View Full Version : سوال: ارسال گزارش به اکسل در اکسس 2007
nazanin_90
سه شنبه 31 خرداد 1390, 22:36 عصر
با سلام
من در اکسس 2003 برای ارسال گزارش به اکسل از کد زیر استفاده می کنم ولی این کد در اکسس 2007 جواب نمیدهد . البته پسوندxls را به sxls تغییر میدهم ولی بازهم جواب نمیدهد . لطفاً راهنمائی فرمائید از چه کدی باید استفاده کنم .
با تشکر
Dim stDocName As String
stDocName = name_report
DoCmd.OutputTo acReport, name_report, "MicrosoftExcelBiff8(*.xls)", "", True, "", 0
bita_ziba77
چهارشنبه 01 تیر 1390, 08:09 صبح
با سلام
از كد زير استفاده نماييد:
DoCmd.OutputTo acOutputReport, "your report name", "Excel97-Excel2003Workbook(*.xls)", "", True, "", 0, acExportQualityPrint
با تشكر
nazanin_90
شنبه 08 مرداد 1390, 00:16 صبح
با سلام
از كد زير استفاده نماييد:
DoCmd.OutputTo acOutputReport, "your report name", "Excel97-Excel2003Workbook(*.xls)", "", True, "", 0, acExportQualityPrint
با تشكر
سلام
با کد فوق نتیجه ای حاصل نشد.لطفاً اگر ممکن است با ارائه یک نمونه راهنمائی فرمائید .
با تشکر
nazanin_90
سه شنبه 11 مرداد 1390, 17:38 عصر
سلام
با تجربه های عزیز ! چرا راهنمائی نمی فرمایند؟
ARData
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 11:01 صبح
براي خروجي به اکسل 2007 :
Private Sub CmdExpToExcel_Click()
On Error GoTo CmdExpToExcel_Click_Err
DoCmd.TransferSpreadsheet acExport, 10, "TBLDailyReport", "E:\Productions Daily Report.xlsx", False, ""
CmdExpToExcel_Click_Exit:
Exit Sub
CmdExpToExcel_Click_Err:
MsgBox Error$
Resume CmdExpToExcel_Click_Exit
End Sub
Mahsa Hatefi
جمعه 14 مرداد 1390, 01:54 صبح
دوست گرامي
فرض كنيد برنامه اي را چند سال پيش در 2003 نوشته ايد و برنامه شما الان در 2007 و 2010 بخوبي كار مي كند بجز ارسال به اكسل كه فقط در 2003 جواب ميده براي همين اگر اين كد را در برنامه 2003 تان بدهيد صد در صد توي 2003 جواب نميده و اگر كاربر شما 2007 داشته باشه ممكنه فقط جواب بده . در نتيجه :
اگر كدي پيدا كنيم كه هم در 2003 هم در 2007 و 2010 جواب بده خيلي بهتر خواهد بود .
nazanin_90
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 22:09 عصر
سلام
واقعاً این سوال برای دوستان باتجربه اینقدر سخت است که تا کنون جواب قاطعی به آن داده نشده ؟
کد ارسال گزارش به اکسل در اکسس 2003 بصورت زیر است :
DoCmd.OutputTo acReport, "NameReport", "MicrosoftExcelBiff8(*.xls)", "", False, "", 0
ولی نمیدانم معادل این کد در اکسس 2007 چیست؟
با تشکر
Mahsa Hatefi
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 23:47 عصر
دوست من
البته ايراد از آفيس 2007 enterprize هستش . اگر شما سرويس پك2 آفيس 2007 رو دانلود (حدود 290مگ ) و نصب نماييد با اكسپورت ديگه مشكلي نخواهيد داشت .
nazanin_90
یک شنبه 23 مرداد 1390, 13:18 عصر
سلام
واقعاً این سوال برای دوستان باتجربه اینقدر سخت است که تا کنون جواب قاطعی به آن داده نشده ؟
کد ارسال گزارش به اکسل در اکسس 2003 بصورت زیر است :
DoCmd.OutputTo acReport, "NameReport", "MicrosoftExcelBiff8(*.xls)", "", False, "", 0
ولی نمیدانم معادل این کد در اکسس 2007 چیست؟
با تشکر
با سلام مجدد
از دوستان و اساتید بزرگوار استدعا دارم در خصوص این مشکل به بنده کمک کنید . الآن دو هفته است که سرچ میکنم ولی به موردی بر نخوردم .
با تشکر
nazanin_90
دوشنبه 24 مرداد 1390, 15:28 عصر
با سلام مجدد
از دوستان و اساتید بزرگوار استدعا دارم در خصوص این مشکل به بنده کمک کنید . الآن دو هفته است که سرچ میکنم ولی به موردی بر نخوردم .
با تشکر
:گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه:
wolfstander
سه شنبه 25 مرداد 1390, 08:41 صبح
سلام دوست عزیز
در اکسس 2007 امکانپذیر نبوده
البته تا اونجایی که من میدونم
به این دلیل که این مشکل رو من هم دارم
کدی که تو 2003 کار میکنه، عینا ً تو 2010 هم کار میکنه
ولی در 2007 ؛ خیر
کار نمیکنه
من تو شرکت برای 60 کاربر، یا 2003 ریختم که سبک تر و راحت تر داره کار میکنه، یا 2010 که سنگین تره
اصولا ً کاربر فرق اینها رو نمیفهمه
شما میتونی کاری کنی که اکسس دیده نشه
مثالهاش توی فروم هست برای این کار
و کاربر هم که نمیدونه چه خبره
nazanin_90
سه شنبه 25 مرداد 1390, 15:35 عصر
سلام دوست عزیز
در اکسس 2007 امکانپذیر نبوده
البته تا اونجایی که من میدونم
به این دلیل که این مشکل رو من هم دارم
کدی که تو 2003 کار میکنه، عینا ً تو 2010 هم کار میکنه
ولی در 2007 ؛ خیر
کار نمیکنه
من تو شرکت برای 60 کاربر، یا 2003 ریختم که سبک تر و راحت تر داره کار میکنه، یا 2010 که سنگین تره
اصولا ً کاربر فرق اینها رو نمیفهمه
شما میتونی کاری کنی که اکسس دیده نشه
مثالهاش توی فروم هست برای این کار
و کاربر هم که نمیدونه چه خبره
با سلام و عرض تشکر
البته من هم با نظر دوست بزرگوارمون Mahsa Hatefi که فرموده اند ايراد از آفيس 2007 enterprize هستش و این ایراد در سرويس پك2 آفيس 2007 برطرف میشود بیشتر موافقم تا اینکه این کار در اکسس 2007 امکانپذیرنباشد . چرا که بعید میدانم مایکروسافت در خصوص این مورد و مشکل غافل بوده باشد .وقتی در ورژن های پائین تر و بالاتر این امکان صورت گرفته بنابراین در 2007 هم باید لحاظ شده باشد . بنده متاسفانه سرويس پك2 آفيس 2007 ندارم که با نصب آن بفهمم این نقیصه همچنان پا برجاست یا نه ؟
و امادر خصوص این موضوع که فرموده اید شما میتونی کاری کنی که اکسس دیده نشه و کاربر هم که نمیدونه چه خبره با عرض معذرت باز هم موافق نیستم . چرا که یک برنامه نباید چنین نقیصه ای داشته باشد که با بعضی از ورژن ها سازگاری نداشته باشد . در نظر بگیر برنامه ای برای یک مشتری تهیه کرده اید که او میخواهد بر روی سیستم کاربرهایش از آن استفاده و بهره برداری نماید و ممکن است بر روی بعضی از سیستم های آنها اکسس 2003 باشد و بروی بعضی هم اکسس 2007 و یا 2010 و ...
علی ایحال از دوستان یزرگ استدعا دارم با توجه به اینکه این مورد در برنامه اکسس میتواند حائز اهمیت باشد (از این جهت که امروزه در بیشتر نرم افزارها گزینه ای با عنوان ارسال گزارش به اکسل یا ورد و.... وجود دارد ) در این رابطه بیشتر تحقیق نمایند و در صورت رسیدن به جواب آن را برای استفاده دیگر دوستان در این تاپیک قرار بدهند .
با تشکر
Mahsa Hatefi
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 16:07 عصر
دوست من
همانطور كه قبلا عرض كردم 2007(انترپرايز) با كدي كه شما داريد در مورد گزارش جواب نخواهد داد مگر آنكه سرويس پك2 رو نصب نماييد . البته فراموش كردم كجا ولي يكي از متخصصان مايكرسافت اعلام كرده بود كه با رجيستر كردن يك دستور ارسال گزارش به اكسل ، ارسال فعال مي شود . من اون رجيستر رو نوشتم اما جواب نگرفتم . برايتان ارسال مي كنم ببينيد مي توانيد استفاده كنيد .
البته فرمت اكسل رو بايد "MyOwnFormat" تعريف كنيد
ARData
چهارشنبه 26 مرداد 1390, 16:54 عصر
اگه ممکنه يه فايل نمونه بذارين من خودم توي اين تايپيک گيج شدم .... نمي دونم بلاخره اکسس 2007 به اکسل 2003 جوابتونه يا اکسس 2003 به اکسل 2007 .................
nazanin_90
شنبه 29 مرداد 1390, 19:00 عصر
دوست من
همانطور كه قبلا عرض كردم 2007(انترپرايز) با كدي كه شما داريد در مورد گزارش جواب نخواهد داد مگر آنكه سرويس پك2 رو نصب نماييد . البته فراموش كردم كجا ولي يكي از متخصصان مايكرسافت اعلام كرده بود كه با رجيستر كردن يك دستور ارسال گزارش به اكسل ، ارسال فعال مي شود . من اون رجيستر رو نوشتم اما جواب نگرفتم . برايتان ارسال مي كنم ببينيد مي توانيد استفاده كنيد .
البته فرمت اكسل رو بايد "MyOwnFormat" تعريف كنيد
با سلام
بنده هم با رجیستری نمودن فایل فوق هیچ جوابی نگرفتم
اگه ممکنه يه فايل نمونه بذارين من خودم توي اين تايپيک گيج شدم .... نمي دونم بلاخره اکسس 2007 به اکسل 2003 جوابتونه يا اکسس 2003 به اکسل 2007 .................
در نمونه ضمیه با کلیک بر روی کمند باتن ایجاد شده بر روی فرم ، اطلاعات گزارش (R1) به اکسس 2003 به راحتی ارسال میشود ولی این این رویداد در اکسس 2007 جواب نمیدهد
با تشکر
ARData
یک شنبه 30 مرداد 1390, 09:27 صبح
فايل شما اصلاح شد ... همانطور که خواسته بوديد ارسال به اکسل 2003 با اکسس 2007
http://ardata.persiangig.com/Export%20to%20Excel2007%202007.rar
nazanin_90
سه شنبه 01 شهریور 1390, 16:03 عصر
فايل شما اصلاح شد ... همانطور که خواسته بوديد ارسال به اکسل 2003 با اکسس 2007
http://ardata.persiangig.com/Export%20to%20Excel2007%202007.rar
سلام
نمونه فوق هم متاسفانه ارور ( تصویر ضمیمه )میدهد . ضمناً منظور من ارسال گزارش به اکسل 2003 نیست بلکه ارسال به همان اکسل 2007 است.
با تشکر
nazanin_90
چهارشنبه 02 شهریور 1390, 14:45 عصر
کجایند بزرگان اکسس ؟:متفکر:
nazanin_90
شنبه 05 شهریور 1390, 15:12 عصر
:گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه:
nazanin_90
دوشنبه 07 شهریور 1390, 21:05 عصر
سلام
در ناامیدی بسی امید است پا........................
ARData
سه شنبه 08 شهریور 1390, 11:46 صبح
چاره راه شما فقط ک Microsoft Office 2007 SP2 Enterprise
nazanin_90
شنبه 27 خرداد 1391, 18:29 عصر
با سلام دوباره
یک برنامه نباید چنین نقیصه ای داشته باشد که با بعضی از ورژن ها سازگاری نداشته باشد . در نظر بگیر برنامه ای برای یک مشتری تهیه کرده اید که او میخواهد بر روی سیستم کاربرهایش از آن استفاده و بهره برداری نماید و ممکن است بر روی بعضی از سیستم های آنها اکسس 2003 باشد و بروی بعضی هم اکسس 2007 و یا 2010 و ...
با ذكر مقدمه بالا كه قسمتي از يكي از پست هاي همين تاپيك بود از اساتيد بزرگ برنويس استدعا دارم با توجه به اینکه این مورد در برنامه اکسس میتواند حائز اهمیت باشد (از این جهت که امروزه در بیشتر نرم افزارها گزینه ای با عنوان ارسال گزارش به اکسل یا ورد و.... وجود دارد ) يك راهكارمنطقي و اساسي ارائه نمايند .
آيا واقعاً چاره راه فقط نصب Microsoft Office 2007 SP2 Enterprise است ؟
آيا شما بعنوان يك برنامه نويس و بعنوان كسي كه سفارش نرم افزاري به شما شده و ممكن است اين نرم افزار بر روي سيستم هاي مختلف كه داراي ورژن هاي مختلف آفيس هم ميباشند در گزينه ارسال گزارش به اكسل 2007 (درصورت بروز پيغام خطا) پيغام ‹ جهت انجام اين گزينه نياز به نصب Microsoft Office 2007 SP2 Enterprise مي باشد رادر كد مربوطه مي گنجانيد؟
درهرحال از استاد بزرگ اكسس كه امكان ارسال پيغام خصوصي براي ايشان وجو ندارد (در حال حاضر) خواهش مي كنم چنانچه نظر مباركشان معطوف اين تاپيك شد در اين مورد رهنمود لازم را ارائه فرمايند.
با تشكر
Abbas Amiri
شنبه 27 خرداد 1391, 18:52 عصر
از TransferSpreadSheet کمک بگیر سرچ کنید درتالار هست
nazanin_90
شنبه 27 خرداد 1391, 19:35 عصر
از TransferSpreadSheet کمک بگیر سرچ کنید درتالار هست
سلام جناب اميري !
همه اين راه ها را امتحان كرده ام جواب نداده
باتشكر
Abbas Amiri
شنبه 27 خرداد 1391, 21:20 عصر
با عرض معذرت فکرکردم جدول یا کوئری منظورتان است
nazanin_90
سه شنبه 29 بهمن 1392, 19:48 عصر
سلام
دوستان حرفه ای عزیز!
شما برای ارسال گزارش به اکسل در اکسس 2007 و 2010 از چه راهی استفاده می کنید ؟ آیا در این رابطه به مشکلات مطرح شده در پست های قبلی این تاپیک برنخورده اید؟
بالاخره برای رفع آن چه باید کرد ؟
با تشکر
nazanin_90
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 06:46 صبح
سلام
دوستان حرفه ای عزیز!
شما برای ارسال گزارش به اکسل در اکسس 2007 و 2010 از چه راهی استفاده می کنید ؟ آیا در این رابطه به مشکلات مطرح شده در پست های قبلی این تاپیک برنخورده اید؟
بالاخره برای رفع آن چه باید کرد ؟
با تشکر
سلام
متاسفانه همين مشكل در اكسس 2010 هم وجود دارد .
دو تصوير ضميمه را ملاحظه بفرمائيد !
در تصوير دوم وقتي از گزينه object type تيبل (table) را انتخاب ميكنيم در آيتم هاي output format فرمت Excel Workbook (*.xlsx) به نمايش در ميآيد ولي در تصوير اول وقتي از گزينه object type گزارش (report) را انتخاب ميكنيم در آيتم هاي output format فرمت Excel Workbook (*.xlsx) به نمايش درنمي ميآيد.
با تشكر
vatanparast
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 08:40 صبح
با درود
با استفاده از ADO میتونید این کار رو انجام بدید در فایل پیوست از جدول Revenue رکوردهایی که Region اونها برابر با Midwest باشه به شیت a در فایل data منتقل شده اند
روش کار رو ببینید و بنا به نیازتون اصلاحش کنید
nazanin_90
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 11:39 صبح
با درود
با استفاده از ADO میتونید این کار رو انجام بدید در فایل پیوست از جدول Revenue رکوردهایی که Region اونها برابر با Midwest باشه به شیت a در فایل data منتقل شده اند
روش کار رو ببینید و بنا به نیازتون اصلاحش کنید
سلام
بله ، همانطور كه در پست قبل عرض كردم براي ارسال مستقيم اطلاعات جداول مشكلي وجود ندارد ؛ مشكل اينجاست كه در اكسس 2007 و بالاتر نمي توان اطلاعات گزارش را مستقيماً به اكسل فرستاد . در اكسس 2003 اينكار بخوبي انجام ميشود . در يكي از پست ها يكي از دوستان اشاره كرده بودند كه بايد سرويس پك 2 آفيس نصب نمايم كه با نصب آن هم موفق به اينكار نشدم.
با تشكر
vatanparast
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 12:46 عصر
سلام
بله ، همانطور كه در پست قبل عرض كردم براي ارسال مستقيم اطلاعات جداول مشكلي وجود ندارد ؛ مشكل اينجاست كه در اكسس 2007 و بالاتر نمي توان اطلاعات گزارش را مستقيماً به اكسل فرستاد . در اكسس 2003 اينكار بخوبي انجام ميشود . در يكي از پست ها يكي از دوستان اشاره كرده بودند كه بايد سرويس پك 2 آفيس نصب نمايم كه با نصب آن هم موفق به اينكار نشدم.
با تشكر
به نظر من ریپورت رو با استفاده از کدنویسی ایجاد کنید
expertdev
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 13:21 عصر
سلام.
دوست عزیز از این کد استفاده کنید و نتیجه رو بفرمایید:
DoCmd.OutputTo acOutputReport, "report name", acFormatXLS, "output path for example c:\myreport.xls", -1
عدد 1- باعث میشه بعد از ایجاد فایل ، فایل باز بشه .اگر هم صفر بگذارید فایل اجرا نمیشه
موفق باشید.
nazanin_90
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 18:29 عصر
سلام.
DoCmd.OutputTo acOutputReport, "report name", acFormatXLS, "output path for example c:\myreport.xls", -1
عدد 1- باعث میشه بعد از ایجاد فایل ، فایل باز بشه .اگر هم صفر بگذارید فایل اجرا نمیشه
موفق باشید.
سلام
آفرین به شما جناب expertdev !
بالاخره این مشکل باخلاقیت شما حل شد .
بازهم ممنون
expertdev
چهارشنبه 30 بهمن 1392, 19:14 عصر
خواهش می کنم.موفق باشید.
abas1388
یک شنبه 31 فروردین 1393, 23:32 عصر
سلام.
موفق باشید.
سلام
آفرین به شما جناب expertdev !
بالاخره این مشکل باخلاقیت شما حل شد .
بازهم ممنون
سلام
من این کد را امتحان کردم .
با کد فوق هم مشکل برطرف نمیشود و ظاهراً چاره کار همان نصب سرویس پک 3 آفیس می باشد.
موفق باشید
majid_tiger
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 00:06 صبح
سلام
من این کد را امتحان کردم .
با کد فوق هم مشکل برطرف نمیشود و ظاهراً چاره کار همان نصب سرویس پک 3 آفیس می باشد.
موفق باشید
DoCmd.OutputTo acOutputReport, "report name", "Excel97-Excel2003Workbook(*.xls)", "Address"
در کد فوق بجای report name نام گزارش و بجای Address آدرس محلی که می خواهید فایل در آنجا ذخیره شود و اگر می خواهید از شما سوال شود هیچی وارد نکنید . حتماً کار خواهد کرد
abas1388
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 06:52 صبح
DoCmd.OutputTo acOutputReport, "report name", "Excel97-Excel2003Workbook(*.xls)", "Address"
در کد فوق بجای report name نام گزارش و بجای Address آدرس محلی که می خواهید فایل در آنجا ذخیره شود و اگر می خواهید از شما سوال شود هیچی وارد نکنید . حتماً کار خواهد کرد
سلام majid_tiger
مشكل از نام و آدرس نيست . اگر از ابتدا پست هاي اين تاپيك را مطالعه كرده باشيد اين كد ها در اكسس 2003 خوب جواب ميدهد ولي در اكسس 2007 به مشكل بر ميخورد . لطفاً از اول يكبار بطور دقيق پستها را مرور كن مشكل اساسي توسط nazanin_90 مطرح شده است .
با تشكر
majid_tiger
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 10:03 صبح
دوست عزیز abas1388
من این کد را در access2010 , 2013 استفاده می کنم و جواب می دهد اگر می خواهید از صحت عملکرد اطمینان حاصل کنید توسط ماکرو خروجی خود را امتحان کنید و سپس با استفاده از Save As Object آن را تبدیل به کد نمایید .
-- درقسمت ماکروها باید گزینه Export With Formatingرا انتخاب کنید و بعد تنظیمات آن را انجام دهید.
موفق باشید .
majid_tiger
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 10:20 صبح
این هم نمونه
abas1388
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 13:30 عصر
این هم نمونه
سلام آقا مجيد!
نمونه را با چه ورژني تهيه كرده ايد ؟ با اكسس 2007 نتوانستم باز كنم.
با تشكر
majid_tiger
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 13:36 عصر
فایل پست قبل با استفاده از 2013 و 2010 قابل استفاده است . این فایل رو SaveAs کردم امیدوارم بتوانید باز کنید . موفق باشید
abas1388
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 16:20 عصر
فایل پست قبل با استفاده از 2013 و 2010 قابل استفاده است . این فایل رو SaveAs کردم امیدوارم بتوانید باز کنید . موفق باشید
سلام
آقا مجيد عزيز! ظاهراً تاپيك را كامل مرور نكرديد .
نمونه شما داده هاي جدول را مستقيماً به اكسل ارسال مي كند ، در صورتيكه در اين تاپيك مشكل در ارسال گزارش اكسس به اكسل است .
لطفاً يكبار بطور دقيق همه پست ها بخصوص پست هاي 15 و 29 را مرور بفرما !
با تشكر
majid_tiger
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 17:41 عصر
دوست عزیز شما بجای ارسال Table می توانید Report را ارسال کنید این فقط یک مثال بود ، با عرض شرمندگی که من مثال را در مورد گزارش ارسال نکردم ؛
کافیست که شما از acOutputReport استفاده کنید .
alirezabahrami
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 21:18 عصر
سلام majid_tiger
مشكل از نام و آدرس نيست . اگر از ابتدا پست هاي اين تاپيك را مطالعه كرده باشيد اين كد ها در اكسس 2003 خوب جواب ميدهد ولي در اكسس 2007 به مشكل بر ميخورد . لطفاً از اول يكبار بطور دقيق پستها را مرور كن مشكل اساسي توسط nazanin_90 مطرح شده است .
با تشكر
سلام!
همانطور که در یکی از پست های این تاپیک یکی ازدوستان اشاره کرده اند:
ايراد از آفيس 2007 enterprize است و با نصب این نسخه به تنهائی مشکل ارسال گزارش به اکسل همچنان بقوت خود باقی خواهد بود . چاره کار نصب سرویس پک 2 یا 3 آفیس است. (ترجیحاً سرویس پک 3)
دو تصویر ضمیمه راملاحظه بفرمائید!
تصویر اول مربوط به اکشن OutPutTo ارسال گزارش در بخش ماکرو میباشد . این تصویر مربوط به حالتی است که SP3( سرویس پک3) نصب نشده . تعداد آیتم ها را در کادر قرمز رنگ زیر آن را ببینید !
تصویر دوم مربوط به اکشن OutPutTo ارسال گزارش در بخش ماکرو میباشد . این تصویر مربوط به حالتی است که SP3( سرویس پک3) نصب شده . تعداد آیتم ها را در کادر قرمز رنگ زیر آن را ببینید !
یا علی
ببخشید ! فعلاً نمی توانم تصاویر را ضمیمه کنم ؛ ظاهراً در مدیریت ضمیمه اشکالی بوجود آمده است
nazanin_90
چهارشنبه 03 اردیبهشت 1393, 16:36 عصر
سلام!
همانطور که در یکی از پست های این تاپیک یکی ازدوستان اشاره کرده اند:
ايراد از آفيس 2007 enterprize است و با نصب این نسخه به تنهائی مشکل ارسال گزارش به اکسل همچنان بقوت خود باقی خواهد بود . چاره کار نصب سرویس پک 2 یا 3 آفیس است. (ترجیحاً سرویس پک 3)
دو تصویر ضمیمه راملاحظه بفرمائید!
تصویر اول مربوط به اکشن OutPutTo ارسال گزارش در بخش ماکرو میباشد . این تصویر مربوط به حالتی است که SP3( سرویس پک3) نصب نشده . تعداد آیتم ها را در کادر قرمز رنگ زیر آن را ببینید !
تصویر دوم مربوط به اکشن OutPutTo ارسال گزارش در بخش ماکرو میباشد . این تصویر مربوط به حالتی است که SP3( سرویس پک3) نصب شده . تعداد آیتم ها را در کادر قرمز رنگ زیر آن را ببینید !
یا علی
ببخشید ! فعلاً نمی توانم تصاویر را ضمیمه کنم ؛ ظاهراً در مدیریت ضمیمه اشکالی بوجود آمده است
سلام
من هم قبلاً فكر كردم با كدي كه جناب expertdev در پست 31 ارائه نمودند مشكل ارسال گزارش اكسس 2007 به اكسل رفع شده غافل از اينكه در همان موقع sp3 را نصب كرده بودم و تصور كردم اجراي موفقيت آميز ارسال گزارش به اكسل بخاطر كدي بوده كه در پست فوق ارائه شده .
با تشكر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.