View Full Version : یه سیستم لاگین ساده
hassan1365
یک شنبه 03 مهر 1384, 10:20 صبح
سلام
یه لاگین نوشتم. فقط مشکلش اینه که از هر صفحه باید دو تا کپی داشته باشم(یکی مخصوص ادمین و دیگری بقیه کاربران).میدونم ناشی گریه.پس کمکم کنین تا یه لاگین (فقط با یک کپی از صفحات) درست کنم.
موفق باشید.
javad3151
دوشنبه 04 مهر 1384, 09:39 صبح
مطمئنا username , password کاربران را در یه دیتابیس ذخیره می کنید می تونید یه فیلد دیگه به جدولتون اضافه کنید و نوع کاربر را در اونجا ذخیره کنید (با این کار می تونید انواع مختلفی از کاربران را داشته باشید) و وقع لاگین این فیلد و چک کنید
hassan1365
سه شنبه 05 مهر 1384, 11:39 صبح
سلام
یوزر و پسورد افراد رو تو بانک ذخیره میکنم لاگین هم میکنم ولی وقتی یه کاربر لاگین میکنه چطوری میتونم تشخیص بدم که هنوز هست یا log out کرده؟
برای منوی صفحات میخوام این رو تشخیص بدم.(همه اعضا که به همه منو ها(صفحات) دسترسی ندارن!!!). فقط نحوه تعریف یک متغیر session رو میخوام.و اینکه چطوری از تو یه صفحه دیگه به اون متغیر دسترسی داشته باشم؟
موفق باشید.
shahroozj
چهارشنبه 06 مهر 1384, 13:03 عصر
نحوه تعریف session به شکل زیر است :
Session("session name") = your value
بهتر است مقدار your value ای دی کاربر login شده باشد این session تا زمانی که کاربر IE را نبندد یا session timeout نشود فعال است با چک کردن این session شما می توانید متوجه بشید که کاربر شما چه نوع کاربری است
در ضمن این را هم بگم که شما می توانید بیش از یک session داشته باشید و کارهای مختلفی را انجام دهید
hassan1365
شنبه 09 مهر 1384, 10:08 صبح
سلام
آیا آنوقت session name در تمام صفحات شناخته شده است؟(لازمه در تمام صفحات این تعریف صورت گیرد و یا فقط در index ؟)
در ضمن برای دسترسی به مقدار یک session آیا بدین صورت باید عمل کرد؟
session name.value
موفق باشید.
3nitro
شنبه 09 مهر 1384, 16:02 عصر
به طور مثال در صفحه اول تعریف میشه و تا 10 الی 15 دقیقه (بستگی به نسخه IIS) میمونه . البته میشه مقدار رو با session.timeout تغییر داد . برای همین شما هربار لازم نیست در هر صفحه صحت ورود کاربر رو دوباره چک کنید . به این مثال توجه کنید خیلی راحت میتونید بفهمید چه جوری به session مقدار بدید و اون مقدار رو بخونید .
if password="n" and username="nn" then
session("pass") = password
session("user") = username
end if
response.write "welcome" & session("user")
shahroozj
یک شنبه 10 مهر 1384, 09:34 صبح
به طور مثال در صفحه اول تعریف میشه و تا 10 الی 15 دقیقه (بستگی به نسخه IIS) میمونه .
تا زمانی که شما IE خود را نبستید و دارید از صفحات استفاده می کنید ( Browse) این تایمر به کار نمی افتد
ولی به محض اینکه صفحه ای را browse نکنید (Stand by) این تایمر شروع میشود و بسته به مقدار تنظیم شده session.Timeout این مقدار از بین می رود
تمام session ها در صفحات دیگر قابل استفاده هستند
hassan1365
دوشنبه 11 مهر 1384, 22:10 عصر
سلام
مرسی مشکلم رفع شد.
امری بود در خدمتیم.
موفق باشید.
hassan1365
سه شنبه 12 مهر 1384, 20:59 عصر
سلام
کاربرا رو تشخیص میدم . صفحاتم براشون میچینم.فقط برای log out شون باید چکار کنم؟(در ضمن session ها رو هم پاک میکنم)
فقط میخوام redirect ش کنم.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.