View Full Version : شما با کدام IDE کار می کنید ؟
zehs_sha
شنبه 02 مهر 1384, 13:00 عصر
سلام دوستان
شما با کدام IDE کار می کنید ؟ و چرا این IDE را جهت توسعه برنامه های جاوا انتخاب کرده اید؟ و مزایای آن را بنوسید ؟
rezaTavak
شنبه 02 مهر 1384, 15:11 عصر
سلام
من NetBeans را در ابتدا استفاده کردم چون ساده بود.
Eclipse را هم بعدا چون خوشدست تره اما سختره.
حالا هم هر دو را با هم. Jbuilder هم نتونستم درست باهاش کنار بیام!
Inprise
یک شنبه 03 مهر 1384, 00:03 صبح
گاهی انتخاب یک IDE بیشتر از اونکه تابع ویژگیهاش باشه ، تحت تاثیر موارد حاشیه ای ، سلیقه ، تجربه های قبلی و غیره است ؛ شاید مهمتر این باشه که آدم بتونه از یک IDE خروجی به درد بخور و قابل کاربردی در بیاره که بشه بهش گفت صرفه جوئی در وقت و هزینه و امکانات ، در مقابل عدم استفاده از IDE . من بسته به مورد معمولا" از JB یا IntelliJ IDEA استفاده میکنم . با IDE های زیادی ( Oracle J Developer - NetBeans - Eclipse و ... ) کار کرده ام اما به دلائل متعددی انتخابم رو همین دو مورد محدوده . اگر کسی دنبال یک IDE ارزون و سبک و جمع و جور میگرده که نیازهای فردی یا یک تیم کوچک رو جواب بده ، IntelliJ IDEA انتخاب خوبیه ، در حالیکه اگر حجم و مقیاس پروژه بزرگه و احیانا" یک تیم متوسط یا بزرگ درگیر هستند و احتمالا" کار با مدلها ، Code Repository ، Versioning System و ابزارهای جانبی اهمیت خاصی داره ، JB قابل اعتماد و کاملتر از بقیه است ؛ و البته قیمتش هم واقعا" گرونه و بعیده برای پروژه های فردی و معمولی گزینهء معقول و مناسبی باشه ؛ البته بزودی و پس از انتشار نسخه 2006 ، بورلند بنابر استراتژی خاصی قراره از Eclipse حمایت کنه و قاعدتا" JB و Together به ماژولهائی برای Eclipse مبدل خواهند شد . احتمالا" برای اهالی جاوا ، محیط طراحی مانند Together نمیتونه معادل قابل مقایسه ای داشته باشه و ترکیب اون با SDP جدید بورلند ، به نظر میاد باعث بی رقیب شدن JB برای کاربردهای Enterprise Scale بشه ؛ سایر IDE هم البته ویژگی های مناسب خودشون رو دارن و اگر کسی میتونه براحتی با یکی از اونها کار کنه ، و باهاش خوشحاله ، احتمالا" همون گزینه براش از بقیه مناسبتره . سلام خدا بر جاوا ، وقتی که زاده شد ، آنگاه که توسعه یافت ، و روزی که محشور میشود ، سر بلند و پیروز .
خوش باشید
zehs_sha
یک شنبه 03 مهر 1384, 11:33 صبح
http://download.jetbrains.com/idea/idea-5.0.exe نسخه 5 آزمایش ، IntelliJ IDEA
تشکر می کنم از دوست عزیز Inprise و از بقیه دوستان تقاضا دارم که حتما بیان کنند که از چه IDE و چرای استفاده خود را بیان کنند .
persianshadow
دوشنبه 04 مهر 1384, 07:55 صبح
سلام
من هم از جی بیلدر استفاده میکنم. همانطور که دوستمون گفتن محیط ها اینقدر مهم نیستند. خروجی مهمه خیلی از
تیم های که در اون ها جاوا زبان پیاده سازی هست. افراد با IDE های مختلفی کد می نویسند. ولی در نهایت تمامی
کدها با هم تلفیق میشه. جاوا که مثله دات نت نیست که فقط محیط خودش !!!!
به هر حال جی بیلدر از دید من کاملتر و خوش دست تر هست.
zehs_sha
دوشنبه 04 مهر 1384, 09:29 صبح
همانطور که دوستمون گفتن محیط ها اینقدر مهم نیستند.
چرا هستند زیرا :
شاید مهمتر این باشه که آدم بتونه از یک IDE خروجی به درد بخور و قابل کاربردی در بیاره که بشه بهش گفت صرفه جوئی در وقت و هزینه و امکانات
هزینه خیلی مهم است .:افسرده:
ما از IDE
صرفه جوئی در وقت و هزینه و امکانات را می خواهیم نه برنامه را خروجی را با الگوریتم ها و مهندسی نرم افزار و نیروی انسانی تولید می کنیم قویترن IDE جهان نیز اگر برنامه نویسان بسیار معمولی برنامه نویسی کنند خروجی معمولی و اگر برنامه نویسان مبتدی خروج آن.......
پس هدف من از نوشتن این تاپیک
تولید قوی و ایدال خروجی نیست (بستگی به الگوریتم ها و راهکاره و .............)
هدف :
صرفه جوئی در وقت و هزینه و امکانات
به هر حال متشکرم از جواب شما
علی ارجمندی
جمعه 08 مهر 1384, 21:49 عصر
سلام
من فکر میکنم هر IDE باید 3 تا فاکتور زیر رو داشته باشه تا بشه باهاش راحت کار کرد
1- خاصیت نمایش ویژگی های اشیاء
2- یه دیباگر قوی .
3- یه راهنمای آنلاین قوی
این روزا کارا با یه زبون حل نمیشه و وقتی درگیر چندتا زبون میشه syntax ها رو فراموش میکنی .
من کارم رو از notepad بعد blueJ بعد Eclipse کار رو شروع کردم . اما هیچ کدوم Jbuilder نشدن .
هیچ شرکتی Borland نمیشه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.