View Full Version : مبتدی: کار با MFC
Arcsinos
سه شنبه 31 خرداد 1390, 18:03 عصر
سلام دوستان
من یه دو روزه که دارم با MFC برنامه مینویسم . میخواستم ببینم واقعا اینهمه دشواره ؟ یا من دشوارش کردم . من قبلا با دات نت یه مقدار نوشتم . اونجا وقت کنار یک دکمه مثلا botton یه (.) میذاریم لیستی از متغیرهای اون باز میشه ولی اینجا تو MFC خبری نیست . یا مثلا اگه من 10 تا دکمه داشته باشم واسه هر 10 تاش هم باید تابع تعریف کنم ، بعد اسم ده تاشون رو هم باید از حفظ باشم . لطفا بگید که همینطوریه یا میشه ساده اش کرد ؟ در ضمن اگه میتونید فرق MFC با . نت رو هم بگید .
ممنون میشم .
mehdi.mousavi
چهارشنبه 01 تیر 1390, 00:30 صبح
سلام دوستان من یه دو روزه که دارم با MFC برنامه مینویسم . میخواستم ببینم واقعا اینهمه دشواره ؟
سلام.
بله، دشواره؛ به خصوص اگر به C++ تسلط نداشته باشید.
من قبلا با دات نت یه مقدار نوشتم . اونجا وقت کنار یک دکمه مثلا botton یه (.) میذاریم لیستی از متغیرهای اون باز میشه ولی اینجا تو MFC خبری نیست.
در کدهای Native (از جمله MFC)، مدیریت حافظه در اختیار و کنترل شماست. متغیری که از Heap گرفته میشه باید توسط شما پس از استفاده به Heap بازگردونده بشه که اگر نشه، Memory Leak پیش میاد. در صورتیکه وقتی متغیری رو در محیط Managed ایجاد می کنید (بهتر بگم، از Managed Heap حافظه مورد نیاز رو می گیرید)، متغیر پس از اینکه بطور خودکار تشخیص داده شد که دیگه مورد استفاده قرار نمی گیره، بطور خودکار نیز حافظه مورد استفاده اش به سیستم برگردونه خواهد شد...
لطفا بگید که همینطوریه یا میشه ساده اش کرد؟
شما چرا از .NET به MFC کوچ کردید؟ دلائلتون برای این کار چی بوده؟ آیا چشم بسته تصمیم گرفتید با MFC کار کنید؟ آیا به .NET مسلط بودید؟
در ضمن اگه میتونید فرق MFC با . نت رو هم بگید .
در واقع شما باید Native Code و Managed Code رو با هم مقایسه کنید که این مقایسه بارها در سایت انجام شده و با جستجویی می تونید به اونها برسید.
موفق باشید.
Arcsinos
چهارشنبه 01 تیر 1390, 05:52 صبح
با تشکر فراوان
چون من بیشتر دوست دارم تو زمینه ی نرم افزار کار کنم ( نرم افزارهای کاربردی نه نرم افزار های تحت وب ) به خاطر همین MFC رو انتخاب کردم . یعنی همه هم MFC رو پیشنهاد کردن . البته من سی پلاس پلاس یه مقداری در حد (متوسط) بلدم ولی Standard CPP که نمیتونم ازش هیچ استفاده ای کنم (البته اگه بدونم چه کارهایی میشه با Standard CPP کرد شاید بی خیال MFC هم بشم چون هر چقدر که متمرکزتر بشم بهتر میتونم کار کنم تا اینکه رو 2 تا چیز بخوام کار کنم ) و دوستان تو همین سایت گفتن که اشتباه محضه بخوایید با CPP ، دات نت کار کنید و تنها قدرت سی پی پی رو میتونید توی MFC به کار بگیرید .
.NET هم در حد ماشین حساب و PAINT و برنامه های مثلثاتی کار کردم و چیز زیادی در مورد نمیدونم . البته این دو درسی که از MFC خوندم فعلا که با .net فرقی نداشته . نمایش پیغام و ... بوده ولی واقعا سخته من واسه نوشتن این برنامه 2 ساعت وقت گذاشتم . برنامه ای که با .net 5 دقیقه هم وقت نمیبره . اسم تمامی کنترل ها رو رو کاغذ نوشته بودم . اسم تمامی متغیر ها رو نوشته بودم . اسم تمامی توابع . خیلی سخت بود . بازم سوال دارم که شما هم میخوایید یه برنامه بنویسید همینطوری مینویسید ؟ یعنی اسم تمامی توابع متغیر ها و دکمه ها و .. رو از حفظید ؟ (اینطوری باشه که خیلی دشوار میشه (سخت نه دشوار ) ؟
باز هم ممنون پاسختون
لطف کردید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.