ورود

View Full Version : ناسازگاری انجمن با مرورگر Google Chrome

mmd2009
یک شنبه 29 خرداد 1390, 14:11 عصر
سلام.

نمیدونم مشکل از ورژنی هست که من دارم یا ناسازگار هست سایت با کروم.

اگر بقیه دوستان مشکلی ندارن بگن که من هم بدونم و از ورژن اونا استفاده بکنم.

ما IE و FF مشکلی ندارم .

با تشکر

M.T.P
یک شنبه 29 خرداد 1390, 18:26 عصر
من هم این مشکل رو دارم ، باز کردن تالار و بخش های مختلف سایت برنامه نویس به کندی صورت می گیرد.(البته فقط سایت برنامه نویس)
مرورگر کروم 11

FastCode
یک شنبه 29 خرداد 1390, 22:43 عصر
سلام
من هم با aurora 6/android مشکل دارم.نمیتونم رمز عبورم رو وارد کنم.
الان با کروم ۱۰ لینوکس 4 kde هیچ مشکلی ندارم.

علیرضا حسن زاده
سه شنبه 31 خرداد 1390, 11:42 صبح
با کروم 11 خیلی کند بالا میاد

Open-Source
چهارشنبه 01 تیر 1390, 21:33 عصر
منم با Chromium 14 + KDE و یا Chrome 13 + Win 7 این مشکل رو دارم.

با هیچ کدوم از فروم های vbulletin این مشکل رو ندارم.
:متفکر:

Slytherin
پنج شنبه 02 تیر 1390, 23:06 عصر
من هم این مشکل رو دارم ، باز کردن تالار و بخش های مختلف سایت برنامه نویس به کندی صورت می گیرد.(البته فقط سایت برنامه نویس)
مرورگر کروم 11

من هم همینطور.

Rejnev
پنج شنبه 02 تیر 1390, 23:20 عصر
جدای از بحث کند بودن لود و مرور صفحات این سایت با کروم(که قطعا بخاطر اون تبلیغات فلش بالای سایته)، کروم tool tip های تاپیک ها رو شکسته نشون میده. یعنی اگه یک جمله شامل یک عبارت انگلیسی باشه، اینطوری میشه:
پنج شش four یک دو سه
که در اصل باید اینطوری باشه:
یک دو سه four پنج شش.

FastCode
جمعه 03 تیر 1390, 00:05 صبح
کروم tool tip های تاپیک ها رو شکسته نشون میده. یعنی اگه یک جمله شامل یک عبارت انگلیسی باشه، اینطوری میشه:توی لینوکس هم همینطوریه.

الان با کروم ۱۰ لینوکس 4 kde هیچ مشکلی ندارم. یکم حرفم رو پس میگیرم.
کم بودن سرعت نسبت به فایرفاکس ۵ محسوسه ولی زیاد آزار دهنده نیست.

با (epiphany2.30(webkit سرعت خیلی خوبه.

دارم گیج میشم.

علیرضا حسن زاده
شنبه 04 تیر 1390, 09:18 صبح
مسئولین سایت نظری ندارن؟

مهدی کرامتی
شنبه 04 تیر 1390, 14:45 عصر
من الان سایت رو با کروم 12 باز کردم، مشکل کندی باز شدن ربطی به این سایت نداره، بلکه مشکل از مدیریت حافظه Browser فوق است که وقتی یک صفحه بزرگ رو باز میکنه کند میشه.

M.T.P
شنبه 04 تیر 1390, 15:53 عصر
من الان سایت رو با کروم 12 باز کردم، مشکل کندی باز شدن ربطی به این سایت نداره، بلکه مشکل از مدیریت حافظه Browser فوق است که وقتی یک صفحه بزرگ رو باز میکنه کند میشه.

پس چرا قبلا اینطوری نبود؟
یه هفته-س که اینطوری شده.

mmd2009
سه شنبه 07 تیر 1390, 19:13 عصر

با کمال احترام ولی اصلا این جواب منطقی نیست

چرا سایت مهندسان ایران از ورژن
Version 4.1.3
استفاده میکنه و اصلا این مشکل رو با اون سایت بنده ندارم ولی همین مشکل رو دقیقا با وب سایت برنامه نویس دارم که داره از ورژن
Version 4.0.8
گمان نمیکنم مشکل از مدیریت حافظه باشه اگر بود برای اون هم باید همیشن مشکل بوجود می یومد.

البته لازم به ذکر است اگر با گوگل کروم انجمن برنامه نویس رو باز کنید و 5 دقیقه صبر کنید اسکرول کردن هم خوب میشه ولی بع محض اینکه یک تاپیک رو باز کنید باز هم همین مشکل اتفاقل میفته و باید 5 دقیقه دیگه هم صبر کرد ( اینو ازمایشی انجام دادم )

مهدی کرامتی
سه شنبه 07 تیر 1390, 20:49 عصر
همانطور که گفتم این مشکل ربطی به سایت برنامه نویس و وی بولتن ندارد.

لینک های زیر را ببینید:

http://www.google.ca/search?q=vbulletin+4+chrome+12+slow+page+scroll&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a#hl=en&pq=vbulletin%204%20chrome%2012%20slow%20page%20scr oll&xhr=t&q=chrome+12+slow+page+scroll&cp=1&pf=p&sclient=psy&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US%3Aofficial&source=hp&aq=f&aqi=&aql=&oq=chrome+12+slow+page+scroll&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=830a70f838b6cfd7&biw=1680&bih=878

http://www.google.ca/support/forum/p/Chrome/thread?tid=67ab1c2424a88e85&hl=en

http://www.chromeplugins.org/google/chrome-troubleshooting/slow-scrolling-9972.html

Rejnev
سه شنبه 07 تیر 1390, 20:50 عصر
احتمال 90 درصد میدم که از بنرهای فلش تبلیغاتی بالای سایت باشه.
توی فایرفاکس معمولا ایران هاست و سامسونگ نمایش داده میشن، اما توی کروم یک بنر دیگه البته به صورت لود نشده دیده میشه. این بنر فکر میکنم هنگام لود در فایرفاکس هم دیده میشه اما بعد از لود پنهان میشه.
cpu usage کروم حدود 70-80 درصد میرسه (اینتل 1.7GHz) که به حافظه کاری نداره.
این مصرف سی پی یو دو حالت بیشتر نداره
یا کد جاوا اسکریپت ناجور، یا فلش ناجور.
از زمانی که اون بنرهای خارجی اضافه شدن این مشکل پدیدار شده.
لود توی فایرفاکس هم کند شده.

mmd2009
سه شنبه 07 تیر 1390, 21:48 عصر
دقیقا مشکل از وی بواتن نیست بلکه اگر بود برای بقیه انجمن ها هم همینطور اتفاقی میفتاد یک کدی یا به قول دوستمون یک اسکریپ ناجوری این انجمن داره که فقط تو کروم لود میشه انگاری یا کند لود میشه و بقیه خوب لودش میکنن یا اصلا نیمکنن و باعث کندی میشه و جالب اینه بلاخره هم بعد از 5 دقیقه لود میشه

مهدی کرامتی
سه شنبه 07 تیر 1390, 23:18 عصر
به شرطی یک اسکریپت CPU Usage رو بالا میبره یک عمل خاص مثل اجرای یک حلقه یا کاری مثل اون رو انجام بده. اسکرپیت های تبلیغات بالای سایت کاری خاصی انجام نمیدن، فقط یک کد فراخوانی از راه دور به یک سرور دیگه دارند که بنر رو به صورت رندوم نمایش میده.

ricky22
چهارشنبه 08 تیر 1390, 00:24 صبح
به شرطی یک اسکریپت CPU Usage رو بالا میبره یک عمل خاص مثل اجرای یک حلقه یا کاری مثل اون رو انجام بده. اسکرپیت های تبلیغات بالای سایت کاری خاصی انجام نمیدن، فقط یک کد فراخوانی از راه دور به یک سرور دیگه دارند که بنر رو به صورت رندوم نمایش میده.
آقای کرامتی وقتی که یک صحفه را از سایت باز می کنیم سایت مدت زمان محسوسی منتظر این (http://www.netbina.com/websites/barnamehnevis/barnamenevis-468x60-home&inside.js)اسکریپت میمونه که من از 2 جا امتحان کردم و تحملش واقعا عذاب آور هست.

مهدی کرامتی
چهارشنبه 08 تیر 1390, 01:02 صبح
دارم رویش کار می کنم.

amirjalili
چهارشنبه 08 تیر 1390, 11:45 صبح
البته من تا به حال مشکلی با کروم نداشته ام اما خود سایت قسمت هدرش جدیدا باز میشه اما بخش محتوی طول میشکه بیاد.

سوداگر
سه شنبه 20 دی 1390, 00:13 صبح
بهترین مرورگرها برای این سایت فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر بودن ولی کروم بعد از لاگین شدن باید روی یه لینکی کلیک بکنیم یا صفحه رو رفرش کنیم تا مشخصات ما رو بالای سایت بیاره! نمیدونم چرا!