ورود

View Full Version : بستن کلید شیفت در اکسس

msy_13611
یک شنبه 03 مهر 1384, 14:16 عصر
چگونه کلید شیفت را درهنگام باز شدن اکسس غیر فعال کنیم لطفا توضیح دهید باتشکر

شاپرک
دوشنبه 04 مهر 1384, 07:30 صبح
جوابت اینجاست :
http://try.persianblog.com

mohammadgij
دوشنبه 04 مهر 1384, 10:55 صبح
For Each pr In CurrentProject.Properties
If pr.Name = "AllowBypassKey" Then
CurrentProject.Properties.Remove ("AllowBypassKey")
End If
Next
CurrentProject.Properties.Add "AllowBypassKey", fasle

msy_13611
دوشنبه 04 مهر 1384, 16:34 عصر
باتشکر ازشما
به آدرسی که گفته بودید رفتم ولی چیزی متوجه نشدم امکان دارد بیشتر توضیح دهید
سپازگزارم

msy_13611
دوشنبه 04 مهر 1384, 16:38 عصر
مشود بگویید این کدهای که گفتید کجا باید وارد کنیمmohammadgijآقای
باتشکر

شاپرک
سه شنبه 05 مهر 1384, 07:30 صبح
Dim db As Database
Set db = DBEngine.OpenDatabase(database name)
db.Properties("allowbypasskey") = False
db.Close

mohammadgij
سه شنبه 05 مهر 1384, 11:09 صبح
ببین این کد رو توی هر جایی که بنویسی و یک بار اجراش کنی مثلا با زدن یک دکمه، دیگه اون برنامت Shift Lock میشه

msy_13611
سه شنبه 05 مهر 1384, 18:00 عصر
خیلی ممنون

alireza1514
چهارشنبه 02 فروردین 1385, 16:25 عصر
ببینید دوستان حتی بستن شیفت هم راه حل خوبی نیست چون من خودم xxxxxxکرم و به راحتی از کار انداختمش..

MMAASS
پنج شنبه 03 فروردین 1385, 22:27 عصر
ببینید دوستان حتی بستن شیفت هم راه حل خوبی نیست چون من خودم xxxxxxکرم و به راحتی از کار انداختمش..
xxxxxx یعنی چی؟ :متعجب:

سنبله کار
جمعه 04 فروردین 1385, 09:17 صبح
علی رضا خیلی خوبه که شما هم پیشنهاد بدهید

ROGHANI
شنبه 15 مهر 1385, 07:13 صبح
با سلام
هنگامیکه بوسیله منوی STARTUP راست کلید و سایر قسمتهایی که میتوان بوسیله آن به طراحی دست پیدا نمود را غیر فعال میکنم هنگام اجرای برنامه با SHIFT برنامه بدون دریافت هیچ رمزی به قسمت طراحی میرود. آیا این امکان وجود دارد که کاری کرد که هنگام اجرای با شیفت برنامه رمز بخواهد. با تشکر

mohsenna30ri
شنبه 15 مهر 1385, 07:45 صبح
با سلام
رمز گذاشتن برای شیفت که نمی دانم اما می توانید با یک کد ساده شیفت را غیر فعال کنید و با کد نویسی می توانید با یک فرم دیگر غیر فعال کردن شیفت را کنسل کنید البته می توانید برای اون فرمی که می خواهد اینکار را انجام دهد خودتان دستی رمز دهید
با یک جستجوی ساده در سایت می توانید جواب خود مبنی بر غیر فعال کردن شیفت پیدا کنید

ROGHANI
شنبه 15 مهر 1385, 08:48 صبح
قبل از بازشدن فایل اگه فایل رو انتخاب و کلید شیفت رو فشار بدی و برنامه رو باز کنی به همه چیز دسترسی پیدا میکنی. برای این مسئله راه حل میخواهم.

ava_a2005
شنبه 15 مهر 1385, 09:08 صبح
سلام
روش غیرفعال کردن دکمه Shift به هنگام باز شدن فایلهای اکسس را از آدرس زیر مطالعه کنید ....
توضیحات خوبی داخل این سایت وجود داره ..

http://try.persianblog.com
موفق باشید

mansori
چهارشنبه 10 آبان 1385, 07:55 صبح
For Each pr In CurrentProject.Properties
If pr.Name = "AllowBypassKey" Then
CurrentProject.Properties.Remove ("AllowBypassKey")
End If
Next
CurrentProject.Properties.Add "AllowBypassKey", fasle
باسلام این دستور را توی یه فرم هم روی event-onload خود فرم گذاشتم و هم روی event-onclick یه کلید داخل فرم و در نهایت اجرا هم شد هیچ خطایی هم نگرفت ولی شیفت رو از کار ننداخت اگه ممکنه لطفاً فایل پیوست رو یه زحمت بررسی بفرمائید .متشکرم

mansori
چهارشنبه 10 آبان 1385, 08:07 صبح
Dim db As Database
Set db = DBEngine.OpenDatabase(database name)
db.Properties("allowbypasskey") = False
db.Close
دوست عزیز با سلام وتشکر این دستور رو نوشتم و اجرا کردم ولی بعد وارد یه محیطی شد که select datasour و اونجا DSN name میخواست که یه جوابهایی هم دادم ولی بی نتیجه بود میشه لطف کنی و راهنمایی بفرمایی. متشکر

شاپرک
چهارشنبه 10 آبان 1385, 11:20 صبح
کد زیر را برای غیر فعال کردن shift استفاده کنید

CurrentProject.Properties.Add "AllowBypassKey", False
--------------------------------------------------------------

mansori
شنبه 13 آبان 1385, 08:22 صبح
باسلام و تشکر
این دستور را به آخرین خط اضافه کردم ولی جواب نداد اگه ممکنه به فایل پیوسته رو نگاه کن ممنونم

mohammadgij
شنبه 13 آبان 1385, 11:47 صبح
فایل پیوست رو یه نگاه بنداز. از Help خود Access کپی کردم

mansori
شنبه 13 آبان 1385, 15:49 عصر
دوست عزیز میبخشی مگر نه اینکه هروقت این فرم اجرا یا کلیک شد بعد از بازگشت مجدد شیفت نباید باز بشه؟ یا اشتباه میگم؟ الان اینو که زحمت کشیدی با شیفت بازم لود میشه باید من کار خاصی انجام بدم تا بدون شیفت با این دستور جدید اجرا بشه؟ متشکرم

mohammadgij
شنبه 13 آبان 1385, 16:18 عصر
یعنی چی؟ من که روی دستگاهم چک میکنم شیفت جواب نمی ده
فایل اجرا میشه و فرم StartUP هم اجرا میشه

mansori
یک شنبه 14 آبان 1385, 08:05 صبح
باسلام فایل رو توی چند جای مختلف بازکردم (به این صورت اجرای فرم و بعد خروج از فایل و بعد اجرای فایل بهمراه شیفت) ولی همه جا با شیفت هم بالا اومد امروز هم همینطور.دوست عزیزمیبخشی شاید بعد از اتیج کردن اصلاحاتی فراموش شده باشه .

mohammadgij
یک شنبه 14 آبان 1385, 10:07 صبح
یعنی شما وقتی شیفت رو میگیری و برنامه رو اجرا میکنی StartUp اجرا نمیشه و بهتر بگم فرم1 اجرا نمیشه؟؟؟

mansori
یک شنبه 14 آبان 1385, 10:43 صبح
بله؛ تا وقتیکه شیفت رو میگیرم استارت اپ بالا میاد و همونطور (باشیفت) میشه وارد اون شد. ولی عزیزجان هدف دیزیبل کردن همین شیفت موقع ران کردن فایله که نذاره استارت اپ رو بالا بیاره . خلاصه دستت درد نکنه ازاین همه لطفی که داری یه کاری کن با گرفتن شیفت موقع لود کردن برنامه استارات اپ نیاد. ممنونم

ROGHANI
یک شنبه 14 آبان 1385, 11:05 صبح
بله؛ تا وقتیکه شیفت رو میگیرم استارت اپ بالا میاد و همونطور (باشیفت) میشه وارد اون شد. ولی عزیزجان هدف دیزیبل کردن همین شیفت موقع ران کردن فایله که نذاره استارت اپ رو بالا بیاره . خلاصه دستت درد نکنه ازاین همه لطفی که داری یه کاری کن با گرفتن شیفت موقع لود کردن برنامه استارات اپ نیاد. ممنونم
علاوه بر این کارهایی که انجام دادی این کار را هم انجام بده مشکل حل میشه.فقط مواظب باش برنامتو از دست ندی.در قسمت
TOOLS/STARTUP همه تیک ها رو بردار.

mansori
یک شنبه 14 آبان 1385, 11:23 صبح
علاوه بر این کارهایی که انجام دادی این کار را هم انجام بده مشکل حل میشه.فقط مواظب باش برنامتو از دست ندی.در قسمت
TOOLS/STARTUP همه تیک ها رو بردار.
فرمایش شما بعد از با زحمتی که دوست عزیز mohammadgij توی فایل پیوست پست 20 این تایپیک کشیدن اجرا شد ولی موضوع اینه که با نگه داشتن شیفت (با اینکه تیکه برداشته شدن) استارت اپ رو میشه بازکرد

mohsenna30ri
یک شنبه 14 آبان 1385, 13:27 عصر
حواستون باشه قبل از هر تغییری از فایلتون بک آپ بگیرید - موفق باشید

mohammadgij
یک شنبه 14 آبان 1385, 13:47 عصر
نه منظور منو متوجه نشدی. ببین اگر وقتی شیفت رو نگه میداری فرم 1 اجرا میشه خب این نشون میده که شیفت بسته شده اما اگه وقتی که شیفت رو نگه میداری فرم 1 اجرا نمیشه . خب اون موقع شما درست میفرمایید و شیفت بسته نشده.
اگر حالت اول اتفاق میفته ( که روی دستگاه من اینطوره) خب برای عدم دسترسی به منو ها و دیگر خصوصیات برنامه باید همون کاری رو انجام بدی که دوستمون آقای ROGHANI فرمودند و طبق گفته آقای mohsenna30ri حتما یک BackUp بگیر و گرنه ............
من وقتی تست کردم دیدم شیفت بسته شده و در فایلی که شما Upload کردی همون کاری که آقای ROGHANI فرمودند رو انجام داده بودی و دیگه منوی پروپرتیز هم نشون داده نمیشد. با این تفاصیر شما نمیتونستید که کد برنامه رو ببینید و من مجبور شدم تمام تیک ها رو بزنم و فقط نشون بدم که شیفت بسته شده. از تمام دوستان هم میخوام که برنامه آقا/خانم mansori رو که در پست 20 من تغییر دادم رو روی دستگاهشون چک کنن و ببینن که شیفت بسته شده یا نه و اگه نشده تغییر بدن تا مشکل حل شه. ظاهرا مواردی که در پست 3 من نوشتم فقط برای اکسس پروجکت کار میکنه البته مطمئن نیستم

mansori
دوشنبه 15 آبان 1385, 08:16 صبح
اول از همه زحماتی که دادم عذرمیخوام دوم اینکه هم دستور برنامه و هم فرمایشات جنابعالی کاملاً صحیحه بعد از توضیحات کاملی که فرمودین توی برنامه بیشتر دقت کردم و متوجه شدم که شما برنامه رو با شیفت و اینتر کیبورد لود میکنی و استارت اپ نمیاد ولی من شیفتو با دابلکلیک موس که استارت اپ میاومد.
اما اگه بعد از برداشتن تیکهای استارت اپ برنامه ام دی ای بشه دیگه استارت اپ با موس هم لود نمیشه.
همه دوستانی که با هدف موضوع برداشتن شیفت به این تایپیک مراجعه میکنن از پست 20 که شما زحمتش رو کشیدید (بعد از ام دی ای کردن) میتونندمشکلشون رو برطرف کنن. متشکرم:تشویق:

karajhamed
جمعه 31 فروردین 1386, 19:01 عصر
چگونه کلید شیفت را درهنگام باز شدن اکسس غیر فعال کنیم لطفا توضیح دهید باتشکر

davood-ahmadi
جمعه 31 فروردین 1386, 20:22 عصر
یک نمونه گذاشتم.

majid325
شنبه 01 اردیبهشت 1386, 08:13 صبح
یک نمونه گذاشتم.
آقای احمدی نمیدونم چرا نمونه شما در هر صورت Shift رو باز میزاره!

davood-ahmadi
شنبه 01 اردیبهشت 1386, 17:32 عصر
درست بود ولی چون تنظیمات StartUp را انجام نداده بودم، توچشم نمی زد و مشخص نمی کرد.

hamid1081
دوشنبه 21 خرداد 1386, 17:26 عصر
من که خیلی حال کردم. بسیار ممنون. بالاخره این کدهایی که شما دایدی تمام بحث رو پایان داد.
مرسی

m_vb1386
یک شنبه 12 اسفند 1386, 13:34 عصر
خیر به این راحتی ها هم که میگید نیست
یکی از دوستای برنامه نویس من زیر 10 دقیقه یک همچین کدی رو باز کرد خودم شاهد بودم