View Full Version : چطور میشه نقاشی که بر روی pictutebox کشیدیم را ذخیره کرد؟
nima.computer
پنج شنبه 02 تیر 1390, 20:18 عصر
وقتی میخوام نقاشی که بر روی pictureBox کشیدیم رو ذخیره کنیم picturebox دخیره میشه ولی بعد از باز کردن فایل خالی دیده میشه نقاشی که کشیدیم ذخیره نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید
رو منوی save دستورات زیر را می نویسم
مشخصه filename و filter ، CommonDialog رو زمان طراحی قسمت Properties تعیین کردم.
Private Sub itmSave_Click()
CommonDialog2.ShowSave
SavePicture Picture1.Image, CommonDialog2.FileName + CommonDialog2.Filter
End Sub
javadt
پنج شنبه 02 تیر 1390, 21:45 عصر
با اين دستور ذخييره كنيد
SavePicture Picture1.image, "c:\whiteboard.bmp"
nima.computer
پنج شنبه 02 تیر 1390, 23:22 عصر
ممنون از پاسختون آقای javadt (http://barnamenevis.org/member.php?82177-javadt)
روشی که گفتینو امتحان کردم ولی بازم
SavePicture Picture1.image, "c:\whiteboard.bmp"
فقط یه صفحه خالی نشون میده نقاشی کشیده شده ذخیره نمیشه
nima.computer
جمعه 03 تیر 1390, 01:05 صبح
اینم یه مثال از برنامه ام
لطفا راهنماییم کنید
paint (http://up.iranblog.com/images/9smaitdaowzao60aul9s.zip)
M.T.P
جمعه 03 تیر 1390, 10:37 صبح
پروپرتی AutoRedraw کنترل Picture رو True بزارید.
Picture1.AutoRedraw = True
zahedi121
جمعه 10 تیر 1390, 01:21 صبح
سلام
با دستور فوق shape ها موجود بر روی picturebox ذخیره نمی شوند ، راه حل ساده تری به جز capture گرفتن از محدوده picturebox وجود داره ؟
متشکرم
returnx
جمعه 10 تیر 1390, 09:29 صبح
با دستور فوق shape ها موجود بر روی picturebox ذخیره نمی شوند ، راه حل ساده تری به جز capture گرفتن از محدوده picturebox وجود داره ؟
منظورتون از Shape کنترل(شی) Shape هست؟
javadt
جمعه 10 تیر 1390, 16:02 عصر
دوست عزيز بفرما
دكمه save رو بزن عكس توي درايو c ذخيره مي شه
zahedi121
جمعه 10 تیر 1390, 20:08 عصر
سلام
یک picturebox دارم که روی اون چند شی Shape و label در حالتهای مختلف هست ، حالا می خوام تصویر ساخته شده را ذخیره کنم .
متشکرم
returnx
جمعه 10 تیر 1390, 20:20 عصر
یک picturebox دارم که روی اون چند شی Shape و label در حالتهای مختلف هست ، حالا می خوام تصویر ساخته شده را ذخیره کنم .
بدیهیست که اون Shape هایی که روی PictureBox میزارید جز خاصیت image شی Picturebox نمیشه ، شما میتونید فرمتون رو به صورت عکس ذخیره کنید...
zahedi121
جمعه 10 تیر 1390, 23:31 عصر
بدیهیست که اون Shape هایی که روی PictureBox میزارید جز خاصیت image شی Picturebox نمیشه ، شما میتونید فرمتون رو به صورت عکس ذخیره کنید...
سلام
من هم عرض کردم که فرمان فوق این کار را نمیکنه ، چون در برنامه ای که دارم می نویسم باید یکسری تصاویر بصورت تصادفی ساخته و ذخیره شوند و در حین ساخت هم مخفی باشند ( یک چیزی مثل تصاویر امنیتی captcha) نمی تونم از خاصیت پرینت فرم استفاده کنم یا با دستورات دیگه کپچر بگیرم ( چون picturebox مخفی است). کنترل دیگری نیست که اینکار را انجام دهد ؟ خود پیکچر باکس متد دیگری نداره ؟ ocx ؟
از توجه شما سپاسگزارم.
returnx
شنبه 11 تیر 1390, 09:15 صبح
من هم عرض کردم که فرمان فوق این کار را نمیکنه ، چون در برنامه ای که دارم می نویسم باید یکسری تصاویر بصورت تصادفی ساخته و ذخیره شوند و در حین ساخت هم مخفی باشند ( یک چیزی مثل تصاویر امنیتی captcha) نمی تونم از خاصیت پرینت فرم استفاده کنم یا با دستورات دیگه کپچر بگیرم ( چون picturebox مخفی است). کنترل دیگری نیست که اینکار را انجام دهد ؟ خود پیکچر باکس متد دیگری نداره ؟ ocx ؟
ماهیت برنامتون یکم گنگ هست ، اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید تا راحت تر بشه بهتون کمک کرد...
در ضمن اگه شکل ها باید تصادفی باشه و مهم نیست چه شکلی کشیده شود ، می تونید از متد های Pset,Circle,Line هم استفاده کنید...
M.T.P
شنبه 11 تیر 1390, 12:04 عصر
این سورس عکس و هر عنصری که رو PictureBox باشه ذخیره می کنه.
zahedi121
شنبه 11 تیر 1390, 17:20 عصر
سلام و تشکر
من یک برنامه می خوام که یکسری تصویر تصادفی که روی آنها کد و نام قرار می گیره تولید کنه ولی تصاویر را نشان ندهد و فقط تمام آنها را داخل یک پوشه بریزد،
همانطور که گفتم مثل این تصاویر امنیتی که هنگام ثبت نام در انجمنها باید عبارت داخل آن را در یک تکست باکس بنویسیم.
سورسی که M.T.P عزیز گذاشتند باید حتما picturebox دیده شود چون کپچر می گیره من میخوام همین کار را در حالت hidden انجام بدهد.
سپاسگزارم
zahedi121
دوشنبه 13 تیر 1390, 13:39 عصر
سلام
کنترلی هم برای اینکار سراغ ندارید ؟ یعنی برای ساخت یک تصویر که متن روی اون باشه نه vb شی داره نه ocx براش ساختند ؟!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.