ورود

View Full Version : مشکل : ویرایش در Fast report بعد از کامپایل کردن برنامه ؟

pandco
یک شنبه 29 خرداد 1390, 17:57 عصر
با سلام

1-با fast یه فرم گزارش طراحی کردم مثلا 4 تا فیلد داره که از دیتابیس میخونه و تو گزارش نمایش میده میخوام وقتی برنامه رو تو سیستم مشتری نصب میکنم بتونه جای فیلدها رو بالا ، پایین و ذخیره کنه؟
2- میشه اون فرمی که طراحی کردم مثلا با اسم 1 و پسوند frx3 هستش که تویه شاخه برنامه کپی کردم بعد از مدتی تو اون گزارش تغییراتی اعمال میشه و دوباره اون فایل رو جایگزین فایل قبلی کنم و برنامه از فایل بیرونی گزارش رو بخونه و نمایش بده ؟

با تشکر

vcldeveloper
یک شنبه 29 خرداد 1390, 20:06 عصر
2- میشه اون فرمی که طراحی کردم مثلا با اسم 1 و پسوند frx3 هستش که تویه شاخه برنامه کپی کردم بعد از مدتی تو اون گزارش تغییراتی اعمال میشه و دوباره اون فایل رو جایگزین فایل قبلی کنم و برنامه از فایل بیرونی گزارش رو بخونه و نمایش بده ؟
بله، میشه.

1-با fast یه فرم گزارش طراحی کردم مثلا 4 تا فیلد داره که از دیتابیس میخونه و تو گزارش نمایش میده میخوام وقتی برنامه رو تو سیستم مشتری نصب میکنم بتونه جای فیلدها رو بالا ، پایین و ذخیره کنه؟
در مجموعه فست ریپورت یک کامپوننت Designer هم هست. اون کامپوننت رو روی فرم تون قرار بدید، و ازش استفاده کنید. اون کامپوننت یک طراح گزارش مثل همون طراح گزارشی که خودتون در دلفی برای فست ریپورت دارید رو به کاربر نمایش میده، و کاربر میتونه گزارش رو خودش طراحی کنه و در فایل ذخیره کنه.