View Full Version : در حال حاضر چه زبانی برای طراحی سایت بهتره؟
shafi21
پنج شنبه 02 تیر 1390, 12:35 عصر
سلام به همه دوستان
من چند ماهه که برنامه نویسی نکردم
قبلا با c#,vb.net چند تا پروزه نسبتا کامل انجام دادم ولی در زمینه طراحی سایت تجربه ای ندارم
asp.net بهتره یا php یاjava و....؟
اگه میشه یه منبع خوب و معتبرم واسه یادگیری معرفی کنید؟
و واسه اینکه برنامه ام روی اصول بهینه پیش بره چه چیزایی رو باید یاد بگیرم و واسه طراحی پایگاه داده هم همینطور...
اگه راهنماییم کنید کمک بزرگی انجام دادید:لبخندساده:
ateryad
پنج شنبه 02 تیر 1390, 12:44 عصر
سلام دوست عزیز
اول از همه می تونم بگم که به نظر من PHP کار کنید چون از همه جهت از asp سر تره.
منبع خوب هم می تونم سایت www.w3schools.com رو معرفی کنم.
و البته قبل از یادگیری php به یادگیری HTML , CSS بپرداز.
برای پایگاه داده هم می تونی از MYSQL که واقعا از نظر همه دستورات کامل هست استفاده کنید. چون برای php ساخته شده.
www.ateryad.gigfa.com
shafi21
پنج شنبه 02 تیر 1390, 13:01 عصر
اگه میشه یکمی بیشتر راجع به این( از همه جهت) که گفتید توضیح بدید
ممنون
ateryad
پنج شنبه 02 تیر 1390, 15:44 عصر
سلامی دوباره....
منظور از همه جهت این هست:
PHP دارای موارد زیر هست که asp در اون زیاد حرفی برای گفتن نداره.
1- اول اینکه منبع بازه
2- سرعت بالایی داره
3- در همه نوع سیستم عامل ها می تونید از اون استفاده کنید.
4-پایگاه داده عالی مثل MYSQL داره.
5- اگر شما کمی با زبان C کار کرده باشید خیلی راحت php رو یاد می گیرید.
6- ...
www.ateryad.gigfa.com
shafi21
جمعه 03 تیر 1390, 14:09 عصر
html رو کار کردم و تا حدی بلدم.مرسی از راهنماییتون
من هنوز منتظر جوابهای کاملتری هستم
دوستان عزیز لطفا کمکم کنید
ممنون
iman.developer
جمعه 03 تیر 1390, 21:59 عصر
بین زبان های برنامه نویسی تحت وب معمولا ASP.NET با PHP مقایسه میشن .
و اینکه کدام زبان بهتره نمیشه گفت چون هر کدوم ویژگیهای مخصوصی خودشون رو دارند و به طور کلی نمیشه گفت کدوم بهتره ولی میشه از برخی جهات مقایسه کرد .
در ASP.NET که مبتنی بر کتابخانه .NET Framework هست شی ء گرایی خیلی بیشتر رعایت شده و از لحاظ برنامه نویسی شیءگرا قویتر از PHP هست .همچنین نرم افزار Visual Studioنرم افزار غنی تری و با امکانات بیشتری برای ASP.NET هست در مقایسه با نرم افزارهایی که برای PHP هست و از لحاظ بازار کار راستش من در روزنامه بیشتر آگهی برنامه نویس .NET می بینم تا PHP .برای یادگیری ASP.NET لازمه که شما قبلش با یکی از زبان های تحت .NET مثل VB.NET یا C#.NET آشنایی داشته باشید که از این لحاظ یادگیری ASP.NET سخت تر از PHP هست .سایت های نوشته شده با PHP معمولا سبک تر هستند و حجم کمتری از منابع سخت افزاری سرور میگیرند . PHP اوپن سورس هست و هزینه سرورهای لینوکس برای میزبانی PHP کمتر از سرورهای ویندوز برای میزبانی ASP.NET هست .
در کل به نظر من به عنوان برنامه نویس تحت وب و طراح سایت لازمه در حد مقدماتی با هر دو آشنایی داشته باشید و سپس بر حسب علاقه خود یکی رو انتخاب کنید .البته پیش نیاز ورود به عرصه وب یادگرفتن HTML هست .
موفق باشید .
13001300
پنج شنبه 09 تیر 1390, 00:17 صبح
کاملا سلیقه ای هست
. اگر می خواهید کار تیمی انجام دهید و در جاهایی بزرگتر کار کنین و راحت تر کار گیرتون بیاد دات نت انتخاب بهتری هست چون در ایران بهتر جا افتاده و اگهی استخدامی هم بیشتر داره
سیماسیستم : طراحی سایت (http://www.simasystem.ir/) و برنامه نویسی وب (http://www.simasystem.ir/)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.