PDA

View Full Version : دانشمندان یک Memory برای مغز ساختند که میتوانید اطلاعات مغز خود را روی آن ذخیره و بازیابی کنید!!

amirjalili
چهارشنبه 01 تیر 1390, 11:23 صبح
دانشمندان برای اولین بار یک Memory ساختند که میتوان اطلاعات و دیتا های موجود در مغز را در آن ذخیره یا اطلاعات موجود در آن را وارد مغز کرد.
فرض کنید هر چی داکیومنت رو کامپیوتر دارید رو بریزید تو مغزتون. وااااااااای. یا اطلاعات مغزتون رو روش ذخیره کنید. به نظر میاد تا چند سال دیگه این عملی بشه. دانشمندان تونستند این کار رو روی مغز موش و به صورت نه چندان ابتدایی انجام بدند.
فکر کن. من شاید 10-20 سال دیگه برم بازار رضا یه memory با حجم مثلا 1 ترابایت واسه مغزم بخرم اونم سرعت بالا!! :گیج:
برای مشاهده توضیح اجمالی این خبر لینک زیر رو ببینید. سایت زیر بسیار معتبره و همینطوری الکی خبر نمیزنه.
http://gizmodo.com/5813821/scientists-create-first-memory-expansion-for-brain

syntiberium
چهارشنبه 01 تیر 1390, 12:21 عصر
اونوقت دیگه امتحانی وجود نخواهد داشت که کسی بخواد تقلب کنه و همه توی رشته ی درسی که دوست دارند تو کمتر از یک ثانیه پروفسور می شوند کلا خیلی با حال می شه چون همه می تونند راجع به ساختن ربات ها ی خیلی پیشرفته ایده بدهند و بعد هم دیگه زمین و بقیه ی سیارات قابل سکونت تبدیل می شن به بهشت .

PetekDincos
چهارشنبه 01 تیر 1390, 12:55 عصر
با سلام
اگه اینطوری بشه همه دانشمند می شن و تلاش معنی نخواهد داشت و دنیا به هم می ریزه با تشکر

amirjalili
چهارشنبه 01 تیر 1390, 13:23 عصر
عیبی نداره. چه عیبی داره همه دانشمند باشن و دنیا زودتر پیشرفت کنه. اما یه نکته رو اصلا فراموش نکنید. دانشمندان بسیار بسیار بیش از اینکه متکی به توانایی های فیزیکی و ذهنیشون باشن, متکی به تلاش زیاد بودند. به فرض که طرف بتونه همه اطلاعات رو در ذهنش بریزه. حالا برای اکتشاف و اختراع و ابتکار نیاز به تلاش و سخت کوشی هست و بس.

PetekDincos
چهارشنبه 01 تیر 1390, 15:53 عصر
با سلام
یک جامعه متشکل از انسانهای مختلف با تواناییهای مختلف است که تو موقعیتها و شغلهای مختلف است و برای یک جامعه همونطور که دانشمند نیاز است کارگر و برنامه نویس ! و مهندس و .... نباز است قبل از اینکه از این تکنولوژی استفاده کنیم مثلا خودم رو مثال می زنم مثلا من کارگر بودم و الان حافظه و سواد یک دانشمند رو دارم دیگه نمی رم کارگری و شاید شما بگید که دیگه همه دانشمند روبوت ها برامون کار می کنند که این هم به نظر من زندگی جالبی نمی شه و این نظر منه شاید هم درست نباشه با تشکر

مصطفی ساتکی
چهارشنبه 01 تیر 1390, 19:34 عصر
ایده و خلاقیت تو دنیای امروز حرف اولو مییزنه

Dariuosh
پنج شنبه 02 تیر 1390, 00:12 صبح
حالا چه کاریه دو ملیون تا کتابو بکنیم تو مغرموون ؟!
کامپیوترو درس کردیم که خودمون حفظ نکنیم , خودمون حساب نکنیم .
قدرت تحلیلموون که زیاد نمیشه

FastCode
پنج شنبه 02 تیر 1390, 01:30 صبح
من قبلاً یک جایی خوندم که حافظه مغز انسان نزدیک به ۳۵ ترابایت تخمین زده شده.رم اضافه به چه دردش میخوره؟ توی همین ۳۵ ترا کلی فیلم و سریال جا میشه. پردازندش کی میاد؟ IQ اضافه خیلی حال میده. فردا به جای اینکه با مدل گوشی و لپتاپ به هم پوز بدیم با IQ پوز میدیم: من IQ م اینتل ۷۹۰ ه مال تو هنوز nVidia س؟ Qoute فکر کن. من شاید 10-20 سال دیگه برم بازار رضا یه memory با حجم مثلا 1 ترابایت واسه مغزم بخرم اونم سرعت بالا!! Quote/ دو سال دیگه هم صبر کن برو از خان قلی بخر.(فکر کردی فقط خودت کوچه پس کوچه های مشهد و بلدی یره؟)

amirjalili
پنج شنبه 02 تیر 1390, 09:07 صبح
فکر کردی فقط خودت کوچه پس کوچه های مشهد و بلدی یره؟

مشهد چیه؟ بابا جان بازار رضا ی تهران رو میگم یره :قهقهه:

arezoo_66
پنج شنبه 02 تیر 1390, 10:48 صبح
میدونید قسمت جالبش کجاست؟ وقتی این مموری ویروسی بشه:قهقهه:
ازین به بعد هرکی دیدیم قات زده بدونید فلش مموری مغزش ویروسی شده
یا موقع اسکن مغزش بزنه یهو کل مموری و پاک کنه:متعجب:

eshpilen
پنج شنبه 02 تیر 1390, 13:14 عصر
دانشمند بودن که فقط به حافظه نیست.
بنظر من قضیه دو قسمت هست.
یک قسمت مغز ورزیده هست که بتونه خوب تحلیل کنه و خلاقیت داشته باشه. این قسمت مثل یک کارخانهء مدرن و مجهز به ماشین آلات پیشرفته هست.
یک قسمت دیگه اطلاعات لازم برای تحلیل و ترکیب اونها با استفاده از این قدرت ذهنی و خلاقیت هست. این قسمت مثل مواد خام مورد نیاز کارخانه هست تا بتونه نهایتا محصولی تولید کنه.
کارخانه و ماشین آلات بدون مواد خام کاری نمیتونه بکنه.
و مواد خام هم بدون کارخانه و ماشین آلات لازم کارایی چندانی نداره و خودبخود به محصولات پیشرفته و پیچیده تبدیل نمیشه.

برای هر دو قسمت معمولا آدم باید تلاش زیادی بکنه.
فقط حفظیات کافی نیست. بلکه باید تحلیل و درک کرد.
باید تلاش کرد مغز رو ورزیده و پراستقامت کرد.
و باید دیتای خام مورد نیاز (اطلاعات) رو هم بدست آورد.

ضمنا از دست دادن فرصتهای حال بخاطر گذشته و آینده اکثرا کار اشتباهی هست.
گذشته چون گذشته و دیگه تفاوتی بحال ما نمیکنه و فرصت امروز رو از دست دادن ضرره. میگن جلوی ضرر رو از هرجایی بگیری منفعته.
شرایط و فرصت آینده هم که هنوز نیامده و در زمان فرارسیدنش و اینکه اصلا بشه یا نشه تردید هست و ضمنا ممکنه اصلا به عمر ما قد نده که ازش بهره مند بشیم. بعدشم بهرحال وقتی تلاش نکنیم در همین مدت تا آینده هم خیلی چیزها رو از دست دادیم.

ztx4
جمعه 10 تیر 1390, 02:23 صبح
دانشمند بودن که فقط به حافظه نیست.
بنظر من قضیه دو قسمت هست.
یک قسمت مغز ورزیده هست که بتونه خوب تحلیل کنه و خلاقیت داشته باشه. این قسمت مثل یک کارخانهء مدرن و مجهز به ماشین آلات پیشرفته هست.
یک قسمت دیگه اطلاعات لازم برای تحلیل و ترکیب اونها با استفاده از این قدرت ذهنی و خلاقیت هست. این قسمت مثل مواد خام مورد نیاز کارخانه هست تا بتونه نهایتا محصولی تولید کنه.
کارخانه و ماشین آلات بدون مواد خام کاری نمیتونه بکنه.
و مواد خام هم بدون کارخانه و ماشین آلات لازم کارایی چندانی نداره و خودبخود به محصولات پیشرفته و پیچیده تبدیل نمیشه.

برای هر دو قسمت معمولا آدم باید تلاش زیادی بکنه.
فقط حفظیات کافی نیست. بلکه باید تحلیل و درک کرد.
باید تلاش کرد مغز رو ورزیده و پراستقامت کرد.
و باید دیتای خام مورد نیاز (اطلاعات) رو هم بدست آورد.

برای تکمیل فرمایشات دوستمون یک مثال می زنم تا دوستان فکر نکنند با ریختن داکیومنت زیاد توی مغز همه به دانشمند تبدیل می شن.
شما فرض کن از دانش آموزی که هیچی بلد نیست ،امتحان ریاضی رو به صورت Open Book بگیرند،یعنی کتاب ریاضی رو در اختبارش بگذارند.با این شرایط هم طرف نمی تونه نمره بگیره.
این هم دقیقا همین طوره،توانایی تحلیل اطلاعات مهمه نه داشتن اطلاعات زیاد!

ژوپیتر
جمعه 10 تیر 1390, 10:07 صبح
چه فایده، چند وقت بعدش پیغام میده که بخشی از حافظه شما فیلتر شده، مخصوصا اگه خواب کسی رو ببینی :قهقهه:

http://up.vatandownload.com/images/zzjgqh1yi1lqla14fd0.jpg

syntiberium
جمعه 10 تیر 1390, 12:51 عصر
برای تکمیل فرمایشات دوستمون یک مثال می زنم تا دوستان فکر نکنند با ریختن داکیومنت زیاد توی مغز همه به دانشمند تبدیل می شن.
شما فرض کن از دانش آموزی که هیچی بلد نیست ،امتحان ریاضی رو به صورت Open Book بگیرند،یعنی کتاب ریاضی رو در اختبارش بگذارند.با این شرایط هم طرف نمی تونه نمره بگیره.
این هم دقیقا همین طوره،توانایی تحلیل اطلاعات مهمه نه داشتن اطلاعات زیاد!
اگر جزئیات و مثال های حل شده با راه حل کامل توی حافظه ی طرف باشه اطمینان داشته باشید که اگر خنگ نباشه بدون اینکه حتی یک دور از روی درس خونده باشه و مسئله هم حل نکرده باشه می تونه به سوالات جواب بده . اون صحبت شما زمانی درسته که کسی بخواهد مثلا الگوریتمی بنویسد که قبلا وجود نداشته که خوب اگر مغز از قبل فعالیت نداشته باشه اینجا حافظه نمی تونه به کمکش بیاد . اما با وجود چنین حافظه ای تعداد خیلی بیشتری از دانش آموزان به حل کردن مسئله و تمرین دادن مغز تشویق می شوند چون نه لازم هست درس بخونند نه مسئله روی کاغذ حل کنند (می تونند مسائل را با کمک یک ماشین حساب و ذهنشان سریع تر توی ذهنشان حل کنند و حتی می تونند از خود حافظه برای ذخیره ی موقت اعداد بدست آمده از یک محاسبه استفاده کنند که اونوقت حتی ضرب کردن دو تا عدد 50 رقمی بدون ماشین حساب توی ذهن کند هست اما غیر ممکن نیست).