفهوم نوشتن یکبا، اجرا همجا (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%86_%DB %8C%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%8C_%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8% A7_%D9%87%D9%85%D8%AC%D8%A7&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF)، باعث گردید تا تلاشهای مشابهی برای ایجاد سکوهای همسان شروع شود. یکی از این تلاش ها، دات نت مایکروسافت (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%86%D8%A7%D8%B1%DA%86%D9%88%D8%A8_%D8%AF%D8%A7% D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D8%AA) بود که در سال 2002 رو نمایی شد، که بسیاری از جنبه‌های عالی جاوا را پیاده سازی نموده بود. دات نت، با پایان پیاده سازی اش از سوی مایکروسافت (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D 9%81%D8%AA)، تنها قادر به اجرا تحت ویندوز این شرکت است. این درحالی است که جاوا قادر به اجرا در تمام سیستم عامل هاست. دات نت از ابتدا برای پشتیبانی از چندین زبان برنامه نویس طراحی گردیده بود، در حالی که سکوی جاوا، تنها یک هدف با نام زبان برنامه نویس جاوا داشت.(اگرچه امروزه بسیاری از زبانه‌ها قادر به اجرا در ماشین مجازی جاوا هستند).
دات نت، زبان جاوا مانندی با نام ویژوال جی شارپ (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%88%D8%A7%D9% 84_%D8%AC%DB%8C_%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF) (جی++ (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D8%AC%DB%8C%2B%2B&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF) سابق) را طراحی نمود که با خصوصیات جاوا همخوانی کامل را ندارد و بسیاری از کلاسهای منتشر شده ی آن مربوط به نگارش 1.1 جاواست. به همین دلیل، به عنوان یک زبان برای انتقالی از جاوا به سمت سکوی دات نت، و نه یک زبان از دات نت، در نظر گرفته می شود. توسعه ویژوال جی شارپ، از نگارش 2008 ویژوال استودیو، متوقف شد. نگارش موجود، که با بسته ویژوال استودیو2005 (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%88%D8%A7%D9% 84_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%882005&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF) ارایه می گردد و تنها تا سال 2015، در طی استراتژی چرخه زمانی، باقی خواهد ماند
خلاصه ای از تاریخچه C#:

در سال ۱۹۹۹، شرکت سان اجازه استفاده از زبان برنامه نویسی جاوا را در اختیار ماکروسافت قرار داد تا در سیستم‌عامل خود از آن استفاده کند.جاوا در اصل به هیچ پلت فرم یا سیستم‌عاملی وابسته نبود، ولی ماکروسافت برخی از مفاد قرار داد را زیر پا گذاشت و قابلیت مستقل از سیستم‌عامل بودن جاوا را از آن برداشت.شرکت سان پرونده‌ای علیه ماکروسافت درست کرد و ماکروسافت مجبور شد تا زبان شی گرای جدیدی با کامپایل جدید که به ++C شبیه بود را درست کند. در طول ساخت دات نت، کلاس‌های کتابخانه‌ای با زبان و کامپایلر SMC نوشته شدند.در سال ۱۹۹۹ آندرس هلزبرگ گروهی را برای طراحی زبانی جدید تشکیل داد که در آن زمان نامش Cool (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=Cool&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF) بود و همانند C بود با خواص شی گرایی. ماکروسافت در نظر داشت اسم این زبان را تا آخر Cool قرار دهد، ولی به دلیل مناسب نبودن برای اهداف تجاری این کار را نکرد. در ارائه و معرفی رسمی .NET در PDC (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=PDC&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF) در سال ۲۰۰۰ این زبان به سی شارپ تغییر نام یافت و کتابخانه کلاس‌ها و runtime در ASP.NET به#C منتقل شدند. مدیر و سرپرست طراحان در ماکروسافت آندرس هلزبرگ بود که تجربه قبلی او در طراحی Framework (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=Framework&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF) و زبان‌های برنامه سازی++Borland (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=%2B%2BBorland&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF)، Delphi (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=Delphi&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF)، Turbo Pascal (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=Turbo_Pascal&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF)، Visual C (http://fa.wikipedia.org/w/index.php?title=Visual_C&action=edit&redlink=1&preload=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8%A C%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%E2%80%8 C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C&editintro=%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88:%D8%A7%DB%8C%D8 %AC%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%86%D9%88%D8%A A%DB%8C%D8%B3&summary=%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DB%8C%DA%A 9+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D9%86%D9%88+%D8% A7%D8%B2+%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82+%D8%A7%DB%8C%D8% AC%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%B1&nosummary=&prefix=&minor=&create=%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%DA%A9%D8%B1%D8%AF %D9%86+%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87+%D8%AC%D8%AF %DB%8C%D8%AF) به آسانی در دستورالعمل‌های سی شارپ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%DB%8C_%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%BE) قابل رویت است و به همان خوبی در هسته CLR.

زبانی رو به من معرفی کنید که:
-یک IDE قدرتمند (در حد ویژوال استودیو) داشته باشه(با net beans و eclipse و دلفی و... کار کردم، اما هیچکدومشون به VS نمیرسن. هرچند دلفی هم بی نقصه)
-اون زبان دلفی نباشه (زبان بی نقصیه اما علاقه ای به یادگیریش ندرام)
-امکانات در حد دات نت رو بهم بده
-مخصوص توسعه سریع نرم افزاری باشه
-نیازی به ماشین مجازی نداشته باشه(این مورد زیاد اولویت نداره)
-تکنولوژی جدیدی داشته باشه
-هرچی فکر میکنم نمیتونم از LINQ بگذرم (قابلیت مشابه لینک رو هم داشته باشه)
-و...

شما حالا فرض رو بر این بگیرید که اصلا C# بلد نیستین سه سال هم VB6 کار کردین و همزمان هم C# اومده و هم Vb.net با این آگاهی که میدونین که خروجی هر دو زبان یکسان هست و پشت Vb.net خاصیت موفق Rad پدرش در زبان Basic یعنی Vb6 هست ، و یادگیری Vb.net بخاطر سینتکسش آسون تر هم هست حالا شما دوباره میرین سراغ C#؟
اگه آره خوب دیگه من در این زمینه حرفی واسه گفتن ندارم چون شما اصرار داری که C# کار کنی...

شما جاوا بلدیدددد؟

نه منم مثل شما بلد نیستم اما دارم سعی میکنم اول برم VC++.net کار کنم بعد Java ...

کجا دلیل آوردین؟
دلایلش که کاملا مشخصه...
اینم گزینشی از جواب های آقای موسوی که فکر کنم به سوالات شما جواب داده:

پس C# تولید شد تا سرعت Development رو در حد VB سریع کنه و البته Syntax بسیار نزدیکتری به C داشته باشه تا برنامه نویسان CPP رو بیشتر جذب کنه

اگر میخواهید در محیط .NET برنامه نویسی کنید، من C# رو توصیه میکنم. اگر میخواهید در محیط Native کد بنویسید، من CPP رو توصیه میکنم.

هیچ دلیل قابل توجهی رو برای این حرفشون نیاوردن ، فکر میکنم بخاطر تمایلشون به سینتکس C++ بود که این پیشنهاد رو دادن...

اگر چه ازBasic بدم میاد، اما مطلقا قصد مقایسه کردن C# و VB.NET رو نداشتم.
تا حالا ندیده بودم آقای موسوی پستی از روی احساس خودشون بدن!!

کلام آخر: مهم نیست که چه زبونی رو انتخاب می کنید، فقط مطمئن بشید که همه چیز رو اصولی و دقیق یاد میگیرد و همواره در حال یادگیری هستید.
منم بشدت با این نظر موافقم...
آخ یادم رفت به این سوالتو جواب بدم:

...هنوزم نمیدونم کجا از خودم تعصب نشون دادم؟!!!

گفتم شما ظاهرا تهاجمی پست میدید (البته شاید اشتباه کنم) ، زمانی پست ها تهاجمی میشه که از منطق دور میشه وقتیم از منطق فاصله میگیریم که تعصب میاد رو کار...
البته شاید برداشتم غلط باشه...

JaguarXF
چهارشنبه 01 تیر 1390, 03:27 صبح
شما حالا فرض رو بر این بگیرید که اصلا C# بلد نیستین سه سال هم VB6 کار کردین و همزمان هم C# اومده و هم Vb.net با این آگاهی که میدونین که خروجی هر دو زبان یکسان هست و پشت Vb.net خاصیت موفق Rad پدرش در زبان Basic یعنی Vb6 هست ، و یادگیری Vb.net بخاطر سینتکسش آسون تر هم هست حالا شما دوباره میرین سراغ C#؟
اگه آره خوب دیگه من در این زمینه حرفی واسه گفتن ندارم چون شما اصرار داری که C# کار کنی...دلایل شخصی نمیارم تا ختم کلام در این زمینه بشه:
بنام خدا. یکی بود یکی نبود. ما بودیم و چندین میلیون خط کد ویبی که از نسخه چهار شروع شده بود به توسعه و تا نسخه ویبی شش تا سال ۲۰۰۹ هم ادامه پیدا کرده بود. یک روز بیدار شدیم دیدیم اوه سال ۲۰۱۰ شده و تا چند سال دیگر هم ماکروسافت خط و نشان کشیده که اصلا دیگر ویبی شش رو پشتیبانی نخواهد کرد. بنابراین گفتیم چه کنیم چه نکنیم ؟ اگر این حجم کد رو بخواهیم با جاوا بنویسیم چند سال طول میکشه ؟ و اگر بخواهیم با دات نت بنویسیم چند سال؟ یک دو دو تا چهار تا نشون داد که بهتره برای راه حل کوتاه مدت کدها رو به دات نت ببریم علی الحساب ... بعد دیدیم که حالا با کدام بنوبسیم ؟ با ویبی دات نت یا سی شارپ دات نت ؟ و البته که مایی که میلیونها خط کد ویبی داشتیم قاعدتا با کله باید به سراغ ویبی دات نت میرفتیم ... اما باز هم شک داشتیم ... این شد که گروهی از مهندسین ارشد ما بلند شدند رفتند داخل ماکروسافت و با چندتا از مهندسان دات نت آنها جلسه گذاشتند تا نظرشون رو در این مورد و خیلی موارد دیگر مانند اینکه چه راهی برای تبدیل سریعتر و راحتتر کدهایمان به دات نت موجود است و انجام صله رحم و ... جویا شدند ... یکی از نتایج آن جلسه این بود که توصیه شد زبان رو سی شارپ انتخاب کنیم و کردیم و تبدیل کدها رو هم در یک سال انجام دادیم و خلاص .

حالا شما نمیگیم تجربه ویبی ات از تیم های ما بیشتر.. از بر و بکس تیم دات نت خود ماکروسافت که دیگه اجازه دارم بگم بیشتر نیست ... اونها خودشون گفتند سی شارپ . شما اصرار داری که ویبی دات نت ؟ اوکی . موفق باشی . روز خوش .

returnx
چهارشنبه 01 تیر 1390, 09:23 صبح
حالا شما نمیگیم تجربه ویبی ات از تیم های ما بیشتر.. اونها خودشون گفتند سی شارپ . شما اصرار داری که ویبی دات نت ؟ اوکی . موفق باشی . روز خوش .
من هرگز ادعا نکردم تجربه VB ام زیاده!؟ (نمیدونم از کجای پستم این استخراج کردید!؟)

از بر و بکس تیم دات نت خود ماکروسافت که دیگه اجازه دارم بگم بیشتر نیست ... اونها خودشون گفتند سی شارپشما اصرار داری که ویبی دات نت ؟ اوکی . موفق باشی . روز خوش .
من هیچ اصراری ندارم Vb.net کار کنید من دلایلم مبنی بر اینکه سرعت کدنویسی در Vb.net و یاد گیری راحت تر اون باعث میشه یک چند تا برتری نسبت به C# داشته باشه در حالی که در خروجی باهم فرقی ندارند...
روز شما هم خوش...

CPPDeveloper
پنج شنبه 02 تیر 1390, 12:37 عصر
من، هم حق رو به سازنده تاپیک می دم و هم حق رو ازش می گیرم..

اولا که خدا خیرش رو بده، این همه اصرار داشت کل کل راه نندازین، باز یه عده اومدن با قابلمه تو سر این و اون می کوبن، کل تاپیک رو به گند کشیدن.

اما با این نظرش مخالفم که نیان معایب یک زبان رو بگن، اتفاقا اون پست های 2 و 3 ای که می گی ، خیلی هم خوبه، تا کسی محاسن و معایب ( هر دو تا با هم ) رو ندونه که چطوری می تونه اون رو انتخاب کنه؟

ای کاش یکی می اومد خوبی های یک زبان رو می گفت ( پست شماره 1) اگر مخالفی هم بود دلایل مخالفتش رو می گفت (پست شماره 2 و... ) و تمام،
برای هر زبان به همین شکل..

یعنی کلا خصوصیات هر زبان به صورت جداگانه ، نه مقایسه زبان ها.

S_VB.max
جمعه 10 تیر 1390, 10:20 صبح
Spring یاد بگیرند.

میشه در این مورد توضیح بدین تا حالا اسم اینو تو دات نت نشنیده بودم

JaguarXF
شنبه 11 تیر 1390, 22:01 عصر
میشه در این مورد توضیح بدین تا حالا اسم اینو تو دات نت نشنیده بودم

لول! دات نت رو چه به این غلطها؟! البته انگار نسخه دات نتیش هم موجود هست اما من باهاش کار نکرده ام
کلا دات نت سعی کرده خودش رو به جاهایی که قبلا جاوا اونجا بوده برسونه . یک نسخه شماره یک هم بیرون میدهند. بعد دیگر فراموش میکنند توسعه اش بدهند! البته اسپرینگ قضیه اش فرق داره

http://www.springframework.net/overview.html

Spring اصالتا برای جاواست. تا Enterprise JavaBeans رو راحت کند.برای اسپرینگ اگر در یک سطح آموزشی قرار داری که این چند نمونه مثالی که میزنم رو باهاش اوکی هستی میتوانی بروی سراغ اسپینگ با دات نت یا جاوا.

- شی گرایی رو واقعا بلد هستی و الان پوزخند میزنی به دوستت که در یک کلاس آمده یک متغیر از یک کلاس دیگر رو ساخته new و باهاش کار میکنه . بنابراین نیاز به Dependency Injection رو حس میکنی.
- طول عمر یک شی در دات نت خیلی ابتدایی مدیریت میشه با new ساخته میشه و با GC هم تمام میشه میره. اما یک bean در اسپرینگ کانتینر خیلی حرفه ای تر مدیریت میشه و میتونی اینکه چطور یک شی ساخته بشه رو کاستومایز کنی قبل از اینکه در Spring Application Context لود بشه.
- متوجه میشوی برنامه ای که نوشته ای loosely -coupled نیست ولی خودت میگی چیکارش کنم که بهتر شود. جون میدانی که برنامه ای که loosely coupled نباشه برنامه خوب نوشته شده ای نیست.
- در مهندسی نرم افزار یک چیزهایی راجع به Separation of Concerns خوانده ای اما دنبال یک فریم ورک - و نه زبان - میگردی که بتوانی این لامصب رو ازش استفاده ببری. بهت قول میدهم اگر برنامه هات در سطح خاصی باشند در خیلی مواقع حس میکنی که بهترین راه حل برای کارت استفاده از AOP هستش.
- دوران برنامه دیتابیسی به سبک Hello World نوشتن را با bind کردن کنترلها سپری کرده ای و به این سطح رسیده ای که بگویی ای بابا این که نشد راه! هر روز صبح بلند میشوم چند خط کد تکراری مینویسم که کانکشن استرینگ رو بگیرد. کانکشن رو برقرار کند. حواسم باشد داخل using blocks بگذارمشان که مدیریت حافظه بشوند ! خسته شدم نمیشه این کارهای تکراری رو یک فریم ورکی داخل یک سری Template قرار بدهد تا من استفاده کنم ؟ و پس شی گرایی کجای برنامه منه ؟ پس data model و Object Model من به چه کار می آیند ؟ این پروژه Hibernate - معادل دلقک وارش هم NHibernate برای دات نت - چه میگوید ؟ چه میکند ؟ مگر برنامه های من قبلا چه مشکلی داشتند که از ما بهترون! از سر بیکاری و شکم سیری این Hibernate رو درست کردند ؟

و ... در این حالت میتونی با اسپرینگ - جاوا یا دات نتی - شروع کنی و از مهندسی نرم افزار لذت ببری. وگرنه هم دوستانه و خیرخواهانه ! توصیه میکنم این مواردی که ذکر کردم رو یاد بگیری.