ورود

View Full Version : خبر: کروم بوک وارد بازار شد!

Ehsan Fo
شنبه 28 خرداد 1390, 14:53 عصر
کروم بوک هم‌اکنون آماده‌ی فروش در بازار خارج از کشور می‌باشد.
کروم بوک‌هایی که توسط شرکت سامسونگ و ایسر ساخته شده‌اند در حال حاضر توسط وبسایت‌های best buy و Amazon.com در آمریکا و توسط وبسایت‌های بیشمار دیگری در انگلستان، آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و هلند به فروش می‌رسند. سیستم عامل گوگل کروم روی این لپ تاپ‌ها نصب شده و این لپ تاپ‌ها برای وبگردی و فعالیت‌های اینترنتی مناسب هستند.

قیمت آن بین ۳۸۰ دلار تا ۵۰۰ دلار می‌باشد. شاید بتوانیم با اطمینان بگوییم که کروم بوک می‌تواند دنیای کامپیوتر را تغییر دهد. یک لپ تاپ به سادگی می‌تواند دنیای کامپیوتر را تغییر دهد. فقط کافیست کمی خلاقیت را با خود به ارمغان بیاورد.

هر کس باید بسته به نیاز خود لپ تاپش را انتخاب کند. این لپ تاپ نیازهای یک کاربر اینترنت را تقریباً برآورده می‌سازد و امکاناتی که در آن قرار داده شده‌اند درست و به اندازه‌ی نیازهای یک کاربر وب می‌باشند. نه بیش‌تر و نه کم‌تر. پس صرفاً به درد یک کاربر اینترنت می‌خورند.

منبع و متن کامل خبر: گویا آی تی (http://www.gooyait.com/1390/03/26/google%E2%80%99s-chromebooks-arrive-in-stores.html)

baracudaProject
شنبه 28 خرداد 1390, 22:36 عصر
من یکی از اینعارا استفاده کردم ! به نظرم گوگل با این وضع به جایی نمی رسد، در حقیقت یک سیستم غیر قابل استفاده ، بی مصرف و حتی نامطلوب برای وب دیدم! با همین قیمت می شود چیزهای بهتری پیدا کرد و لینوکس های بهتری هم هستند که این یکی بدترین آنهاست!

Ehsan Fo
یک شنبه 29 خرداد 1390, 13:07 عصر
من یکی از اینعارا استفاده کردم ! به نظرم گوگل با این وضع به جایی نمی رسد، در حقیقت یک سیستم غیر قابل استفاده ، بی مصرف و حتی نامطلوب برای وب دیدم! با همین قیمت می شود چیزهای بهتری پیدا کرد و لینوکس های بهتری هم هستند که این یکی بدترین آنهاست!
شما چه طور از این ها استفاده کردید؟ این تازه به بازار خارج وارد شد!

m.soleimani
جمعه 03 تیر 1390, 04:53 صبح
شما چه طور از این ها استفاده کردید؟ این تازه به بازار خارج وارد شد!

احتمال داره که خارج از کشور باشن. قرار نیست که هر کسی به این سایت سر می‌زنه از داخل ایران این کار رو انجام بده./

مهدی کرامتی
جمعه 03 تیر 1390, 11:57 صبح
درسته.

حدود 20% از بازدیدکنندگان سایت خارج از ایران هستند.